- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #4.661
olmasını istediğim şey bir kitabın daha okunmus olması idi.biri gelipte ben şu kitabı bitirdim topiğe yazamadım demesini bekledim içten içe
hani pazarlama taktiği vardır ya.199 tl ama 200 değil o hesap benimde 700 kitap olmayı istemiştim.699 da kaldık
lyre nın yarım kitabı varmıs benimde secret yarım kalmıstı.onuda bir edersek 700 kitap oluyoruz dimi dimi
Hemde olağanüstü coşkulu bir atmosfer yaratmışsın canımcım.
Eki Görüntüle 522494 Kitap kurtçuğu olduğumu düşünürken, dereceyle tam bir şok yaşadım PrensesPericim.
Sağol, varol tatlı melek. Seni yüreğinden öpüyorum.
Senin mesleğin hesaplarla ilgili bir şey mi canım harikasın, 700 olmuşuz toplamda
teşekkür ediyor ve tekrar kutluyorum 1. liğini
Ben de alıp alıp okuyamadığım, bunaldığım kitaplar artınca böyle oldum ama evdeki okunamamışları eriteceğim bir bir kararlıyım
PRENSESPERİ emeğine ellerine sağlık.
Ayyy ben ne zamandır uğrayamadım buraya. Ne güzel olmuş buralar cıvıl cıvıl
Bu topiğe çoooooooooook yakışmış
699 kitap okunmuş benim de yarımlarım vardı ya tüh şimdi çok üzüldüm bitirip gelmediğime.
12 kitap okumuşum zati:26::26: Kendime küsüyorum
Her aya bir kitap düşmüş tam isabet
Dereceye giren arkadaşlarımızı kutluyorum.
Daha çok daha çok daha çok okuyalım diyorum
Ah ah ah! hiç sormayın arkadaşlar. Bu konuda tam bir klinik vakayım.
Ne zaman hiç olmazsa bir süre kitap almama kararı versem, hırsla saldırıyorum kitaplara.
Eylül ayında 30 - 40 adet almışımdır.
Yeni yılımızda, yeni başlangıçlar yapalım mı ne dersiniz.
Haydi birbirimize destek vererek stokları eritelim.
Aranıza ''Zeki Bulduk/ Ayaküstü Sevişmeler'' ile dahil olarak ekim açılışını yapayım dedim
LadySubaru ---- (1) Zeki Bulduk/ Ayaküstü Sevişmeler
Bende katılabiliyormuyum. :) Bir hafta önce, Peyami Safa - Mahşer kitabını okumuştum. Kitabı sevdim, sürükleyiciydi.
Şu an kardeşim için aldığım, İpek Ongun - Sabah Pırıltılarını okuyorum.
Süpermiş.
Listede yerimi alayım bi zahmet
Bu ay tatildeyim zaten rekora koşarım.
Şuan Kazımkarabekir'in Gözüyle Yakın Tarihimiz ve Kafka'nın Şato su elimde...
aayy tabiki katılırım kitap okumaktan başka bi işim yokki beniim :) çok mutlu oldum şimdi o zaman ilk kitabımı bitirdim bugün yazayım mı onu
aaaaaaa tam aradıgım tarzda bır kıtap lısteme ekledım alıcam bende okumayı cok sevrdım eskıden ama ıs guc sonra sınav falan derken hepsını bıraktım. bende aranıza katılmak ıstıyorum umarım en yakın zamanda baslarım.
bende katılabilir miyim. üniversite yıllarında çok okurdummm. çok iyi okuyucu değilimartık.. kitapları çoook severim... çoluk çocuk zor oluyor. ayda bir zor bitiyor... size katılırsam belki kitap sayım artar diye temenni ediyorum şu an füreya okuyorum. eylül 29 eylülde basladım...
Ben ne harika bir yerdeyim böyle
Kadınlar kulübünün bana kattığı en önemli en yararlı şey kitap dostlarıyla bir arada olmam
Süper bir görsel şölen olmuş teşekkürler PrensesPeri
dereceye giren tüm arkadaşlarıma ve listede büyük emeği olan PrensesPeri arkadaşıma emeklerinden dolayı teşekkür ederim..
okuduklarımızdan çıkardıklarımız mum alevi gibi yolumuzu
fener alayı gibi ruhumuzu aydınlatsın
bilmediklerimiz bildiklerimizden daima az olsun ki okumaya,öğrenmeye aç olalım
ve yeni yayın döneminde reytinglerin bol olduğu kitaplar ekranlarımıza yansısın:))
herkesi bolca öper bu yolda arkadaşlık ettiğim tüm arkadaşlarımın gönül ellerinden sıkarım
sevgiyle
hay allah bilseydim son 10 sayfayı çok hızlıca okur ekletirism listeye . ama ekim ayına kısmetmiş o kitap ne yapalım. ama küsürler ne tarafa ağır basarsa onu sayarız demi. yani 699=700
bu arada Kulitta tebrik ederim. diğer dereceye giren arkadaşlarıda tebrik ederim. nice güzel kiatplara.
bende katılabilir miyim. üniversite yıllarında çok okurdummm. çok iyi okuyucu değilimartık.. kitapları çoook severim... çoluk çocuk zor oluyor. ayda bir zor bitiyor... size katılırsam belki kitap sayım artar diye temenni ediyorum şu an füreya okuyorum. eylül 29 eylülde basladım...
işlerim yogundu gelemedimo arada ne güzel bir sürü kişi katılmıs aramıza hoşgeldiniz kızlar keyifli okumalar dilerim
Maşallah topiğimize değil mi canımcım?Nasıl pozitif, sıcacık duygular paylaşıyoruz.
Bilmem hatırlar mısın, topiği keşfettiğimde nasıl da çabalardım, kendimle yarışırdım listeye girebilmek için.
Desteğini hiç unutmam meleğim. Desteğini esirgemeyen arkadaşlarımı sevgiyle anımsarım.
İyi ki varsınız, daima var olun İnşaallah.Rabbim gönlünün muradını versin.
aayy tabiki katılırım kitap okumaktan başka bi işim yokki beniim :) çok mutlu oldum şimdi o zaman ilk kitabımı bitirdim bugün yazayım mı onu
CERRAH-Tess Gerritsen
Elimden bırakmak istemediğim bir kitap oldu..Zaman zaman sessizlikte kitabı okurken kapı çalması ile birlikte hopladığım çok oldu..Tıbbi terimlerin çokça olduğu( yazarın doktor olmasından sebep) ama hiç sıkmadığı bir gerilim romanı..Okumayan arkadaşlarıma acilen tavsiyelerimdir...Devamı niteliğinde olanı elime geçer geçmez okuyacağım...
The Secret (Sır) Rhonda Byrne
Yılda 2 kez okurum başucu misali rahatlatır beni arınır gibi olurum..
gulshenidil: 3
temmuz ayı son kitabım Harlan COBEN-Geri Dönüş
ne diyebilirim ki çok seviyorum bu adamı klasik bir Harlan romanı..sürükleyici,gizemli son ana kadar katil kim sorusu Bolitar serisi kitabı
okumayanlara tavsiyemdir...
bende Açlık Oyunlarına başlayacağım herkese bol okumalı Ağustos ayı diler dereceye giren arkadaşlarımı kutlarım
gulshenidil:4
ben ne yapacağımızı ve nasıl yapacağımızı bilmiyorum
ama katılmak istiyorum bu böölüme
kitap okumak hayatımın bir parçası çünkü
umarım bir gün yazmak ta öyle olacak
bu hafta Şemspare yi ve bab ı esrar ı bitirdim bugün yeni bir kitaba başlarım
ben isterim bu hafta 2 kitap bitti bile:))
ben ne yapacağımızı ve nasıl yapacağımızı bilmiyorum
ama katılmak istiyorum bu böölüme
kitap okumak hayatımın bir parçası çünkü
umarım bir gün yazmak ta öyle olacak
bu hafta Şemspare yi ve bab ı esrar ı bitirdim bugün yeni bir kitaba başlarım
Ayy kaç gündür internete giremiyordum, ekim ayı ve yıllık derecelerimiz belli olmuş, kendi adımı da orada görmekten çok mutlu oldum.
Tüm dereceye giren arkadaşlarımı da tebrik ederim.
2. yılımız hepimize hayırlı olsun, inşallah daha çok kitap okunan bir yıl yaşarız.
Prensesim her ay listeleri yapıyorsun, uğraşıyorsun bizler için çok teşekkür ederim sana
Ellerine sağlık ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?