Kadinlarin ortak derdi

Kızlar kendinizi o kadar kasmayın..Bi düğünden önce bide sonra toplam iki kere aldım sonra dost bildiğim canım jiletime geri dondum eşimin umrunda degil doğrusu.ağda işi sonradan alışılcak birsey değil iki kere aldım resmen anam agladı zor iş hemde çok zor..kendinizle barışık olun
Yabancı hatunlar enfeksiyon artırdıgı için agda yapmazlarmış,lazerde bana gore kansere davet ediyor..
Ha birde kadınların ortak derdi kadın hastalıkları

Bu siteyi cok sevdim ya
Ya canim ama diken diken cikmiyomu cok rahatsiz edici suan bekarim ama ilerde esim dese hadi nasil olcak bi saniye cnm jiletleyip geliyorum mu

tüy güzeldir kadınlıktır.ne o bebek poposu gibi özel bölge mi olur be yaa

Wolfrog, lumea'dan memnun kaldin mi?ozellikle ozel bolge icin merak ediyorum..

Ozel bolge tuyler kalin ve sik oldugu icin biraz uzun surecekti. O arada hamile kaldim Yalniz kol altlarim ve bacaklarima da hamile kaldigimdan beri yapmiyorum, surekli jiletliyorum hala seyrekler. Bi dogurayim o zaman soylerim. Yalniz uzun sure yapabilenler gayet memnun.

Bu siteyi cok sevdim ya

Ya canim ama diken diken cikmiyomu cok rahatsiz edici suan bekarim ama ilerde esim dese hadi nasil olcak bi saniye cnm jiletleyip geliyorum mu
evet aynen öyle dicen sanki orada tüy cıktıgını adam bilmiyor.. o zaman sen bile tüylü müsün tüysüz müsün ona dikkat edicen ? siz evliliği nasıl birşy sanıyorsunuz ya.. :)

bkz: lazer epilasyon

Bende sir ağda kullanıyorum. Hep ağda kullandım. Seyreltiyor cidden, bide hep kullandığım için mi bilmiyorum acımıyo pek. Ya jilet olayı bana çok pis geliyo kalın çıkıyo, çıkarken sakal gibi sert falan. O kadar seyreltiyoki ağda bence çektiğin acıya değer. Ve tabi istediğin şekilde pamuk gibi. Sık dişini yap valla. Çok küçük parçalar halinde yapma önemli olan hızlı çekmek tertemiz mis gibi ohhh

Agdadan vazgecmeyin, en iyi yontem bu bence .. bacaklarimda kil kalmadi nerdeyse, koltuk altlarimda ayni sekilde.. diger bolgeyede hem agda, hem jilet kullaniyorum.. agda kullandigim bolge seyreldi.. bazi tuyler cikmiyo artik.. en guzel agdalar veet markali olanlar bence...

Benim bacaklarim nerdeyse bitti, ustelik en son 2 sene onceden fazla zaman once gitmistim lazere.. Ben lumeayi bikini ve koltuk alti icin dusunuyorum sadece.. Şeyi merak ediyorum, bikini bolgesi inanilmaz hassas ya hani, canin cok yaniyor mu? Kendim kolayca uygulayabilir miyim? Ben agda yaptiramam mesela asla, direncim cok dusuk; bu yuzden merak ediyorum..
Cok tesekkurler

ağdayı bir türlü beceremeyen bir kişi olarak,
pudralı eldiven yöntemi ile uzun süredir idare ediyorum.
baya baya ilerledim bu işte, tavsiye edebilirim.

ama ben lazeri hiç düşünmediğim için böyle,
lazer olabilir diyorsanız hiç vakit kaybetmeyin, direk o yönteme geçin.

Malum yer için madem hep tuğ dokucu kullandın lazere git canım. 100 de 100 çözüm.

lazer.Evet benim canım acıyor fazlasıyla lazer anında ama başka yol bulamadım, çok kısa süren bir işlem ve çok faydasını görüyorum.

Bence lazere git. Agdayi yuzunede sursen, genitalede sursen yasin ilerdikce kullandigin bolgelerde sarkma yapiyor. Agda yapmaktansa 2 ayda bir 100 lira verip lazere gitmek daha iyi geliyor bana.

Limon olayini denemistim. Tuyler 10 gune cikiyorsa 20 gune cikmaya baslamisti ama azalma olmadi

Vallahi her yöntemi denedim. Ağda yapınca bir kere tekrar yapabilmen için belli bir uzunluğa gelinceye kadar beklemen gerekiyor. Bu da evliysen sıkıntı oluyor. Eşinin karşısına o halde çıkmak istemezsin.. Bana göre en güzeli jilet.. tabi bayanlar için olanı... Çıktıkça al gitsin. 2 günlük ömrümde ağdayla uğraşamam. İnce çıkacak az çıkacak diye.. Ayrıca artık şimdiki jiletlerle de gayet güzel çıkıyor ve geç çıkıyor..

lumeayı bikini bölgesinde kullanıyorum canım çok tatlı olmasına rağmen acımıyor diyebilirim.kıl dönmüşsse içerde acıyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…