Kadınların Kitap Mekanı

Kitapyurdu com. ''haber ver'' seçeneğine e-posta adresini yazarsan, yeni basımdan haberin olur canım.

Pardon tatlım, netten alacağını düşünerek önceki mesajını yanıtlamıştım.

öyle yapacaktım ablacıgım ama biraz daha bütçe ayırdım daha çok kitap almak istiyorum bugun bir ön araştırma yapacagım hatta girmişken ne var ne yok toplayıp gelebilirim de kalanları sizlere bırakırım

yazdıgın çok iyi olmus netten alacak arkadaşlara fikir olur

selam kızlar aynen öyle oldu araştırmaya diye gittim bir sürü kitap aldım

sabahattin ali kuyucaklı yusuf ve kürk mantolu madonna
sinan akyüz piruze ve incir kuşları
canan tan en son yürekler ölür,yüreğim seni çok sevdi,iz
mümin sekman herşey seninle başlar
adam fawer olasılıksız
ahmet şerif izgören şu hortumlu dünyada fil yalnız br hayvandır
ayşe kulin adı aylın ve nefes nefese
gülten dayıoğlu sekizinci renk,fadik(sıfır kitap),mo nun gizemi(sıfır kitap)
yazarı uzun şeker portakalı(sıfır kitap)
paulo coelho simyacı
serdar özkan kayıp gül 1 ve 2 (gençler çok okuyor dedi kitapçı)
ipek ongun mektup arkadaşları,bu hayat sizin,lütfen beni anla,sabah pırıltıları
judith mcnaught sana ihtiyacım var
üstün dökmen kelebekler ve insanlar
iskender pala şah sultan
alacakaranlık serisi
açlık oyunları serisi

küçük mucizeler dükkanı diye almıstım.mucizeler dükkanına dönüşmüş.serinin son kitabı :44: onu değiştireceğim bide sabah pırıltılarının içinin baskısını begenmedim onu değiştireceğim

2 kitabın dışında problem var.biri alacakaranlık 4. kitap,diğeri olasılıksız.onlardan da vazgeçemedim.

sonuç olarak bitlisteki kuzular için 34 tane kitabımız oldu

buyrun bunlarda fotoları

Yaşaasıııın!!! Süpeeeer!!!
Proje başladığı andan itibaren tavan tapan enerjin ancak bu şekilde tatmin olabilirdi meleğim.
Kabına sığmayan enerji mahsülünü verdi. Yüreğinden öpüyorum PrensesPericim.

Benim göndermeyi düşündüğüm kitaplardan da almışın

Bence çok güzel kitaplar seçmişin...Kayıp Gül 1 i okumuştum ben çok beğenmiştim almakla iyi yapmışın bence

Ebrucum konusu gercekten ilgi cekici ozellikle sen dili ile yazilmis olmasi insani cok etkiliyor, sanki yasanilanlari sen kendin yasiyormus gibi aci duyuyorsun, istemsiz adi gibi yaraliyor seni

PrensesPericim, peri gibisin gercekten ne guzel kitaplar onlar oyle hem de askinihan arkadasimizin ogrencilerine super gercekten tebrik ediyorum

Bu arada ikinci el kitaplardan bahsedilmis, neden olmasin, ben hep alirim sahaflardan bazilari hic acilmamis gibi temiz oluyor ama yipranmisina bile bayilirim ayri bir havasi,ayri bir kokusu olur hep

Bu arada ben de kampanya icin kitap gondermek istiyorum evimdekiler ikinci el uyarsa memnuniyetle gonderebilirim, uygun bir vaktimde de yeni kitaplar alip internetten yollayabilirim ama nasil olacak herkes kafasina gore mi alacak birbirimizden habersiz mi alacagiz yani ayni kitaptan iki uc tane bulunursa hos olmaz gibime geldi...:44:

Bu arada dun Suskunlar kitabina basladim baslari biraz bogucu gibi geldi bana ama sanirim ceviri dili ve yazarin kendi dili de bunu dusunmeme sebep oldu:44:

Hiscim aşkınihan kitap listesi yapıp bizimle paylaşacak ve biz göndermek istediğimiz kitapları seçip gönderimi yapacağız...Bayramdan sonra konu ile ilgili bir konu açacak Peri

Benim göndermeyi düşündüğüm kitaplardan da almışın

Bence çok güzel kitaplar seçmişin...Kayıp Gül 1 i okumuştum ben çok beğenmiştim almakla iyi yapmışın bence

kayıp gül hakkında olumlu yorum aldıgıma sevindim

canım senin düşündüklerin hangileri?yazarmısın.zaten kitapçıya gideceğim değişim için o kitaplarıda değiştiririm.daha çok kitapları olsun

Son düzenleme:

içim kıpır kıpır ablacıgım bu başka bir heyecan tatilden döner dönmezde kargosunu yapayım ellerine de ulaşsın çok daha güzel olacak

Yüreğinden kopanlarla, pırıl pırıl beyinler buluştuğunda
Ne mi olacak PrensesPericim? İşte bu anlamlı kare...

aynen öyle olacak kulittam umuyorum bizim kitaplarımız yüreklerinde bizim gibi okuma heyecanı yeşertecek

Son düzenleme:

Yaklaşan dini bayramımızdan önce, bugünün anlam ve önemine uygun olarak
20 ekim * KİTAP BAYRAMI

Yanıtlamak için alıntı yaptığım mesajın dolup taşan coşkumun püskürmesine sebep oldu.
Söz konusu kitap olduğunda daima bayram coşkusu yaşarım.
Netten sipariş vereceğim için listemi AskInihan arkadaşımız hazırlıyor H_İ_Scim.
Hazırladığımız ve planladığımız kitapların adlarını PrensesPericiğim gibi bildirirsek, mümkün olduğunca farklı kitaplarla kütüphaneyi zenginleştirebiliriz.
Arada kaçaklar oluşmasının da sakıncalı olacağını sanmıyorum canım. aynı kitap eş zamanlı birkaç öğrenci tarafından okunabilir.

teşekkürler tatlım

1 destekçimiz daha oldu bir liste oluşturmustuk.pazartesi nihanın o sınıfta dersi varmıs.listenin son halini iletecek bize

bende ikinci el aldım.daha çok kitap alayım diye.netten alsam bu kadar alamazdım

görsellerin süper tam bayram havası esti topicte ellerine sağlık kulittam

benim 34 kitap böyle,senden 27,kronikdeli den 10,kedi83,neenone,his,datlucadı nın kitaplarıda oraya ulaşınca nasıl bir bayram olacak asıl

İsabatli karar vermişsin PrensesPericim. Çok sayıda, güncel, temiz kitaplar bulunan çarşınız bu kararı almanı kolaylaştırmış.
Ben de ikinci el satanlarla karşılaştığımda, mutlaka bir iki kitap alırım. Lakin bir seferde çok sayıda gönlümce kitap bulunmaz.
Netten gittigidiyordan da bazı ikinci el kitaplar edinirim ama oradaki güncel kitap fiyatları sıfır kitaplardan daha pahalıdır.
Anladığıma göre bu çarşı, okurlar için iyi bir fırsat canım. Allah hayırlı işler versin.
Hayırlısıyla kitaplarla, kuzuları da buluştursak daha rahat olacağız.
Bu vesile ile, gönlünce bir Bayram ve tatil geçirmeni diliyorum.
Hep birlikte nice coşkulu bayramlara İnşaallah... Eki Görüntüle 536746

çarşımız çok güzel ablacıgım ne istersen bulabilirsin şanslıyız kitap konusunda

teşekkürler kulittammm bende sana ve tüm kitap dostlarıma mutlu bir bayram diliyorum

Ebrucum konusu gercekten ilgi cekici ozellikle sen dili ile yazilmis olmasi insani cok etkiliyor, sanki yasanilanlari sen kendin yasiyormus gibi aci duyuyorsun, istemsiz adi gibi yaraliyor seni

Saol ablacım gerçekten çok merak ettim notumu aldım elimdeki kitabı bitirdikten sonra alıp okucam inşallah da suskunlar derken abla dizi olan suskunların konusumu?
:44:

Saol ablacım gerçekten çok merak ettim notumu aldım elimdeki kitabı bitirdikten sonra alıp okucam inşallah da suskunlar derken abla dizi olan suskunların konusumu?
:44:

Al canım notunu... Suskunlar dizisi zaten Brad Pitt in oynadığı bir film vardı Sleepers diye onun senaryosundan esinlenerek yapılmış bir dizi, konusu da bu kitaptan alınmış canım... Ben de okuyayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…