Kadınların korkusu kel kalmaya çözüm

Ssenae

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
88
32
3
image.webp
hanımlar benim saçımda ciddi anlamda dökülme vardı ve buna kesin çözüm buldum sizinle paylaşmak istiyorum. Has zeytinyağına 5-6 sarımsak ezin 2-3 gün bekletin ve haftada bir gün saçınıza sürün 2 saat bekleyin daha sonra muhteşem sonuçu görün. Benim 3. Yapışım ve değişikliği sizinle paylaşıyorum :))

Çok güzel fayda etmiş teşekkürler bilgi için bende yapacam bu kuru

3 hafta da mı oldu bu değişim? :KK57:

3 Haftada bu kadar değişmesi çok şaşırtıcı başka birşey kullandınız mı? Birde koku yapıyor mu ben bir kere yaptım kokudan kimse yanımda duramıyordu 3 gün banyoda kokusu geçmedi.

3 Haftada bu kadar değişmesi çok şaşırtıcı başka birşey kullandınız mı? Birde koku yapıyor mu ben bir kere yaptım kokudan kimse yanımda duramıyordu 3 gün banyoda kokusu geçmedi.

Hayır başka bir şey kullanmadım. Koku açısından da hiç sorunum olmadı ilk yıkamadan sonra o gün koku oluyor, ertesi günde biraz oluyor ikinci yıkamada tamamen kokusu geçiyor. ama çok şikayetçiyseniz durulama suyuna elma sirkesi koyabilirsiniz.

Bise sorabilirmiyim
Üç hafta gibi kısa bir sürede yeni çıkan saçlarınız nasıl bu kadar uzadı da eski saçınızla bir boy olduo_O

Eski saçlarımla bir boy olmadı tabikide :) diplerdeki saçlar kalınlaştı ve köklerde ufak ufak saçlar çıkmaya başladığı için o kadar dolu gözüküyor

Hayır başka bir şey kullanmadım. Koku açısından da hiç sorunum olmadı ilk yıkamadan sonra o gün koku oluyor, ertesi günde biraz oluyor ikinci yıkamada tamamen kokusu geçiyor. ama çok şikayetçiyseniz durulama suyuna elma sirkesi koyabilirsiniz.
Elma sirkesi kokuyu tamamen alıyor mu
Bi de ne kadar koymalıyız sirkeyi

Back
X