- 26 Şubat 2016
- 210
- 96
- 13
- 34
- Konu Sahibi Sevimli_panda
-
Tug degil tüy kardes..Kadınların ortak dedi kil tug isleri.. annem tugsuz o kdr cok ozeniyoeum ki.. daha once ilik agda kullaniyordum ama kucuk tugleri almiyordu uzamasini beklerken o minik tugleri gizlemek cok kotu benim icin . Bugun dedimki artik yeter sir agda kullandim.. daha once evde kmse yokken haliya dokmustum ve annem onu cikartana cani cikmistibende dedim ilik devam et malum yer icinde tug dokucu kullaniyordum bugun denedim ilk basta guzel gidiidu ama snra devam ettikce acimaya basladi hanimlar bu malum yer icin ne yapmam lazim pamuk gibi olsun istiyorum ilerde evlenince basima dert olsun istemiyorum sir agdaya alirstirmak istiyorum.. bacaklarimi aldim vok guzel oldu ama o kisim kaldi yarin devam edicem ama bana akil verin nasil acimadan guzelce alabilirim tertemiz olsun istiyorum onerileriniz neler evlenince bu is nasil oluyor
Wolfrog, lumea'dan memnun kaldin mi?ozellikle ozel bolge icin merak ediyorum..Eve bi lazer epilasyon alin gitsin. Pahali falan demeyin bundan sonra kullanacaginiz agdaydi kremdi hepsinin masrafindan aza bile geliyor.
Bu arada tug diye bir sey yoktur, tuy diye bir sey vardir.
ben özel bölgem için elime ne gelirse onu kullanıorum. tüy dökücüi agda, pudralı beyaz eldivenler varya onlar ile bile alıorum, birde çam sakızı agda kullanırım. hepsini de tavsiye de ederim.Kadınların ortak dedi kil tug isleri.. annem tuysuz o kdr cok ozeniyoeum ki.. daha once ilik agda kullaniyordum ama kucuk tuyleri almiyordu uzamasini beklerken o minik tuyleri gizlemek cok kotu benim icin . Bugun dedimki artik yeter sir agda kullandim.. daha once evde kmse yokken haliya dokmustum ve annem onu cikartana cani cikmistibende dedim ilik devam et malum yer icinde tuy dokucu kullaniyordum bugun denedim ilk basta guzel gidiidu ama snra devam ettikce acimaya basladi hanimlar bu malum yer icin ne yapmam lazim pamuk gibi olsun istiyorum ilerde evlenince basima dert olsun istemiyorum sir agdaya alirstirmak istiyorum.. bacaklarimi aldim vok guzel oldu ama o kisim kaldi yarin devam edicem ama bana akil verin nasil acimadan guzelce alabilirim tertemiz olsun istiyorum onerileriniz neler evlenince bu is nasil oluyor
Ahahaha ay seven varmi nesini severler nefrett ettim artik ya ben artik agda yapmaya karar verdim valla yolunmus tavuk olucamben özel bölgem için elime ne gelirse onu kullanıorum. tüy dökücüi agda, pudralı beyaz eldivenler varya onlar ile bile alıorum, birde çam sakızı agda kullanırım. hepsini de tavsiye de ederim.
sir agda özel bölge için bence uygun bir yöntem değil. agda ile yapacaksan küçük sakız gibi parçalar kopararak yap. daha az acılı oluyor. ilk başlarda acır zamanla geçer.
AAMMAAA sunu yazmadan edemicem. evlenince pamuk gibi diyorsun da bazı erkekler tüylü sever canım. senin pamuk dediğine yolunmuş tavuk eti gibi derler. gözün seyire seyire öyle kalırsın.
bu yüzden öyle pamuk gibi hayallere pek girme
Onu hic denemedim bacaklarima yapmistim cok acitmisti sonra ilik agdaya geçtim ama sir agda mukemmel bisymis hicte acimadi ama genital kismi acidiOzel bolgeye veet ada bantlarını kullanıyorum bn. Çok pratik ve artık alışık olduğum için mi bilniyorum hiç acıtmıyo. Kesinlikle tavsiye ederim.
Evde kendim yaosam belki ama ben genital kismi icin gitmem cekinirim:)lazer.
bak onun bi yontemi var ama. Elinle ovuşturup kullanır herkes ama ben oyle yapmıyorum çunku o çok acıtıyor. Ketılda su kaynatıp bi çaydanlığa koyuyorum ve hazır ada bantlarını çaydanlığın altına koyuyorum. Bu şekilde uygula bide isterrsen. Acı olabildiğince az hissediliyor. Yani diğer yontemlere gore.Onu hic denemedim bacaklarima yapmistim cok acitmisti sonra ilik agdaya geçtim ama sir agda mukemmel bisymis hicte acimadi ama genital kismi acidibugun dinlensin yarin devam edicem
Bende ev tipi aldım ama 5te hiç çalıştırmadım 4te bile yaktı yara oldu.. öylece duruyo makine.. zaten 1 2 veya 3 ışın olarak yeterli gelmiyo... çam sakızına devam.. bir iki derken uyuşuyo acı falan duyulmuyo.. hem seyreldi de. Bi püf noktası vereyim ağdadan 4 gün sonrası falan yani ilk hassasiyet geçtikten sonra limon sürün bi zaman sonra kökler inceliyo ve tüy çıkmamaya başlıyo.. en güzel yöntem bu benceEvde kendim yaosam belki ama ben genital kismi icin gitmem cekinirim:)
aamann sende yaTug degil tüy kardes..
cayır cayır yanalım diye mi limon sürüyoruzBende ev tipi aldım ama 5te hiç çalıştırmadım 4te bile yaktı yara oldu.. öylece duruyo makine.. zaten 1 2 veya 3 ışın olarak yeterli gelmiyo... çam sakızına devam.. bir iki derken uyuşuyo acı falan duyulmuyo.. hem seyreldi de. Bi püf noktası vereyim ağdadan 4 gün sonrası falan yani ilk hassasiyet geçtikten sonra limon sürün bi zaman sonra kökler inceliyo ve tüy çıkmamaya başlıyo.. en güzel yöntem bu bence
Ay super ben o limonu suriyim ozaman.birde ben ne zaman agdaciya gitmeye kalksam bi yakinimizin basina bir sey gelir bir tanidigimiz gitmidti kadini yakmislar genital bolgesine sicak agda dokmusler kimseyede guvenemedim o yuzden lazer desen arkadasim gitti hic memnun kalmadi bende evde yapamaya karar verdimBende ev tipi aldım ama 5te hiç çalıştırmadım 4te bile yaktı yara oldu.. öylece duruyo makine.. zaten 1 2 veya 3 ışın olarak yeterli gelmiyo... çam sakızına devam.. bir iki derken uyuşuyo acı falan duyulmuyo.. hem seyreldi de. Bi püf noktası vereyim ağdadan 4 gün sonrası falan yani ilk hassasiyet geçtikten sonra limon sürün bi zaman sonra kökler inceliyo ve tüy çıkmamaya başlıyo.. en güzel yöntem bu bence
Dikkat ederseniz ağdadan 4 gün sonra falan yani hassasiyet geçtikten sonra dedim.. yani yakmaması için.. nasıl okuyosunuz anlamıyorum kicayır cayır yanalım diye mi limon sürüyoruzhayatta yapmam tüylü kalırırım gene limon sürmem.
Hahahaha duzellettim hemen bende :)aamann sende yane var yanlış harfe başmışım. tüy.
annaa bana yazmamışsın oyy gözlerim de bozuılmuşkonu sahini bu sanaymış ayol
Dene canım ama uzun vadede kalıcı sonuçlar alırsın.. alışkanlık haline getirmelisin her ağda sonrasıAy super ben o limonu suriyim ozaman.birde ben ne zaman agdaciya gitmeye kalksam bi yakinimizin basina bir sey gelir bir tanidigimiz gitmidti kadini yakmislar genital bolgesine sicak agda dokmusler kimseyede guvenemedim o yuzden lazer desen arkadasim gitti hic memnun kalmadi bende evde yapamaya karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?