- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #4.681
hesnaam bende geldim kuzuum :) forumda ne kadar topic varsa hepsinde dolaşıyorumSen de mi geldin tatlım, hoş geldin topiğimizehemen yaz tabii okuduğun kitabı aylık hesaplıyoruz ay sonu sayıları belirliyoruz, önemli olan sayılardan çok paylaşım yapmak, ve birbirimizi motive etmek, tekrar hoşgeldin mervecim
hesnaam bende geldim kuzuum :) forumda ne kadar topic varsa hepsinde dolaşıyorum
Haklısın kuzum kafa dağıtmaya birebir
bi geldin bi gittin gene haa cee yapıp gidiyosun hep :)
Nihayet bu yılın ilk kitabını yazabileceğim ben de.
Adımı bu sayfada sizlerle görebilmek beni çook mutlu ediyor inanın.
Halit Ertuğrul- Öğretmenlerden Hizmet Öyküleri'ni bitirdim. Kısa bir kitaptı. Öğretmenlik mesleğine, öğretmen- öğrenci ilişkisine dair hatıralar vardı.
AskInihan : 1
"Su"yu bitirdim kızlar, başta nasıl ağır, sıkıcı demiştim gittikçe artan temposu ortasından itibaren feci hal aldı bir de evde az zamanım vardı kaç gündür sabırsızlıkla geçti günler
Şamanlık, Alevi-Sunni aşkı, sahafların dünyası vb konularda hiç düşünmediğiniz noktaları aklınıza getirebiliyor kitap. Benim not alıp araştırdığım birçok şey oldu açıkçası ve Kadıköy'de geçtiğinden artık KAdıköy'de yürürken kitaptaki karakterler ve olaylar aklıma geliyor
bende geçen hafta mahmud ile yazida diye bir tiyatro izledim.senin su kitabındaki gibi bir hikaye vardı.hiç sorgulamadıgım şeyleri sorguladım bende :44: değişik şeylere görmeyi öğrenmeyi seviyorum
hemen bakayım dedim oyuna, istanbul dışında oynamış geçenlerde hangi tiyatroya bağlı anlayamadım ama güzel bir site buldum aktivitelerle ilgili, ayrıca teşekkür ederim bunun için dekitapların en büyük büyüsü bu belki de kendine bağlayan, bambaşka şeyler öğrenebilmek, bir ipucunu alıp oradan araştırmaya heveslenmek
murathan munganın bir oyunu canım.bende netten fotolarına bakmıstım.farklı zamanlarda farklı illerde oynanmıskonyada ki üniversitede tiyatro bölümü öğrencileri oynadı.ama o kadar başarılıydılarki nefssiz izledim neredeyse
bide şu kitap almama işine çok doğru kararlar vermişsinbenimde okunmayı bekleyen bir sürü kitabım var.kendime küçük bir kütüphane oluşturdum.hepsini okumak için sabırsızlanıyorum promosyon olarak bende kitap yok.bir geçen markete gittiğimde 3 aşk romanı aldım onlar bakalım nasıl çıkacak :44:
senin martı gibi bende simyacıyı okumak istiyorumaslında o kitaplara bir dönüş olabilir.çokta güzel olur ama yenilerden pek fırsat kalmıyor onlara
"Su"yu bitirdim kızlar, başta nasıl ağır, sıkıcı demiştim gittikçe artan temposu ortasından itibaren feci hal aldı bir de evde az zamanım vardı kaç gündür sabırsızlıkla geçti günler
Şamanlık, Alevi-Sunni aşkı, sahafların dünyası vb konularda hiç düşünmediğiniz noktaları aklınıza getirebiliyor kitap. Benim not alıp araştırdığım birçok şey oldu açıkçası ve Kadıköy'de geçtiğinden artık KAdıköy'de yürürken kitaptaki karakterler ve olaylar aklıma geliyor
Sizlere bir sorum olacak, evdeki okunmamış yarım kalmış ve konusunu bile hatırlamadığım kitapları okuyup bitirmeden yeni kitap almamayı düşünüyorum. Bu kitapları 3 gruba ayırabiliyorum:
1. Okumak için can attığım ve elime alırsam yine açlıkla okuyacaklarım.
2. Eve nasıl geldiğini bilmediğim muhtemelen kitapçılarda promosyon olarak ya bedava ya da kasa kenarında çok ucuza dizilmişlerden almışım zamanında bunlar yıllar önce aldıklarım daha sonra böyle almamaya başlamıştım zaten eskiden internet de olmadığından yorumlara kolay ulaşılmıyordu malum.
3. Çocukluğumda okuma şansı bulamadığım bazı çocuk kitapları. Mesela birkaç yıl önce Martı'yı okumuştum, ne yapayım çocukken ıskalamış haberdar olmamış olabilirim, ama çok keyifle okumuştum.
1. gruptan başlarsam yine aynı şey olacak, yani diğerleri sona kalacak, bu yüzden bir 3. bir 2. gruptan okusam diyorum :44:
Diğer sorum ise böyle benim 2. grupta anlattığım gibi kitapları okumak zaman kaybı mı olur diye de düşünüyorum, ama diğer yandan en kötü anlatımlı kitaptan bile insan bir şeyler öğreniyor diyorum ve okumadan vermeye hiç alacağım kitaplar olmasa bile kıyamıyorum
yorgun savaşçı: 1
evet bütün gün raporlu ve evde olduğum için Ece Temelkuran KAYDA GEÇSİN imiz bitti
Ece Temelkuran ı çok severim
kitap temelkuran ın düşünce yazılarından oluşuyor
düşüncelerini çok beğendiğim bir insan olduğundan sanaırım bir çırpıda bitiverdi
yarın okumam gereken 2 çocuk kitabı var çocuklara okuttuğum ve sınav yapacağım kitaplar:))
yarın İKİ DİRHEM BİR ÇEKİRDEK / İSKENDER PALA okuyup bitirmem gerek ban şans dileyin bu da çocuklara önereceğim kitaplar arasında önermeden okumam gerek
Bol şans
Keyifle ve bir çırpıda okursunuz dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?