- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #4.981
kızlar bende kampanyaya destek olamk isterim.
siz tam olarak topiği açın ben de alabileceklerimi belirlerim.
ayrıca kızlar TAVUK SUYUNA ÇORBA ÖĞRETMENLERİN YÜREĞİNİ ISITACAK ÖYKÜLER kitabını okumak istiyorum.
okumamıştım. merak ediyorum.
netten araştırdım tükenmiş.
nereden bulabilirim?
Pardon tatlım, netten alacağını düşünerek önceki mesajını yanıtlamıştım.
selam kızlaraynen öyle oldu araştırmaya diye gittim bir sürü kitap aldım
sabahattin ali kuyucaklı yusuf ve kürk mantolu madonna
sinan akyüz piruze ve incir kuşları
canan tan en son yürekler ölür,yüreğim seni çok sevdi,iz
mümin sekman herşey seninle başlar
adam fawer olasılıksız
ahmet şerif izgören şu hortumlu dünyada fil yalnız br hayvandır
ayşe kulin adı aylın ve nefes nefese
gülten dayıoğlu sekizinci renk,fadik(sıfır kitap),mo nun gizemi(sıfır kitap)
yazarı uzunşeker portakalı(sıfır kitap)
paulo coelho simyacı
serdar özkan kayıp gül 1 ve 2 (gençler çok okuyor dedi kitapçı)
ipek ongun mektup arkadaşları,bu hayat sizin,lütfen beni anla,sabah pırıltıları
judith mcnaught sana ihtiyacım var
üstün dökmen kelebekler ve insanlar
iskender pala şah sultan
alacakaranlık serisi
açlık oyunları serisi
küçük mucizeler dükkanı diye almıstım.mucizeler dükkanına dönüşmüş.serinin son kitabı :44: onu değiştireceğim bide sabah pırıltılarının içinin baskısını begenmedim onu değiştireceğim
2 kitabın dışında problem var.biri alacakaranlık 4. kitap,diğeri olasılıksız.onlardan da vazgeçemedim.
sonuç olarak bitlisteki kuzular için 34 tane kitabımız oldu
buyrun bunlarda fotoları
Eki Görüntüle 536618
Eki Görüntüle 536619
sabahattin ali kuyucaklı yusuf ve kürk mantolu madonna
sinan akyüz piruze ve incir kuşları
canan tan en son yürekler ölür,yüreğim seni çok sevdi,iz
mümin sekman herşey seninle başlar
adam fawer olasılıksız
ahmet şerif izgören şu hortumlu dünyada fil yalnız br hayvandır
ayşe kulin adı aylın ve nefes nefese
gülten dayıoğlu sekizinci renk,fadik(sıfır kitap),mo nun gizemi(sıfır kitap)
yazarı uzunşeker portakalı(sıfır kitap)
paulo coelho simyacı
serdar özkan kayıp gül 1 ve 2 (gençler çok okuyor dedi kitapçı)
ipek ongun mektup arkadaşları,bu hayat sizin,lütfen beni anla,sabah pırıltıları
judith mcnaught sana ihtiyacım var
üstün dökmen kelebekler ve insanlar
iskender pala şah sultan
alacakaranlık serisi
açlık oyunları serisi
küçük mucizeler dükkanı diye almıstım.mucizeler dükkanına dönüşmüş.serinin son kitabı :44: onu değiştireceğim bide sabah pırıltılarının içinin baskısını begenmedim onu değiştireceğim
2 kitabın dışında problem var.biri alacakaranlık 4. kitap,diğeri olasılıksız.onlardan da vazgeçemedim.
sonuç olarak bitlisteki kuzular için 34 tane kitabımız oldu
buyrun bunlarda fotoları
Eki Görüntüle 536618
Eki Görüntüle 536619
Eki Görüntüle 536618
Eki Görüntüle 536619
Eki Görüntüle 536618
Eki Görüntüle 536619
Ebrucum konusu gercekten ilgi cekici ozellikle sen dili ile yazilmis olmasi insani cok etkiliyor, sanki yasanilanlari sen kendin yasiyormus gibi aci duyuyorsun, istemsiz adi gibi yaraliyor seni
PrensesPericim, peri gibisin gercekten ne guzel kitaplar onlar oyle hem de askinihan arkadasimizin ogrencilerine super gercekten tebrik ediyorum
Bu arada ikinci el kitaplardan bahsedilmis, neden olmasin, ben hep alirim sahaflardan bazilari hic acilmamis gibi temiz oluyor ama yipranmisina bile bayilirim ayri bir havasi,ayri bir kokusu olur hep
Bu arada ben de kampanya icin kitap gondermek istiyorum evimdekiler ikinci el uyarsa memnuniyetle gonderebilirim, uygun bir vaktimde de yeni kitaplar alip internetten yollayabilirim ama nasil olacak herkes kafasina gore mi alacak birbirimizden habersiz mi alacagiz yani ayni kitaptan iki uc tane bulunursa hos olmaz gibime geldi...:44:
Benim göndermeyi düşündüğüm kitaplardan da almışın
Bence çok güzel kitaplar seçmişin...Kayıp Gül 1 i okumuştum ben çok beğenmiştim almakla iyi yapmışın bence
Yaşaasıııın!!!Süpeeeer!!!
Proje başladığı andan itibaren tavan tapan enerjin ancak bu şekilde tatmin olabilirdi meleğim.
Kabına sığmayan enerji mahsülünü verdi. Yüreğinden öpüyorum PrensesPericim.
Yüreğinden kopanlarla, pırıl pırıl beyinler buluştuğunda
Ne mi olacak PrensesPericim? İşte bu anlamlı kare...
PrensesPericim, peri gibisin gercekten ne guzel kitaplar onlar oyle hem de askinihan arkadasimizin ogrencilerine super gercekten tebrik ediyorum
Bu arada ikinci el kitaplardan bahsedilmis, neden olmasin, ben hep alirim sahaflardan bazilari hic acilmamis gibi temiz oluyor ama yipranmisina bile bayilirim ayri bir havasi,ayri bir kokusu olur hep
Bu arada ben de kampanya icin kitap gondermek istiyorum evimdekiler ikinci el uyarsa memnuniyetle gonderebilirim, uygun bir vaktimde de yeni kitaplar alip internetten yollayabilirim ama nasil olacak herkes kafasina gore mi alacak birbirimizden habersiz mi alacagiz yani ayni kitaptan iki uc tane bulunursa hos olmaz gibime geldi...:44:
Ebrucum konusu gercekten ilgi cekici ozellikle sen dili ile yazilmis olmasi insani cok etkiliyor, sanki yasanilanlari sen kendin yasiyormus gibi aci duyuyorsun, istemsiz adi gibi yaraliyor seni
Yaklaşan dini bayramımızdan önce, bugünün anlam ve önemine uygun olarak
20 ekim * KİTAP BAYRAMI
Eki Görüntüle 536660 Eki Görüntüle 536667 Eki Görüntüle 536661
Yanıtlamak için alıntı yaptığım mesajın dolup taşan coşkumun püskürmesine sebep oldu.
Söz konusu kitap olduğunda daima bayram coşkusu yaşarım.
Netten sipariş vereceğim için listemi AskInihan arkadaşımız hazırlıyor H_İ_Scim.
Hazırladığımız ve planladığımız kitapların adlarını PrensesPericiğim gibi bildirirsek, mümkün olduğunca farklı kitaplarla kütüphaneyi zenginleştirebiliriz.
Arada kaçaklar oluşmasının da sakıncalı olacağını sanmıyorum canım. aynı kitap eş zamanlı birkaç öğrenci tarafından okunabilir. Eki Görüntüle 536679
teşekkürler tatlım
1 destekçimiz daha oldubir liste oluşturmustuk.pazartesi nihanın o sınıfta dersi varmıs.listenin son halini iletecek bize
bende ikinci el aldım.daha çok kitap alayım diye.netten alsam bu kadar alamazdım
İsabatli karar vermişsin PrensesPericim. Çok sayıda, güncel, temiz kitaplar bulunan çarşınız bu kararı almanı kolaylaştırmış.
Ben de ikinci el satanlarla karşılaştığımda, mutlaka bir iki kitap alırım. Lakin bir seferde çok sayıda gönlümce kitap bulunmaz.
Netten gittigidiyordan da bazı ikinci el kitaplar edinirim ama oradaki güncel kitap fiyatları sıfır kitaplardan daha pahalıdır.
Anladığıma göre bu çarşı, okurlar için iyi bir fırsat canım. Allah hayırlı işler versin.
Hayırlısıyla kitaplarla, kuzuları da buluştursak daha rahat olacağız.
Bu vesile ile, gönlünce bir Bayram ve tatil geçirmeni diliyorum.
Hep birlikte nice coşkulu bayramlara İnşaallah... Eki Görüntüle 536746
Saol ablacım gerçekten çok merak ettim notumu aldım elimdeki kitabı bitirdikten sonra alıp okucam inşallah da suskunlar derken abla dizi olan suskunların konusumu? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?