Kadınların Kitap Mekanı

Uzun zamandır yorumları okuyamiyorum ilk fırsatta okuyacağım. Bu ay Ahmet ümit kavim ve İskender Pala aska dair kitaplarını okudum İskender Pala küçük küçük hikayeler seklinde yazmış bu kitabını hiç sıkılmadan bölümler bitiveriyor. Nuclear -2

prensesçim emneklerin için çok teşekkürler, ben tabii aceleyle dökünce kafamdakileri birkaç şeyi yanlış ifade ettim sanırım. kesinlikle para toplamaktan yana değilim zaten, o tür konularda sorunlar malum. hani eğer ilk etapta yeterli bir sayı olursa, tek kitap gönderecek arkadaşlar bekleyip daha sonraki aylarda her seferinde kargoya verilecek parayı da ekleyip daha çok kitap gönderebilirler demek istemiştim. ama tabii ki yeterli sayının üzerinde olursak yoksa tek tek de olsa gönderelim ki zamanında bu iş gerçekleşsin.

bir de tarihi ertelememek için hani konuyu önce açsak, benim gibi kk ya bayram öncesi bayram süresinde de uğrayabilecek arkadaşlar konuyu günceller belki diye düşünmüştüm ama diğer kampanyalardan haberim yoktu, dediğim gibi sadece daha çok kişiye nasıl ulaşırızı düşünürken aklımdan geçenlerdi.

ben henüz sahaflara bakmadım ama internette çok olumlu yorumlar okudum, korsan alan öğrenciler de yazışıyorlardı, 2. el kitaplar oldukça temiz oluyormuş, zaten kütüphanede ilk seferden sonra hiçbir kitap 0 olmayacak, bunu yıpranacak anlamında demiyorum da hani ben de kütüphanemde hem 0 kitap tutardım ama fiyat farkları böyle çok olursa ben de artık sahaflardan edinebilirim

canım tabiki yazacaksın.illa benim dediğim doğru olacak diye birşey yok.herkes fikrini belirtecek ki güzel sonuçlar alalım

bizim burada bir kitap çarşımız var.4 katlı tamamı kitapçı.ekstra olarak alacagım kitaplara oradan bakacagım.20 kitap falan alırım diye tahmin ediyorum umarım daha da çok eder ayırdıgım bütçe ile ben kendi kütüphane mede 2. el alıyorum bazen.birkaç yere soruyorum olmuyor ellerinde bende oraya bakıyorum nihancıgım ne diyecek bir gelsin görsünde ona göre hareket edelim

ben bugüne kadar kitap parası için kargo ödemedim hiç. belirli bir sayının üzerinde alınca ödemiyosun kargo. tek kitap gönderilecekse orasını bilemiyorum.

bu arada bir sonraki kitap için fikir danışayım dedim, stok eritiyorum malum

buket uzuner" kumral ada, mavi tuna" ya da ılgın olut "neva" ikisinden hangisi daha sürükleyici olur acaba, neva'ya başlayıp bırakmışım gerçi ama ruh halimden dolayı mı bilemiyorum:44: neyse belki daha sürükleyici bir şey bulurum ama bu kitaplardan okuyan varsa aramızda paylaşırsa yorumunu sevinirim

ben bugüne kadar kitap parası için kargo ödemedim hiç. belirli bir sayının üzerinde alınca ödemiyosun kargo. tek kitap gönderilecekse orasını bilemiyorum.

canım ben internetten almıyorum kitap, belki doğrudan doğu'ya teslimat yapıyorlardır bilemiyorum. ben kendi aldıklarımı Aşkınihan'ın okuluna ulaştırmak açısından demiştim. ama sitelerden almaya heveslendiğimde belli bir tutarın üzerinde olunca ücretsiz olabiliyordu ya da bazı kitapları alınca ücretsiz kargo oluyordu diye hatırlıyorum.

analdım canım.

Ben de mutlaka kitaplığımda kalmalı demediklerimi belirli aralıklarla veriyorum, o demirbaşlara ise kıyamaz aynısından alır veririm bazen

Son düzenleme:

İnternette bakınca farklı baskıları, ciltleri olanları gördüm; o yüzden sorayım dedim ben de. Resmen çeviri gazisi benim elimdeki baskı iyi ki küçükken okumamışım bu baskıyı:)

İnternette bakınca farklı baskıları, ciltleri olanları gördüm; o yüzden sorayım dedim ben de. Resmen çeviri gazisi benim elimdeki baskı iyi ki küçükken okumamışım bu baskıyı:)

İyiki sormuşsun. Yoksa ben unutmuştum. :) Liste belli olunca belki değişebilir, listeden de seçebilirim.

Son düzenleme:
İyiki sormuşsun. Yoksa ben unutmuştum. :) Liste belli olunca belki değişebilir, listeden de seçebilirim.

içerik olarak kesinlikle ruha dokunuyor, işte çevirinin bir eseri rezil de vezir de edebildiğinin kanıtı sonuçta ben buyaştayım sabırla okuyorum ve gerek italya hakkında gerek o zamanlar yaşananlar tabii bizlerin de büyüklerinin hayatları kim bilir nasıldı insan geçmişe yolculuk yapıyor, gözlerim doluyor bazı mektuplarda resmen...

Neva'yı okumadım ama Kumral Ada'yı beğenerek okumuştum

Neva yı okudum veç hiç begenmedım. Nasıl bu kadar ünlü oldu anlamış değilim, bu aralar filmi bile çekilicekmiş. Çok övüldüğü için büyük bir beklentiyle okumuştum, belki de bu sebeple beğenemedim.

Kızlar ben bu konuda ne desem bilemiyorum inanın, sizler için hangisi uygun olacaksa o tarihte açılsın konu. Yorgun savaşçı da haklı tabi, genelde bayram öncesi elden geçen kitaplar bizim kültürümüzde Ama tatile gidenler de olacak, haliyle bakılmayacak,biz de ilgilenemeyebiliriz kararsız kaldım doğrusu.
İkinci kitabın da çok yıpranmış olmadığı sürece sakıncası yok tabi ki.

olasılıksızı yarıda bıraktım böyle şizofreniz filan anlatılan kitaplar çok etkiliyo beni
siyah kana geçtim:)

Bir kaç öğretmenin okul kütüphanesi için kitap bağışı topiğini inceledim canım. Tespit ettiğin gibi ilgi görmemiş.
Sürenin önünün açık olması konusundaki düşüncene de katılıyorum. İlk etaptakileri gönderir, sonrasında yapabileceklerimizle devam ederiz.
Kargo ücreti konusuna da kendi adıma her zaman uyguladığım çözümü öneririm PrensesPericim. Kitap sitelerinin pek çoğunda kargo ödeyen kitaplar var ya,
oradan masrafı kitaba dönüştürebiliriz.

Buket uzuner" kumral ada, mavi tuna" severek okunabilir lakin ılgın olut "neva" yı tamamlayabilmek için kendini biraz ittireceksin canım.
Bitirdiğinde ise oleeeey... artık bu kitap hakkında fikir sahibiyim. Yorum yapabilirim keyfi yaşayacaksın.

Pardon tatlım, netten alacağını düşünerek önceki mesajını yanıtlamıştım.

kızlar bende kampanyaya destek olamk isterim.
siz tam olarak topiği açın ben de alabileceklerimi belirlerim.

ayrıca kızlar TAVUK SUYUNA ÇORBA ÖĞRETMENLERİN YÜREĞİNİ ISITACAK ÖYKÜLER kitabını okumak istiyorum.

okumamıştım. merak ediyorum.
netten araştırdım tükenmiş.

nereden bulabilirim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…