Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya canim celallenmek degil de yanlis tespit yapiyorsunuz amaaaa -tatlicadiarzu-
kimse kimsenin elinden dondurmasını almıyor kızlar sadece fikrini soyluyor kimse kimseyle dalga gecmesin yeter konu fazlasıyla dagılmıs..ben konumu dogru duzgun tartısılır seviye bozulmadan diye actım lutfen kendi fikrini yazan yazsın dalga gecme niyetinde olanlar daha fazla yazmasın..konumun kapanmasınıda istedim yetkililer gorunce umarım geregini yapar..kalp kırmaya gerek yok ben burda herkes istedigini yapar istedigini yer saygı duyulması gerekir sevsekde sevmesekde dedim ama benim dediklerimi bile okumadan yorum yapanlar olmus..
Konunuzun neden kapanmasını istiyorsunuz? Kapatacaktınız neden açtınız?
Bana saçma geliyor,bir konu açıyorsunuz,herkes fikirlerini söylerken elbette zıt fikirler çıkacak,bunun için konu mu kapattırılır?
Yok eğer tartşma çıkacak diye korkuyorsanız buda saçma..yöneticiler nasılsa gerekeni yaparlar,sizin kapattırmak istemenizi ben anlayamıyorum.
dün dondurma yedim sokakta bugünde yedim magnun inadınada yiyeceğim ,tamam mı!
ben insanların dusuncelerini dalga gecmeden biriyle tartısacaksa bile seviyeli bicimde olacagın umarak actım..zıt fikirlerin olacagını tabiki biliyordum ama fikrini soyleyen insanların fikrini belirtme tarzları artık farklı boyut aldı ve bunun sonunda ya banlanan olucak yada uyarı alanlar buna gerek yok..konu uzayıp daha farklı noktalara gidecek belli
Düşmesinler ozaman tuzağa,dengesizlik yapan uyarı alır,siz rahat olun:)
aynen öyle...o adamları yetiştiren kadının ve çevrenin zihniyetinden kaynaklanıyor bu...herkes adam gibi terbiye,edep verse erkek çocuğuna böyle p.çler dolanmaz ortalıkta!
daha ufacık çocuklara bile "bak oğlum ne güzel kız,öp"diyen zihniyetlerin ürünü işte bunlar.....kötükedihüso
çok klasik ama EĞİTİM ŞART!!!
evet bunada katılıyorum biryerde....orasını burasını açıp,kıçında 1 karış etekle gezen,memeler lömbür lömbür sokakta dekolte giyenlere bakarlar tabi napcak..ben bile bakıyorum..ha ben ne kadar sakil ve iğrenç diye bakıyorum ,onlar tahrik olarak bakıyor,laf atıyor,peşine düşüyor vs....zaten öyle giyinenlerde rahatsız olan tipler değiller
aksine hoşnut oluyorlar bu durumdan,amaç zaten tahrik etme,teşhircilik...:1closedeyes:
böyle tiplerin çıkıpta "aaa manyakk,sapıkk" demesi ya da k.ç kadar etek giyip otururken çekiştirmesinide komik buluyorum...giyme kardeşim öyle o zaman...rahatsız oluyorsan giymezsin....
dee...tam aksine düzgün giyinen,başı bağlı kapalılıktan bahsetmiyorum normal bi giyim yani...böyle oluncada yapıyorlar...bunların kanı bozuk kanıı....hepsinin mercimek kadar beyni var o da pantolonun içinde...ş....sizler....2 kere giriştim böyle tiplere....:mymeka:
hayır birde nasıl bi cesarettir anlamıyorum...yüz verende yok,aksine domuz gibi yürürüm yolda sokakta,ona rağmen cesaret edebiliyor bazıları ....adamı katil ederler...öldürsen suçlumusun şimdi??
dondurma yeme olayıda valla bence çirkin....yakışmıor,basit duruyor....tabiki onların tahrik olması bizi bağlamaz ama böyle bişey varsa buna çanak tutmakta normal olmasa gerek.....
yiyen yer beni ırgalamaz ama ben yemem.....
dün dondurma yedim sokakta bugünde yedim magnun inadınada yiyeceğim ,tamam mı!
kimse kimsenin elinden dondurmasını almıyor kızlar sadece fikrini soyluyor kimse kimseyle dalga gecmesin yeter konu fazlasıyla dagılmıs..ben konumu dogru duzgun tartısılır seviye bozulmadan diye actım lutfen kendi fikrini yazan yazsın dalga gecme niyetinde olanlar daha fazla yazmasın..konumun kapanmasınıda istedim yetkililer gorunce umarım geregini yapar..kalp kırmaya gerek yok ben burda herkes istedigini yapar istedigini yer saygı duyulması gerekir sevsekde sevmesekde dedim ama benim dediklerimi bile okumadan yorum yapanlar olmus..
neee bide magnum ha vaaykaydirigubbakcemile
olm o tamamen yasak sen ne diyonohaoldumsmile
en çok bilimum kötü düşünceler çağrıştıran dondurma çeşidi o
nası desem kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibi bişiydelikafadulden
dondurma yalamak onun yanında masum kalır:icecream:
Konunuzun neden kapanmasını istiyorsunuz? Kapatacaktınız neden açtınız?
Bana saçma geliyor,bir konu açıyorsunuz,herkes fikirlerini söylerken elbette zıt fikirler çıkacak,bunun için konu mu kapattırılır?
Yok eğer tartşma çıkacak diye korkuyorsanız buda saçma..yöneticiler nasılsa gerekeni yaparlar,sizin kapattırmak istemenizi ben anlayamıyorum.
Edit: Ben yaparsam ben alırım uyarı ya da ban.
Dondurmanın suçu kaygan olmasısempatiksalakcinni
Tıpkı bir sabun edasında :roflol::roflol::icecream: