Kadınların Kitap Mekanı

Her şartta daima tek yürek olan topiğimiz harika canımıniçi.
Tek kitap uzatamayan da, sayısız kitap uzatabilen de,
aynı duyguyu paylaşıyor. Bunun değeri neyle ölçülebilir ki?

TÜM KİTAP KURTLARI'na GELSİN

Hala dörtteyim

Cezmi okurum demişim ama Cengiz Aytmatov-DİŞİ KURDUN RÜYALARI na başladım ama sadece başladım

Nickimi değiştirdim karışıklık olmasın.

Son düzenleme:
Erdal Öz - Yaralısın

Her zaman tavsiye ettiğim kitaplardan biridir.... İkinci okuyuşumdu, ilkini taaa lisede okumuştum, değerli bir arkadaşımdan doğum günü hediyesiydi... Hala durur.... Açtım onu okudum zaten su gibi giden bir kitap, ama her satırında her cümlesinde göz yaşlarına hakim olamam bu kitabın....

H_İ_S 2

Konusu çok dikkatimi çekti ablacım elimdeki kitabı bitirir bitirmez hemen alıp okuyacağım. Paylaştığın için çok teşekkür ederim

Bu ay sevdiceğim tavuk suyuna çorba kitaplarını almış benim için, şimdiye kadar aldığım hediyeler arasında benim için en özeliydi, ayrıca her kitabın içinden çıkan notlar da vardı . Çok beğenerek okudum, kesinlikle tavsiye ederim ..

Tavuk suyuna çorba- Aşk Öyküleri :
Tavuk suyuna çorba- İlham ve motivasyon :
Tavuk suyuna çorba- Hayalinizdeki hayatı yaşayın:
Tavuk suyuna çorba- Fark yaratan insanlar :
Tavuk suyuna çorba - Öğretmenlerin içini ısıtacak sevgi ve umut dolu öyküler :
Tavuk suyuna çorba - Kadınların içini ısıtacak öyküler

eski_bir_masal :6

Beni unutmayın bayanlar... Ben de göndermek istiyorum kitap...Yalnız ben elimdeki kitaplardan göndereceğim için listede olan kitaplardan olmayabilir...Listede olmasa dahi kütüphane için kitap göndermek istiyorum... 10 kitaba kadar göndermek niyetindeyim...

Başladım kitabıma!
Bende başladım

Can Dündar-Lüsyen

Evde duruyodu okumamı bekliyodu,artık okuyacağım kiiii

Öğrenciyken hep korsan kitap aldım
Artık orijinal alacağım ve evlendiğimde kütüphaneme koyacağım birsürü pırıl pırıl kitabım olacak bu sayedeeeee

harikasın harika 10 kitabımız daha oldu yaşasın

Benimde 80 e yakın pırıl pırıl kitabım var ama koyacak yerim yok

Evin dar olduğu için mi canım?:44:

Kızlar ne kitabı gönderiyorsunuz,nereye gönderiyosunuz?:44:

Evet 2+1 85 m2 kutu gibi bir evim var...Ben de bekarken evlendiğimde kitaplığım olacak diye aldım kitapları

Aşkınihan arkadaşımızın öğretmenlik yaptığı okula kitap göndereceğiz inşallah...

selam kızlar 2. kitabımı okudum 3 gunde bıttı begendım polısıye gerılım macera falan fılan okumuslarınız vardır mutlaka.

yelkenlikiz...2... Şah Mat - Mario Mazzanti

Kızlar, uğrayamadım birkaç gün ama aklım bu konudaydı hep. Bu arada görüyorum ki kampanya konusunu açmamışız henüz, küçük bir hatırlatma yapma isteği duydum. Ben ara ara evdekileri elden geçirip, dernek ve muhtarlığa ya da başka kampanya noktaları oluyor oraya bırakırım genelde. Hani şimdiden duyarsa kk üyeleri bayram temizliği zamanı fazla kitapları ayıracaklar olursa bizim kampanyaya ayırırverirler diyoruz ne dersiniz

Bir de ben son 2 yıldır kendime kitap almadım sayılır, zaten okumaya ara vermiştim ama hediyeler geldi ve ödünç aldıklarım var. Hediye etmek için baktıklarım da, ya da önceki son yıllarda, indirimli aldığım kitapçıdan alıyordum, her gittiğimde her aradığımı bulamasam da, bir iki gidişte ulaşıyordum. Bu yüzden zamanı 15 gün olarak kısıtlamasak ya da şimdiden liste belli olur mu acaba ona göre baksak?

Bir de yeni edindiğim bir bilgi, sahaflarda neredeyse okunmamış gibi görünen şekilde 2. el romanlar bulunabildiğini ( yani güncel romanlar) duydum, korsanla savaş için de büyük bir adım bence. Çünkü yıllar önce öğrenciyken gidip sorduğumda güncel kitapları bulamamıştım. Bu şekilde de araştırabilirim, liste belli olunca lütfen hemen ekleyin ki araştırma vaktimiz olsun.

Bir diğer nokta da, tek tek kitap göndermek kitap alabileceğimiz parayı kargoya vermeye neden olur mu acaba? Genel bir konu açılırsa Kazen'in de desteğiyle sayı artarsa belki Kargo şirketlerlerinden biri de yardımcı olabilir, ne dersiniz? Bunlar sadece şu birkaç günde aklımdan geçenler, paylaşmak istedim ne olur yanlış anlamayın, süreyi ertelemek değil de kk ya genel konu açmayı erkene alsak, ancak duyulur hani belki daha çok katılım olur. O yaşlarda çocukları olanlar evlerinden 2-3 kitap katar çığ gibi büyür diye düşündüm.

Birbirimizi Sevebilmek / Leo Buscaglia
Farkındalık yaratan on numara bir kişisel gelişim. Felsefe profesörü yazarın diğer kitaplarını da okumak isterim.

kulitta . . 4

Araştırılacaklar listesi gittikçe uzuyor, şaşırdım kaldım evdekiler bitince nereden başlayacağımı

Şeker Portakalı da çocukken sadece birazını bir başkasının kitabından okuduğum 3-4 sene önce edindiğim ve hep ertelediğim kitaplardan ama artık sistemli gidiyorum, sırası yaklaştı

araştırılacaklar listesine bir kitap daha

ve bir tane daha

Ben de mutlaka kitaplığımda kalmalı demediklerimi belirli aralıklarla veriyorum, o demirbaşlara ise kıyamaz aynısından alır veririm bazen

olasılıksızı yarıda bıraktım böyle şizofreniz filan anlatılan kitaplar çok etkiliyo beni
siyah kana geçtim:)

canımcım konuyu bilhassa bayram sonrasına bıraktım.pazar günü antalyaya gideceğim ben.benim gibi olanlar çok olur.bayram hazırlıgı falan derken istenilen ilgiyi göremeyebiliriz diye düşünüyorum.ama çogunluk açalım derse de pazrtesi günü liste belli olunca yardım melekleri kısmına açabilirsiniz yardım meleklerine baktım kitap ihtiyacı olan okullardan öğretmenlerimiz yazmıs ama çok ilgi görmemiş.sürenin önünü açarsak eğer küçük kütüphanemizi açmamız zorlaşır gibi geliyor.15 güne gönderebilen göndersin bence.sonrasında göndermek isteyen nihancıgımla irtibata geçip yine gönderebilir tabi bunlar benim düşüncelerim.herkes fikrini söylesin ki bir orta yol bulalım

bende bugun nihana yazdım özelden kabul ederse 2. el göndermek istiyorum.1 kitap parasına 3 kitap almıs olurum.temizlerinden seçerim biraz daha bütçe ayırdım.daha çok kitap göndermek istiyorum

kazene ulaşamayınca mune ye yazdım.işin içinde para olmadıgı için konuya izin verdi.para olunca insanlar şüpheye düşebilir belki.gönderiyorum ama nereye kime gidiyor gibi :44: değilse dediğin çok mantıklı.herkesin tek tek ödediği kargo ücretine daha çok kitap alabiliriz ama para konusu sıkıntılı :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…