- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.246
- 448
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #4.941
Her şartta daima tek yürek olan topiğimiz harika canımıniçi.ahhh kulittam harikasın harika
ben 4 kitap alacagım.
neenone 1
datlucadu alacak
ee kedi83un 2 kitabı var onları da seçerlerse
39 hedefimize çok az kalmıs oluyor yaşasın yaşasın
(ismini unuttugum varsa affola ne olur)
Kulitta bu smile ları hangi siteden alıyorsun acaba...
Dün fuardan aldığım kitapları yerleştirirken eski okuduklarıma gözüm takıldı.Aldım elime bir Cezmi ERSÖZ sanırım tüm ersözleri tekrar okuyacağım yenilerden önce.
Bu arada gece Ahmed Arif okuyup uyudum.
Ahmed ARİF - HASRETİNDEN PRANGALAR ESKİTTİM.Şiir kitabı ve kısa da olsa;
SaLLaa- 4
Not:Tatilden döndüm,artık bu kadar seri okuyamam kitaplarımı malesef.O 4 ay sonuna kadar 5-6 ancak olur heralde.
Erdal Öz - Yaralısın
Her zaman tavsiye ettiğim kitaplardan biridir.... İkinci okuyuşumdu, ilkini taaa lisede okumuştum, değerli bir arkadaşımdan doğum günü hediyesiydi... Hala durur.... Açtım onu okudum zaten su gibi giden bir kitap, ama her satırında her cümlesinde göz yaşlarına hakim olamam bu kitabın....
H_İ_S 2
Beni unutmayın bayanlar... Ben de göndermek istiyorum kitap...Yalnız ben elimdeki kitaplardan göndereceğim için listede olan kitaplardan olmayabilir...Listede olmasa dahi kütüphane için kitap göndermek istiyorum... 10 kitaba kadar göndermek niyetindeyim...
Başladım kitabıma!
Bende başladım
Can Dündar-Lüsyen
Evde duruyodu okumamı bekliyodu,artık okuyacağım kiiii
Öğrenciyken hep korsan kitap aldım
Artık orijinal alacağım ve evlendiğimde kütüphaneme koyacağım birsürü pırıl pırıl kitabım olacak bu sayedeeeee
Benimde 80 e yakın pırıl pırıl kitabım var ama koyacak yerim yok
Evin dar olduğu için mi canım?:44:
Kızlar ne kitabı gönderiyorsunuz,nereye gönderiyosunuz?:44:
Birbirimizi Sevebilmek / Leo Buscaglia
Farkındalık yaratan on numara bir kişisel gelişim. Felsefe profesörü yazarın diğer kitaplarını da okumak isterim.
kulitta . . 4
Aşkınihan sende öğrencilerine çok selam götür bizden...
Kitap listesi derken okuduğum kitabı eklemeyi unuttum
Şeker Portakalı/ Jose Moura De Vasconcelos
Çok önceden okuduğum bir kitaptı...Kitapçıda görünce tekrar okumak istedim...İyi ki tekrar okumuşum...İçimdeki çocuğu uyandırdı...Herkesin okuması gereken sıcacık bir kitap...
KRoNiKDeLi ===> 3
Osmanlı: Bir Dünya-İmparatorluğunun Soykütüğü - Barış Ünlü
Genelde tarih kitaplarını tercih etmiyorum ama bu kitabı okurken inanılmaz zevk aldım. Kitap Barış Ünlü'nün doktora teziymiş. Tarih meraklılarına tavsiye ederim.
busean.....2
ve bir tane dahaHarlan Coben'in Orman adlı kitabını bitirdim bu akşam.
Bir ara elimden bıraksam da okumaya devam ettikçe kendimi kaptırdığım bir kitap oldu.
Şahısların çok oluşundan mı bilmiyorum yer yer bu kimdi o kimdi diye takılmalar da yaşadım. Süper diyemem ama sonunda şaşırttığı bir gerçek.
AskInihan: 3
Ölü Ozanlar Derneği'nin bir bölümü biraz sakıncalı, dün yeni bitirmiştim onun için yeni farkettim. Onun yerine farklı bir kitap söyleyebilirsiniz. Zaten elimdekileri vermeyeceğim yeni alacağım için değiştirilebilir. Kitaplığımdaki kitaplara kıyamıyorum. :)
sen kaç kitap alacaksın canımcım?
Daha fazla almak isterdim ama 2 kitap alabilirim. Birisi Çocuk Kalbi demiştim,eğer çocuklar isterse. Diğeri değiştirilebilir listeden söyleyebilirsiniz alabileceğim kitabı. :)
kedicim senin de yakında okuduğunu anladım diğer mesajtan ama yanlış anlamış olabilirim. benim okumayı kaçırdığım çocuk kitaplarını da okuma kararım sonrası şu anda bu kitabı okuyorum, bir şey sormak isterim. bendeki 44. baskısı, mavi fon üzerine kırmızı kalp olan kapaklı versiyonundan. kitabın dilini düşününce, çocuklar için çok ağır demeyeyim de tutuk gittiğini gördüm, bilemiyorum okurken sürekli şimdiki lise öğrencilerini düşününce onların çok ilgilenmeyeceği ve dilinden sıkılacağını düşünür buldum kendimi, ama bu bendeki baskıdan belki de, yani eski dilde gibi tabii olaylar yıllar öncesinde geçtiği için böyle bir seçim yapılmış olabilir ama sanki çok kelime kelime çeviri yapılmış gibi bir havası var. 2004 baskısı. italya ve insanlık üzerine kesinlikle okunması gereken bir kitap, ortaokul ve ilkokul öğrencilerinin daha ilgi göstereceğini de düşnüüyorum, tabii lise öğrencilerinden de kıymetini bilenlerin çıkmasını umuyorum.
Erdal Öz - Yaralısın
Her zaman tavsiye ettiğim kitaplardan biridir.... İkinci okuyuşumdu, ilkini taaa lisede okumuştum, değerli bir arkadaşımdan doğum günü hediyesiydi... Hala durur.... Açtım onu okudum zaten su gibi giden bir kitap, ama her satırında her cümlesinde göz yaşlarına hakim olamam bu kitabın....
H_İ_S 2
konusunu merak ettim, sanırım ben de gözlerim ıslak okurum. ama bak tezkereye yaklaşıyoruz hiscim, di mii
Bu ay sevdiceğim tavuk suyuna çorba kitaplarını almış benim için, şimdiye kadar aldığım hediyeler arasında benim için en özeliydi, ayrıca her kitabın içinden çıkan notlar da vardı. Çok beğenerek okudum, kesinlikle tavsiye ederim ..
Tavuk suyuna çorba- Aşk Öyküleri :
Tavuk suyuna çorba- İlham ve motivasyon :
Tavuk suyuna çorba- Hayalinizdeki hayatı yaşayın:
Tavuk suyuna çorba- Fark yaratan insanlar :
Tavuk suyuna çorba - Öğretmenlerin içini ısıtacak sevgi ve umut dolu öyküler :
Tavuk suyuna çorba - Kadınların içini ısıtacak öyküler
eski_bir_masal :6
Öğretmenler için olanı okumuştum, çok güzeldi, keyifli okumalar!
Kızlar, uğrayamadım birkaç gün ama aklım bu konudaydı hep. Bu arada görüyorum ki kampanya konusunu açmamışız henüz, küçük bir hatırlatma yapma isteği duydum. Ben ara ara evdekileri elden geçirip, dernek ve muhtarlığa ya da başka kampanya noktaları oluyor oraya bırakırım genelde. Hani şimdiden duyarsa kk üyeleri bayram temizliği zamanı fazla kitapları ayıracaklar olursa bizim kampanyaya ayırırverirler diyoruz ne dersiniz
Bir de ben son 2 yıldır kendime kitap almadım sayılır, zaten okumaya ara vermiştim ama hediyeler geldi ve ödünç aldıklarım var. Hediye etmek için baktıklarım da, ya da önceki son yıllarda, indirimli aldığım kitapçıdan alıyordum, her gittiğimde her aradığımı bulamasam da, bir iki gidişte ulaşıyordum. Bu yüzden zamanı 15 gün olarak kısıtlamasak ya da şimdiden liste belli olur mu acaba ona göre baksak?
Bir de yeni edindiğim bir bilgi, sahaflarda neredeyse okunmamış gibi görünen şekilde 2. el romanlar bulunabildiğini ( yani güncel romanlar) duydum, korsanla savaş için de büyük bir adım bence. Çünkü yıllar önce öğrenciyken gidip sorduğumda güncel kitapları bulamamıştım. Bu şekilde de araştırabilirim, liste belli olunca lütfen hemen ekleyin ki araştırma vaktimiz olsun.
Bir diğer nokta da, tek tek kitap göndermek kitap alabileceğimiz parayı kargoya vermeye neden olur mu acaba? Genel bir konu açılırsa Kazen'in de desteğiyle sayı artarsa belki Kargo şirketlerlerinden biri de yardımcı olabilir, ne dersiniz? Bunlar sadece şu birkaç günde aklımdan geçenler, paylaşmak istedim ne olur yanlış anlamayın, süreyi ertelemek değil de kk ya genel konu açmayı erkene alsak, ancak duyulur hani belki daha çok katılım olur. O yaşlarda çocukları olanlar evlerinden 2-3 kitap katar çığ gibi büyür diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?