- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #5.001
Ebrucum konusu gercekten ilgi cekici ozellikle sen dili ile yazilmis olmasi insani cok etkiliyor, sanki yasanilanlari sen kendin yasiyormus gibi aci duyuyorsun, istemsiz adi gibi yaraliyor seni
PrensesPericim, peri gibisin gercekten ne guzel kitaplar onlar oyle hem de askinihan arkadasimizin ogrencilerine super gercekten tebrik ediyorum
Bu arada ikinci el kitaplardan bahsedilmis, neden olmasin, ben hep alirim sahaflardan bazilari hic acilmamis gibi temiz oluyor ama yipranmisina bile bayilirim ayri bir havasi,ayri bir kokusu olur hep
Bu arada ben de kampanya icin kitap gondermek istiyorum evimdekiler ikinci el uyarsa memnuniyetle gonderebilirim, uygun bir vaktimde de yeni kitaplar alip internetten yollayabilirim ama nasil olacak herkes kafasina gore mi alacak birbirimizden habersiz mi alacagiz yani ayni kitaptan iki uc tane bulunursa hos olmaz gibime geldi...:44:
görsellerin süpertam bayram havası esti topicte ellerine sağlık kulittam
benim 34 kitap böyle,senden 27,kronikdeli den 10,kedi83,neenone,his,datlucadı nın kitaplarıda oraya ulaşınca nasıl bir bayram olacak asıl
Tatlım sana nasıl teşekkür etsem inan bilemiyorum ki ben, nasıl zengin bir gönül ki bu...İnan kelimelerin nasıl kifayetsiz kaldığını anlıyorum şu anda.
Bu yaptığın öyle güzel bir şey ki.... Allah razı olsun..İnan nutkum tutuldu, çok çok çoooookkk teşekkür ediyorum hepinize.
kayıp gül hakkında olumlu yorum aldıgıma sevindim
canım senin düşündüklerin hangileri?yazarmısın.zaten kitapçıya gideceğim değişim için o kitaplarıda değiştiririm.daha çok kitapları olsun
Al canım notunu... Suskunlar dizisi zaten Brad Pitt in oynadığı bir film vardı Sleepers diye onun senaryosundan esinlenerek yapılmış bir dizi, konusu da bu kitaptan alınmış canım... Ben de okuyayım dedim
Hanımlar Uçurtma Avcısını ve Bin Muhteşem Güneş kitabını bilenler bilir çok güzel eserler.
Bu kitapları da eklesek mi listeye? Olumsuz etkilenirler mi diye aklıma takıldı ama bilemedim bir danışayım dedim.:26:
yüreğine sağlık kesene bereket canım. listen benim içinde fener niteliğinde zira pek çoğunu okumadım. kendime kitap alacağım zaman faydalanırım listenden. şimdiki gençler çok şanslı galiba . bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler. bi beyaz tebeşir kampanyası çıkmıştı Savaş Ay'ın hazırladığı , bizde kendi okulumuzda ona benzer bir proje hazırlayıp kitap istemiştik diğer okullardan ama fazla bir katılım olmamıştı. hatırlıyorum kış günü ne eziyeter çekmiştik.selam kızlaraynen öyle oldu araştırmaya diye gittim bir sürü kitap aldım
sabahattin ali kuyucaklı yusuf ve kürk mantolu madonna
sinan akyüz piruze ve incir kuşları
canan tan en son yürekler ölür,yüreğim seni çok sevdi,iz
mümin sekman herşey seninle başlar
adam fawer olasılıksız
ahmet şerif izgören şu hortumlu dünyada fil yalnız br hayvandır
ayşe kulin adı aylın ve nefes nefese
gülten dayıoğlu sekizinci renk,fadik(sıfır kitap),mo nun gizemi(sıfır kitap)
yazarı uzunşeker portakalı(sıfır kitap)
paulo coelho simyacı
serdar özkan kayıp gül 1 ve 2 (gençler çok okuyor dedi kitapçı)
ipek ongun mektup arkadaşları,bu hayat sizin,lütfen beni anla,sabah pırıltıları
judith mcnaught sana ihtiyacım var
üstün dökmen kelebekler ve insanlar
iskender pala şah sultan
alacakaranlık serisi
açlık oyunları serisi
küçük mucizeler dükkanı diye almıstım.mucizeler dükkanına dönüşmüş.serinin son kitabı :44: onu değiştireceğim bide sabah pırıltılarının içinin baskısını begenmedim onu değiştireceğim
2 kitabın dışında problem var.biri alacakaranlık 4. kitap,diğeri olasılıksız.onlardan da vazgeçemedim.
sonuç olarak bitlisteki kuzular için 34 tane kitabımız oldu
buyrun bunlarda fotoları
Eki Görüntüle 536618
Eki Görüntüle 536619
kaç yaşl grubunda senin öğrenciler canım. özünde savaşın kötülüğünü anlatan kitap ikiside. uçurtma avcısında hasanın başına gelenler biraz olumsuz ama bence çok sorun da olmaz. aklıma gelmişken şunuda söyleyim canım. müdüründe biliyordur ama konuyu milli eğitim müdürlüğüne danışsınlar. gerekirse milli eğitim müdürlüğü bir komisyon kurup kitapları incelesin. belki olurya , bilemeyiz yaş grubunun olumsuz etkileneceği bir kitap yollarız , müfettiş gelir inceleme yapar sorun çıkar başınıza. konuyu kesnlikle milli eğitime danışsınlar. önce sölü danışılsın sorun olmaz derlerse yazılı izin istenebilir. yaptığımız güzel hoş bir olay ama ortada formalitelerde var. yanlış iş yapmayalım.Hanımlar Uçurtma Avcısını ve Bin Muhteşem Güneş kitabını bilenler bilir çok güzel eserler.
Bu kitapları da eklesek mi listeye? Olumsuz etkilenirler mi diye aklıma takıldı ama bilemedim bir danışayım dedim.:26:
Kızlar Oğuz ATAY-Tutunamayanlar okuyan var mı ?
Neva yı okudum veç hiç begenmedım. Nasıl bu kadar ünlü oldu anlamış değilim, bu aralar filmi bile çekilicekmiş. Çok övüldüğü için büyük bir beklentiyle okumuştum, belki de bu sebeple beğenemedim.
Kızlar ben bu konuda ne desem bilemiyorum inanın, sizler için hangisi uygun olacaksa o tarihte açılsın konu. Yorgun savaşçı da haklı tabi, genelde bayram öncesi elden geçen kitaplar bizim kültürümüzdeAma tatile gidenler de olacak, haliyle bakılmayacak,biz de ilgilenemeyebiliriz kararsız kaldım doğrusu.
İkinci kitabın da çok yıpranmış olmadığı sürece sakıncası yok tabi ki.
Buket uzuner" kumral ada, mavi tuna" severek okunabilir lakin ılgın olut "neva" yı tamamlayabilmek için kendini biraz ittireceksin canım.
Bitirdiğinde ise oleeeey... artık bu kitap hakkında fikir sahibiyim. Yorum yapabilirim keyfi yaşayacaksın.
Kızlar bende bugün Serenad ' a başladım :)
selam kızlaraynen öyle oldu araştırmaya diye gittim bir sürü kitap aldım
sabahattin ali kuyucaklı yusuf ve kürk mantolu madonna
sinan akyüz piruze ve incir kuşları
canan tan en son yürekler ölür,yüreğim seni çok sevdi,iz
mümin sekman herşey seninle başlar
adam fawer olasılıksız
ahmet şerif izgören şu hortumlu dünyada fil yalnız br hayvandır
ayşe kulin adı aylın ve nefes nefese
gülten dayıoğlu sekizinci renk,fadik(sıfır kitap),mo nun gizemi(sıfır kitap)
yazarı uzunşeker portakalı(sıfır kitap)
paulo coelho simyacı
serdar özkan kayıp gül 1 ve 2 (gençler çok okuyor dedi kitapçı)
ipek ongun mektup arkadaşları,bu hayat sizin,lütfen beni anla,sabah pırıltıları
judith mcnaught sana ihtiyacım var
üstün dökmen kelebekler ve insanlar
iskender pala şah sultan
alacakaranlık serisi
açlık oyunları serisi
küçük mucizeler dükkanı diye almıstım.mucizeler dükkanına dönüşmüş.serinin son kitabı :44: onu değiştireceğim bide sabah pırıltılarının içinin baskısını begenmedim onu değiştireceğim
2 kitabın dışında problem var.biri alacakaranlık 4. kitap,diğeri olasılıksız.onlardan da vazgeçemedim.
sonuç olarak bitlisteki kuzular için 34 tane kitabımız oldu
buyrun bunlarda fotoları
Eki Görüntüle 536618
Eki Görüntüle 536619
Yaklaşan dini bayramımızdan önce, bugünün anlam ve önemine uygun olarak
20 ekim * KİTAP BAYRAMI
Eki Görüntüle 536660 Eki Görüntüle 536667 Eki Görüntüle 536661
Yanıtlamak için alıntı yaptığım mesajın dolup taşan coşkumun püskürmesine sebep oldu.
Söz konusu kitap olduğunda daima bayram coşkusu yaşarım.
Netten sipariş vereceğim için listemi AskInihan arkadaşımız hazırlıyor H_İ_Scim.
Hazırladığımız ve planladığımız kitapların adlarını PrensesPericiğim gibi bildirirsek, mümkün olduğunca farklı kitaplarla kütüphaneyi zenginleştirebiliriz.
Arada kaçaklar oluşmasının da sakıncalı olacağını sanmıyorum canım. aynı kitap eş zamanlı birkaç öğrenci tarafından okunabilir. Eki Görüntüle 536679
Hanımlar Uçurtma Avcısını ve Bin Muhteşem Güneş kitabını bilenler bilir çok güzel eserler.
yüreğine sağlık kesene bereket canım. listen benim içinde fener niteliğinde zira pek çoğunu okumadım. kendime kitap alacağım zaman faydalanırım listenden. şimdiki gençler çok şanslı galiba . bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler. bi beyaz tebeşir kampanyası çıkmıştı Savaş Ay'ın hazırladığı , bizde kendi okulumuzda ona benzer bir proje hazırlayıp kitap istemiştik diğer okullardan ama fazla bir katılım olmamıştı. hatırlıyorum kış günü ne eziyeter çekmiştik.
asknihan anlat bunu öğrencilerine canım. zamanın kıymetini bilsinler.
kaç yaşl grubunda senin öğrenciler canım. özünde savaşın kötülüğünü anlatan kitap ikiside. uçurtma avcısında hasanın başına gelenler biraz olumsuz ama bence çok sorun da olmaz. aklıma gelmişken şunuda söyleyim canım. müdüründe biliyordur ama konuyu milli eğitim müdürlüğüne danışsınlar. gerekirse milli eğitim müdürlüğü bir komisyon kurup kitapları incelesin. belki olurya , bilemeyiz yaş grubunun olumsuz etkileneceği bir kitap yollarız , müfettiş gelir inceleme yapar sorun çıkar başınıza. konuyu kesnlikle milli eğitime danışsınlar. önce sölü danışılsın sorun olmaz derlerse yazılı izin istenebilir. yaptığımız güzel hoş bir olay ama ortada formalitelerde var. yanlış iş yapmayalım.
Dediğin gibi çok güzel kitaplar her ikiside... Ama etkilenebilecekleri kitaplar... Bilemedim bende :26::26:
yüreğine sağlık kesene bereket canım. listen benim içinde fener niteliğinde zira pek çoğunu okumadım. kendime kitap alacağım zaman faydalanırım listenden. şimdiki gençler çok şanslı galiba . bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler. bi beyaz tebeşir kampanyası çıkmıştı Savaş Ay'ın hazırladığı , bizde kendi okulumuzda ona benzer bir proje hazırlayıp kitap istemiştik diğer okullardan ama fazla bir katılım olmamıştı. hatırlıyorum kış günü ne eziyeter çekmiştik.
asknihan anlat bunu öğrencilerine canım. zamanın kıymetini bilsinler.
kaç yaşl grubunda senin öğrenciler canım. özünde savaşın kötülüğünü anlatan kitap ikiside. uçurtma avcısında hasanın başına gelenler biraz olumsuz ama bence çok sorun da olmaz. aklıma gelmişken şunuda söyleyim canım. müdüründe biliyordur ama konuyu milli eğitim müdürlüğüne danışsınlar. gerekirse milli eğitim müdürlüğü bir komisyon kurup kitapları incelesin. belki olurya , bilemeyiz yaş grubunun olumsuz etkileneceği bir kitap yollarız , müfettiş gelir inceleme yapar sorun çıkar başınıza. konuyu kesnlikle milli eğitime danışsınlar. önce sölü danışılsın sorun olmaz derlerse yazılı izin istenebilir. yaptığımız güzel hoş bir olay ama ortada formalitelerde var. yanlış iş yapmayalım.
tabii ben bayram öncesine uyarlama yapınca biraz komik olmuşşöyle ki eskiden aşırı yoğun çalıştığımdan sadece bayramda çalışmazsam vakit bulurdum dosyaları, kitapları elden geçirmeye ve verilebilecekleri, atılabilecekleri ayırmaya, hani dedim türk anneleri vb malum bayram temizliği zamanı da belki fazla kitapları veriyordur derneklere dedim :1
Hiç aklıma gelmemişti, aman kaş yapayım derken göz çıkmasın. Biri hakkında gönüllü çalışmasından dolayı soruşturma açılmıştı konuyu tam hatırlamıyorum ama doğru kuralına uygun yapmak lazım :44:
Bayram öncesi olduğu için çoğu öğrencim gelmese de az çok bir liste oluşturduk hanımlar...
Size çoook selamları vardı, sevgilerini ilettiler
Yüzüncü Ad- Amin Maalouf
La- Sonsuzluk Hecesi- Nazan Bekiroğlu
Çocuk Kalbi/Edmondo de Amicis
Bir Genç Kızın Gizli Defteri- İpek Ongun
80 günde devri alem
Define Adası
Suç ve Caza
Ateşten Gömlek
Beyaz Diş
Leyla İle Mecnun ( Bir öğrencim bunu yazmış, İskender Pala'nın var ama ağır mı gelir bilmiyorum )
Kalp Ağrısı ( Konusuna bakınca kararsız kaldım :) )
Dede Korkut Hikayeleri
İskender Pala- Od
Huzur Sokağı
Ahmet şerif izgören Avcunuzdaki Kelebek
Ahmet şerif izgören Süpermen Türk Olsaydı Pelerinini Annesi Bağlardı
Ahmet şerif izgören Küçük Beyaz Uğur Böceği
Kız kardeşim için-jodi picolut.
Martı-johnatan livingston
Geri döneceksin-maeve binchy
Tomris / Nazire Kutsal
Yalan / Zorz Sari
Yalanım Varsa Ajan Olayım / Ally Carter
Size Katılıyorum Ama Gülmekten / Niyazi Karabulut
Hayat Zor Ama Ben de Kolay Biri Sayılmam / Seçil Çömlekçi
Dağda Macera / Enid Blyton
Saftirik Greg'in Günlüğü Panik Yok! / Jeff Kinney ( Çok mu çocuksu olur sizce? )
Kimsesiz Düşler & Gümüş Ayna / Eser Gündüz
Uçabilen Kız / Victoria Forester
tavuk suyuna çorba serisi
Dan brown dijital kale
Elif şafak -aşk
Gençler Bu kitap Sizin İçin / Hasan Yılmaz
Seni Çok Özledim / Federica de Cesco
İlk Gençlik çağına Öyküler 2 kitap / Selim İleri
Yürüyen Şato / Diana Wynne Jones
Zaman Makinesi / Nick Arnold
Kamp Arkadaşları / Şule İbiş
Ciğerparem / Hanefi Söztutan
Gelibolu - Buket Uzuner-
İki Dirhem Bir Çekirdek / İskender Pala
Fareler ve İnsanlar / John Steinbeck
Küçük kadınlar / Louisa May Alcott
İyi Eşler / Küçük kadınlar II / Louisa May Alcott
Kolaysa Ağlama / Suzan Geridönmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?