- 22 Ocak 2008
- 6.322
- 7.028
- 723
- Konu Sahibi Sevimli_panda
-
Ya canim ama diken diken cikmiyomu cok rahatsiz edici suan bekarim ama ilerde esim dese hadi nasil olcakKızlar kendinizi o kadar kasmayın..Bi düğünden önce bide sonra toplam iki kere aldım sonra dost bildiğim canım jiletime geri dondumeşimin umrunda degil doğrusu.ağda işi sonradan alışılcak birsey değil iki kere aldım resmen anam agladı zor iş hemde çok zor..kendinizle barışık olun
Yabancı hatunlar enfeksiyon artırdıgı için agda yapmazlarmış,lazerde bana gore kansere davet ediyor..
Ha birde kadınların ortak derdi kadın hastalıkları
tüy güzeldir kadınlıktır.ne o bebek poposu gibi özel bölge mi olur be yaaAhahaha ay seven varmi nesini severler nefrett ettim artik ya ben artik agda yapmaya karar verdim valla yolunmus tavuk olucamcok iyiydi bu ya hahaha bu bas kismi surgulu olanlardan aldim cok rahat oldu bcaklarim kuaforlerdeki gibi acik sekilde nerede bulabilirim peki cubukla ben sursem oylede yaparim aslinda
Wolfrog, lumea'dan memnun kaldin mi?ozellikle ozel bolge icin merak ediyorum..
evet aynen öyle dicenBu siteyi cok sevdim ya
Ya canim ama diken diken cikmiyomu cok rahatsiz edici suan bekarim ama ilerde esim dese hadi nasil olcakbi saniye cnm jiletleyip geliyorum mu
Kadınların ortak dedi kil tug isleri.. annem tuysuz o kdr cok ozeniyoeum ki.. daha once ilik agda kullaniyordum ama kucuk tuyleri almiyordu uzamasini beklerken o minik tuyleri gizlemek cok kotu benim icin . Bugun dedimki artik yeter sir agda kullandim.. daha once evde kmse yokken haliya dokmustum ve annem onu cikartana cani cikmistibende dedim ilik devam et malum yer icinde tuy dokucu kullaniyordum bugun denedim ilk basta guzel gidiidu ama snra devam ettikce acimaya basladi hanimlar bu malum yer icin ne yapmam lazim pamuk gibi olsun istiyorum ilerde evlenince basima dert olsun istemiyorum sir agdaya alirstirmak istiyorum.. bacaklarimi aldim vok guzel oldu ama o kisim kaldi yarin devam edicem ama bana akil verin nasil acimadan guzelce alabilirim tertemiz olsun istiyorum onerileriniz neler evlenince bu is nasil oluyor
Türkçe kullanimi hususunda biraz hassasim daaamann sende yane var yanlış harfe başmışım. tüy.
annaa bana yazmamışsın oyy gözlerim de bozuılmuşkonu sahini bu sanaymış ayol
Benim bacaklarim nerdeyse bitti, ustelik en son 2 sene onceden fazla zaman once gitmistim lazere.. Ben lumeayi bikini ve koltuk alti icin dusunuyorum sadece.. Şeyi merak ediyorum, bikini bolgesi inanilmaz hassas ya hani, canin cok yaniyor mu? Kendim kolayca uygulayabilir miyim? Ben agda yaptiramam mesela asla, direncim cok dusuk; bu yuzden merak ediyorum..Ozel bolge tuyler kalin ve sik oldugu icin biraz uzun surecekti. O arada hamile kaldimYalniz kol altlarim ve bacaklarima da hamile kaldigimdan beri yapmiyorum, surekli jiletliyorum hala seyrekler. Bi dogurayim o zaman soylerim. Yalniz uzun sure yapabilenler gayet memnun.
Malum yer için madem hep tuğ dokucu kullandın lazere git canım. 100 de 100 çözüm.Kadınların ortak dedi kil tug isleri.. annem tuysuz o kdr cok ozeniyoeum ki.. daha once ilik agda kullaniyordum ama kucuk tuyleri almiyordu uzamasini beklerken o minik tuyleri gizlemek cok kotu benim icin . Bugun dedimki artik yeter sir agda kullandim.. daha once evde kmse yokken haliya dokmustum ve annem onu cikartana cani cikmistibende dedim ilik devam et malum yer icinde tuy dokucu kullaniyordum bugun denedim ilk basta guzel gidiidu ama snra devam ettikce acimaya basladi hanimlar bu malum yer icin ne yapmam lazim pamuk gibi olsun istiyorum ilerde evlenince basima dert olsun istemiyorum sir agdaya alirstirmak istiyorum.. bacaklarimi aldim vok guzel oldu ama o kisim kaldi yarin devam edicem ama bana akil verin nasil acimadan guzelce alabilirim tertemiz olsun istiyorum onerileriniz neler evlenince bu is nasil oluyor
Bende ev tipi aldım ama 5te hiç çalıştırmadım 4te bile yaktı yara oldu.. öylece duruyo makine.. zaten 1 2 veya 3 ışın olarak yeterli gelmiyo... çam sakızına devam.. bir iki derken uyuşuyo acı falan duyulmuyo.. hem seyreldi de. Bi püf noktası vereyim ağdadan 4 gün sonrası falan yani ilk hassasiyet geçtikten sonra limon sürün bi zaman sonra kökler inceliyo ve tüy çıkmamaya başlıyo.. en güzel yöntem bu bence
lumeayı bikini bölgesinde kullanıyorum canım çok tatlı olmasına rağmen acımıyor diyebilirim.kıl dönmüşsse içerde acıyor sadece.Benim bacaklarim nerdeyse bitti, ustelik en son 2 sene onceden fazla zaman once gitmistim lazere.. Ben lumeayi bikini ve koltuk alti icin dusunuyorum sadece.. Şeyi merak ediyorum, bikini bolgesi inanilmaz hassas ya hani, canin cok yaniyor mu? Kendim kolayca uygulayabilir miyim? Ben agda yaptiramam mesela asla, direncim cok dusuk; bu yuzden merak ediyorum..
Cok tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?