- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.246
- 448
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #4.901
ben bi gidip yatayım kendimi sarj edeyim olmayacak böylelisteyi özelden attım aralarda karışıp kalmasın diye bakalım gençler ne diyecekler :44:
Ben ne güzel bir yerdeyim diye boşuna dememiştim geçen haftalarda. Muhteşem bir olay gerçekleşicek ve benim de bir katkım olsun istiyorum. Fakat bu ay maddi durumum sadece 1 kitabı alabilecek durumda. Onun için sizden çok özür diliyorum. İnşallah diğer aylarda çok daha fazla katkıda bulunabilirim.
bir kitap gördüm kızlar afişinde "sen beni böyle çağırmasan ben böyle gelmezdim" yazıyordu narlı bir adı vardı araştırdım biraz kitabın adı nar ağacıymış ancak benim gördüğüm afişteki kitapla int.ten bulduğum kitabın görseli birbirinden farklı, duyan ya da okuyan var mı bu kitabı acaba?
Kızlar merhaba
Bende aranıza katılmak sitiyorum,tam olarak anlayamadım ama galiba kitap okuyup paylaşıyorsunuz doğru mu ki acaba?:26:
4 aydır,yani işe başladığımdan beri hiç kitap okuyamadım da ben
Okumak istiyorum artık..
hoşgeldin canım. aslında sayfamız kitap okuyup okuduğumuz kitapların içerğini paylaşmakla ilgili. daha çok kitap okumaya teşvik etmesi bakımından kesinlikle katıl. okuduğun kitabın adını, nickini hangi ayda okuduğunu yazıyosun.şimdi ekim ayındayız yeni bir kitaba başladın ve bitirdin;
gaydirigubbak ekim 1 -kitap adı.
sonra bşak bi tane bitirdin akim ayı içinde ;
gaydirigubbak ekim 2 kitap adı.
bu şekilde. paylaşım olayida şu. asknihan arkadaşımız bir okulda öğretmen olarak çalışıyo ve okulun kütüphanesinde yeterince kitap yokmuş. bizde el birliği ile o okula kitap hediye etmeye karar verdik. prenses peri ile asknihan bir liste oluşturacak biz listeden kitapları seçip arkadaşımızn okuluna yollayacağız.
Kızlar merhaba
Bende aranıza katılmak sitiyorum,tam olarak anlayamadım ama galiba kitap okuyup paylaşıyorsunuz doğru mu ki acaba?:26:
Okumak istiyorum artık..
hoşgeldin canım. aslında sayfamız kitap okuyup okuduğumuz kitapların içerğini paylaşmakla ilgili. daha çok kitap okumaya teşvik etmesi bakımından kesinlikle katıl. okuduğun kitabın adını, nickini hangi ayda okuduğunu yazıyosun.şimdi ekim ayındayız yeni bir kitaba başladın ve bitirdin;
gaydirigubbak ekim 1 -kitap adı.
sonra bşak bi tane bitirdin akim ayı içinde ;
gaydirigubbak ekim 2 kitap adı.
bu şekilde. paylaşım olayida şu. asknihan arkadaşımız bir okulda öğretmen olarak çalışıyo ve okulun kütüphanesinde yeterince kitap yokmuş. bizde el birliği ile o okula kitap hediye etmeye karar verdik. prenses peri ile asknihan bir liste oluşturacak biz listeden kitapları seçip arkadaşımızn okuluna yollayacağız.
Kızlar merhaba
Okumak istiyorum artık..
hoşgeldin aramızakeyifli okumalar dilerim datlucadu sana yardımcı olmus sağolsun
:
Hoş geldin canım. Eminim topiğimizin müptelası olacaksın. Demedi deme.
Okumadıysan Serenad / Zülfü Livaneli ile başlamanı tavsiye ederim acizane.
İyi günler, keyifli okumalar dilerim.
müdürün sevdim oda destek oluyor sağolsunevet klasikleri o alsın.güncel yazarlarıda biz alalım.bunun dışında göndermek isteyenlerdende desteklerle güzel sonuçlar alırız umarım Allah yüzümüzü kara çıkartmasın
AskInihancım, sevinçle görüyoruz ki yeni desteklerle besleniyoruz.
Dün gece de kararlaştırdığımız gibi, Bayramdan sonra kapsamlı çalışmalar yaparız.
Lakin benim siparişim bayram ertesi elinizde olacak şekilde hazırlansın canım.
Yani ben siparişimi bayram sonu hazırlamış olayım.
Diğer katılımcıların gönderileri de bayram sonrası için planlanabilir.
Onlar da sizleriiiiialeyküm selam, gönderen getiren sağolsun. Gözleri yolda kaldı, oy kıyamam ben onlara.
Hepsini sevgiyle kucaklıyor, Allaha emanet ediyorum.
Dün akşam sekizde uyudum, 10 kasımla ilgili program hazırlıyorum, tatil günlerimde bile çalışıyorum bu ara. Ben de her şey karışmış durumdaHadi bakalım iyi istirahatler canım. AskInihan'ın kafası da karışmıştır.
günaydın arkadaşlar. listeyi ve gelişmeleri takipteyim. listemiz hazırlandıktan sonra herkez paylaşımını yapar payına düşen kitabı yolar. benim içinde uygun zaman bayram sonrası.
asknihan öğrencilerinide bizden kocaman bir selam
Aşkınihan sende öğrencilerine çok selam götür bizden...
Kitap listesi derken okuduğum kitabı eklemeyi unuttum
Şeker Portakalı/ Jose Moura De Vasconcelos
Çok önceden okuduğum bir kitaptı...Kitapçıda görünce tekrar okumak istedim...İyi ki tekrar okumuşum...İçimdeki çocuğu uyandırdı...Herkesin okuması gereken sıcacık bir kitap...
KRoNiKDeLi ===> 3
Ben ne güzel bir yerdeyim diye boşuna dememiştim geçen haftalarda. Muhteşem bir olay gerçekleşicek ve benim de bir katkım olsun istiyorum. Fakat bu ay maddi durumum sadece 1 kitabı alabilecek durumda. Onun için sizden çok özür diliyorum. İnşallah diğer aylarda çok daha fazla katkıda bulunabilirim.
Tatlım aradığın, İskender Pala'nın kitabı olabilir mi?
sen beni böyle çağırmasan ben böyle gelmezdim.
sen beni böyle çağırmasan ben böyle bilmezdim.
.. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?