bi de çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır derler...
evet o bakımsız kadın var ve burda.. evet benim buyrun..
eşofmanımla oturup kkda yazmak istiyorum.. o tvdeki hatunlar gibi her an topuklularımla minimle dolaşamam yani.. dolaşsam da selülitim var.. evet var..
aşkı memnudaki firdevs hanım gibi giyinmekle bozamam kafayı.. ama öyle bi girdi ki içimize bu görüntüler, kadın dediin bööle olur imajı çizikdiriyo..
off bi git yaa diyesim var hepsineee
.
...kadınlar sürekli güzel, bakımlı ama bir o kadar içi boş olarak lanse ediliyor....
her gazetenin arka sayfasında her gün mutlaka bikinili seksi kız fotoğrafı oluyor; altındaki haber haber niteliği taşımasa bile...
kadın cinselliği üzerine dönen koca bir sektör var.
evet ben de rahatszm bu durumdan.
kadınlar sürekli güzel, bakımlı ama bir o kadar içi boş olarak lanse ediliyor.
filmlerde kadın en mahrem yerlerine kadar çıplak gösterilirken, erkeklerin hiçbir yeri görünmüyor.her gazetenin arka sayfasında her gün mutlaka bikinili seksi kız fotoğrafı oluyor; altındaki haber haber niteliği taşımasa bile...klava:
evde oturan balık etli hanımlar da bunalıma griyor.
buna öncelikle o sektörlerde çalışan kadınların tepki göstermesi gerekiyor bence.
peki al sana can alıcı bi soru
Çalışan balıketli hanımlar ne diyo bu duruma :umursamaz:
kızlar siz nasıl dayanıyorsunuz bilmiyorum.. ama ben artık her klipte, her filmde, her programda açık saçık seksi bi kadın görmekten bıktım ya. ya güzel bi bayan olur ben de bakarım aa ne güzel derim ama bu resmen gözümü taciz ediyor artık bu çıplaklık fln.
hayır tutucu bi insan değilim ama ne biliyim arkadaş ortamı olsun hemen etraftaki kızlar konuşulur yok şu kilo vermiş güzelleşmiş, yok şu ünlü çok taş bilmem ne.
yani bu uyuzluğumu sevgilime bile yansıtıyorum. sinemadayız diyelim bi sevişme sahnesi var.
adamın hiç bi tarafı görünmüyor kadının her yeri meydanda. hele bi son durak 3 e gitmiştik kadının memeleri 3 boyutlu zıplıyordu yaaa
yani ben buna katlanmak istemiyorum artık. etraftaki toplumdaki şeylere olan sinirimi kıskançlık şekline çeviriyorum özellikle sevgilime.
siz napıyorsunuz nası yeniyorsunuz bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?