- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
Net ve dürüst olması en önemli özelliği.Adam çok net aslında .Kendine hizmetçi alıyor .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Net ve dürüst olması en önemli özelliği.Adam çok net aslında .Kendine hizmetçi alıyor .
Ayy çok da fifi..Onu yapınca da hava atıyorsun, yalan söylüyorsun diyolla. Böyle kocalar yokmuş, biz abartıyormuşuz kocalarımızı. Her fırsatta övüyormuşuz. Ha bide çok monoton, renksiz evliliklerimiz varmış kavga etmiyoruz diye. Ne biçim insanlarsak artık.
Paşa onlar paşa. Bebeklikten itibaren öyle seviliyorlarBen çocukken birbirine çaya giden kadınların bazıları çağrılınca "bugün kocam evde gelemem" derlerdi de tuhaf gelirdi koskoca adam evde yalnız oturamıyor mu diye düşünürdüm.
Meğer bir isteği arzusu olursa tek başına beceremez maksatlı çocuk gibi başında beklenirmiş..
Adamın yemek ısıtması, sofra toplaması, çocukla ilgilenip altını değiştirmesi bile minnet duyulacak şeymiş. Ne eziklik yarabbi..![]()
Evlenince düzelmek diye birşey yok. Evlenince bozulur mu diye düşünmek gerek..Bu dediğine ciddi ciddi inanan çok genç kızımız var. Evlenince bana daha çok aşık olacak, sevişicez aklını başından alıcam, bir dediğimi ikiletmeyecek sanıyorlar.. Evlenince değişir mi sorusunun altında yatan düşünce bu.
Ayy çok da fifi..
Onların anladığı dilde cevap vericem. Kıskanıyosunuuuz kızııımm..
Biz bir filmde gördük, cicim aylarından sonra kavga ediyorlar, ayrılıyorlar, filmin sonuna doğru barışıyorlar ve the end. Baktık birbirimize sorunlu ya bunlar diyerek. En son ne zaman kavga ettiğimizi unuttuk. Kavga ilişkimizi dinamik tutuyor tamamen bir ergen zırvası. Buna inanan da ergendir. Ötesine kimse beni inandıramaz. Huzur istiyorum ben. Valla mutlu mesut yaşıyoruz. En büyük sorunumuz şu an doğalgazı açalım mı açmayalım mı?![]()
Biz bence boşa konuşuyoruz. Konu sahibi nişanlısı ile aşk tazeliyor şu an da ay pardon çoraplarını kokluyorBence bırakalım neye inanmak istiyorlarsa inansınlar, evliliklerini iyi sansınlar. İlk sayfalarda da söyledim ya bu yamuk herifleri birileri alacak ki iyi adamlar akıllı kadınlara kalacak.
Biz konuşsak da onlara kalacaklar konuşmasak da. Akıllı kadın napsın bu adamı?Bence bırakalım neye inanmak istiyorlarsa inansınlar, evliliklerini iyi sansınlar. İlk sayfalarda da söyledim ya bu yamuk herifleri birileri alacak ki iyi adamlar akıllı kadınlara kalacak.
Biz konuşsak da onlara kalacaklar konuşmasak da. Akıllı kadın napsın bu adamı?
Açalım ya.Gözlerini açmayalım![]()
Açalım ya.
Valla bilinçlenelim kadınlar olarak.
2 kere postalansa 3.de böyle konuşabilir miydi bu adam?
Erkekler terslene terslene öğrenecekler bunları. Sadece bizde değil avrupada amerikada da bu şekilde kabul ettiler kadın haklarını.
Hak verilmez, alınır diye boşuna bağırmıyor insanlar. Söke söke almalıyız bunları.
Kadınlar birleşin.![]()
Tam sopalıkmış. Üslubu da çok kötü.Bide ben dağıtırım sen toplarsın senin işin bu diyo![]()
Katiliyorum ben.Ayy çok da fifi..
Biz bir filmde gördük, cicim aylarından sonra kavga ediyorlar, ayrılıyorlar, filmin sonuna doğru barışıyorlar ve the end. Baktık birbirimize sorunlu ya bunlar diyerek. En son ne zaman kavga ettiğimizi unuttuk. Kavga ilişkimizi dinamik tutuyor tamamen bir ergen zırvası. Buna inanan da ergendir. Ötesine kimse beni inandıramaz. Huzur istiyorum ben. Valla mutlu mesut yaşıyoruz. En büyük sorunumuz şu an doğalgazı açalım mı açmayalım mı?![]()
Evliligi sihirli değnek zannedenler icin nikahtan once son çıkış ----->Nişanlımla bi konuda tartıştık. Ben onun görüşünü almak için evlenince ev işlerinde yardım edermisin diye sordum.
Çok dağınık bi insan kendisi evlenince böyle dağıtmazsın etrafı diye sordum. Nişanlımda, dağıtırım sen toplarsın dedi senin görevin bu ne diye evleniyoz biz canım isterse yardım ederim istemezse etmem dedi. Ve ben bu laflarını çok sinirlendim. Sen yokken Yemek yerim masayı toplarım ama silmem bunlar senin görevin dedi çok sinir oldum sizce ne yapmalıyım bu insan düzelirmi?
Katiliyorum ben.Ayy çok da fifi..
Nesilden nesile baya iyileşme var bence.Ay o da doğru. Ama işte bizim hatunlar bilinçlenebilir mi ondan emin olamıyorum ben.
Nesilden nesile baya iyileşme var bence.
Önceden olsa kıraç için herkes valla adam doğru söylüyor, kadının kahvaltı hazırlaması lazım derdi. Şimdi linç yedi.
Evlilik için inanılmaz istek duyanlar bile bile evleniyorlar şu anda da. Yoksa konu sahibi de biliyor adamın öküz olduğunu ama evlilik isteği ağır basıyor ya düzelir mi diye soruyor. Değişim olmasaydı, annemin zamanında olsaydık, ee tabi ben yapıcam derdi.
Yalan olmasın ben karşılaşmıyorum bahsettiğin kadınlarla. Orta yaşın üzerinde olanlar bile eşlerine hep iş yaptırma peşinde. Ben ortaokulda ve lisedeyken annemle yapardım kışlık hazırlıkları. Babam yayılırdı. Artık annem bile gözünü açmış babama yıkatıp soyduruyor valla domatesleri. Ben bir kere geldim dünyaya, bunca sene ben yaptım yapamazsan yemezsin demiş. Paşa paşa doğramış babamda. Bu senede kendi tarifiyle turşu kurmuş. Adam sen geçtin 60 yaşını bu saatten sonra turşular falan diye dalga geçiyoruz bizde :)Bence toplumun bir kısmında ilerleme bir kısmında gerileme var bu konuda. Bir kısım kadın erkek eşitliğini kavrayıp ona göre davranırken diğer kısım eşitsizlik yarığını daha da açmaya çalışıyor. Özellikle yeni nesilde çok karşılaşıyorum ben bu ikinci tipte kadınlarla.
Yalan olmasın ben karşılaşmıyorum bahsettiğin kadınlarla. Orta yaşın üzerinde olanlar bile eşlerine hep iş yaptırma peşinde. Ben ortaokulda ve lisedeyken annemle yapardım kışlık hazırlıkları. Babam yayılırdı. Artık annem bile gözünü açmış babama yıkatıp soyduruyor valla domatesleri. Ben bir kere geldim dünyaya, bunca sene ben yaptım yapamazsan yemezsin demiş. Paşa paşa doğramış babamda. Bu senede kendi tarifiyle turşu kurmuş. Adam sen geçtin 60 yaşını bu saatten sonra turşular falan diye dalga geçiyoruz bizde :)