doc bence o derece bi seviyeye gelmeyin sevgilinle erkekler genelde yorum yapmayi cok severler ama kadinlar hakkinda. erkekler hakkinda bisey demeyi kaldiramiyorlar.
ayrica etrafiniza degil birbirinize bakin yahu :))
sinemada bile opusme sahnelerinde sevgilim doner bana bakardi niye bakiyosun dedigimde e onlari mi izliyim derdi.
tabi bazen de izlerdi, ama bunun uzerinde konusmazdik yani.
cok takilmamaya calis bu konulara ama hassasiyetlerini de bilmesini onun da hassasiyet olusturmasini saglamaya calis derim..
december bence de iğrenç asla böyle bişeyi katlanamam zaten. o da tersini katlanamaz biliyorum. hatta daha önce bu yönde tek bi sözü bile olmadı. kötü bi niyeti olduğunu düşünmüyorum 2 sene boyunca gözü hiç bi yere kaymadı, ondan ben bunu daha farklı açıdan değerlendirdim
bi kere ayrılmıştık ve o dönemde benim yanımda rahat edemediğini söylüyordu genel anlamda o sıra verdiği rahatlık adına örneklerden biriydi işte. sonra pişman da olduu ohh canıma değsin :)
pamukşekeri evet dediğinde haklısın aslında. biz kadınlar değil miyiz hep güzellikte birbiriyle yarışan.. kıskançlıkla da olsa, iyi niyetle de olsa bi rekabet var işte. ama bence bu kusursuzluk arayışı tam tersi insanın kendine güvenini kaybettiriyor. benim bikaç çatlağım var ne zaman takmadım mutlu oldum. ne zaman kk da bikaç yöntem gördüm deneyeyim dedim gittikçe güvensizleştim resmen. bıraktım sonra lanet olsun dedim. bi insan kusurlu bi yanını düzeltse de içinde güvensizlik kalıyor bence.
işte toplumun şekilci olmaya başlamasından kastım buydu
olurversin canım bi kaç çatlağın, o bi kaç çatlak seni gerçek kadın yapan
zaten evlendikten sonra hastalık var sağlık var, aranızda bu konularda farklı bi samimiyet oluşcak
emin ol, o çatlaklar o zaman onun hiç umrunda olmaz, görmez bile:hulya:
gülse birselin bir lafı vardı..
çorap reklamlarını KADINLAR HAZIRLASA NASIL OLUR?
bi kadın çıkar, bakın bu çorap çok sağlam bakın esnetiyorum kaçmıyor alın bunlar da renk seçenekleri der ve reklam biter..
ama biz neden her reklamda sütün gibi bacaklar ve sexi bir çorap giyiş görüyoruz??
çünkü o reklamları erkekler hazırlıyor!!!
ben de en çok tanıtım fuarlarında tanıtılan eşyanın yanında zebellah gibi dikilen hatunları anlamıyorum..
hadi kıyafet fuarı tamam.. makyaj malzemesi tanıtımı ona da ok..
ama arabanın yanında,tencere tavanın yanında, traş makinasının yanında o çıbıl bacakların işi ne yani??
biri anlatabilir miii???
december bence de iğrenç asla böyle bişeyi katlanamam zaten. o da tersini katlanamaz biliyorum. hatta daha önce bu yönde tek bi sözü bile olmadı. kötü bi niyeti olduğunu düşünmüyorum 2 sene boyunca gözü hiç bi yere kaymadı, ondan ben bunu daha farklı açıdan değerlendirdim
bi kere ayrılmıştık ve o dönemde benim yanımda rahat edemediğini söylüyordu genel anlamda o sıra verdiği rahatlık adına örneklerden biriydi işte. sonra pişman da olduu ohh canıma değsin :)
pamukşekeri evet dediğinde haklısın aslında. biz kadınlar değil miyiz hep güzellikte birbiriyle yarışan.. kıskançlıkla da olsa, iyi niyetle de olsa bi rekabet var işte. ama bence bu kusursuzluk arayışı tam tersi insanın kendine güvenini kaybettiriyor. benim bikaç çatlağım var ne zaman takmadım mutlu oldum. ne zaman kk da bikaç yöntem gördüm deneyeyim dedim gittikçe güvensizleştim resmen. bıraktım sonra lanet olsun dedim. bi insan kusurlu bi yanını düzeltse de içinde güvensizlik kalıyor bence.
bende çok kızıyorum. pirelli 2010 takvimini hatırlarsanız tamamen çıplak bayanlardan oluşuyordu her sene gibi. lastikle çıplak kadın temasını işlemişler çok sanatsal olmuş insanın hep pirelli alası geliyor. geçenlerde modifiye motrlarla ilgili videolaara bakıyorduk bir sitede bu motorlar çok güzel diye bir başlık. her motora çıplak kadın binmiş. görünce yuhh dedim. o kadar ucuz ve basitleştiriyolar ki her şeyimiz her bedenimiz her rengimiz ortada.... erkekler daha gizemli.
mesela yazın plajlarda güzeller yarıştı plajlarda turistlerden gözlerini alamadılar falan gibi haberler oluyor. sadece bikinili mayolu kızlar. orada hiç mi slipli boxerli şortlu erkek yok onlardan pek söz edillmez. kadın nufusun çoğunlukta olduğu şu ülkede hep çıplaklar yine kadın izlenen yine kadın. lezbiyenliği bile özendiriyolar. çok kötü bir gidişattayız.
evet yaa ben de uyuz oluyorum o takvimlere fln. yok victorias secret fln. güya kadınlar alcak giycek o çamaşırları. gece yılbaşında veriyorlar bi de. erkek olsam yeterince gözüm doyardı valla hiç de sevgili yokluğu çekmezdim gibime geliyor. yani hiç birimiz 1.85 boyunda uzun bacaklı çekik gözlü zapzayıf c kup sütyen takan mankenler değiliz. ama böyle olunması gerektiğinin empoze edilmesinden bıktım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?