Kadinlarkulubu üyelerinin çok kültürsüz olması

Alın benden de o kadar, ağzımızı tutamıyoruz ne yapalım bazen baştan biliyorum banlanacağımı, yine de yok akıllanmıyorum

Alın benden de o kadar, ağzımızı tutamıyoruz ne yapalım bazen baştan biliyorum banlanacağımı, yine de yok akıllanmıyorum
Evet gerçekten mesela en kolay örnek dün bir konuda yorum yaptım.. Mutfak lavabosun da el yıkamam diye bu benim tercihim öyle değil mi ? ama sen kendi evinde yıkıyorsundur buna da karışmam. Ama evimde kimseye mutfakta el yıkatmam saçma, hijyen kurallarına aykırı vs vs vs .. biri çıktı ne kadar acayipsiniz biri çıktı ne saçma biri çıktı neden nükleer atık mı ? biri çıktı yok konuşmak için konuşuyorsunuz hayır işin ilginç yanı bana bunu diyenleri kib liyorum fakat bakıyorum gene de ceza almıyorlar o zaman bu nasıl adaletli sistem ? diye sorarım kendi kendime

sen mutfakta el mi yıkıyorsunuz ayak mı yıkıyorsun abdest mi alıyorsun napıyorsan yap arkadaş ben mutfakta el yıkamam yıkatmam 2-2 daha 4

Ahhahhah,annem biz kardesler kavga edince hakli haksiz demezdi,o istediginiz yere gitmeyeceksiniz,biitti derdi,paralardik kendimizi,sonra pes ederdik:)

OyyyBen de yikamam yikatmam asla,kim ne derse desin.
Dis fircalayani da gordum,yerde sildigi bezi yikayani da
Oldu olacak nukleer atik degil dogal madde diye wc olarak kullansinlar iyyy

OyyyBen de yikamam yikatmam asla,kim ne derse desin.
Dis fircalayani da gordum,yerde sildigi bezi yikayani da
Oldu olacak nukleer atik degil dogal madde diye wc olarak kullansinlar iyyy
hahahaha ya bacım isterlerse abdest alsınlar umrumda değil ben yapmam, yaptırmam ama kimse de bana çıkıpta acayipsin yorum için yorum yapıorsun aman ne saçmalık bilmem ne yazmasın. herkes haddini bilsin yahu

Hafif spor,kosmak istemez,düşmek istemez,relax

Mutluluk gayet destekli sütyende olabilir
Ya burası dert yanma köşesi çoğunlukla, insan da mutlu olduğu şeyi pek yazmaz paylaşmaz.
Geçen bi anne oğlum şugün ata biniyor bugün scooter dersi var sonra da doğa yürüyüşü falan yazdı da diğer anneler anladık zenginsin bizim durumumuz yok hava atıyosun diye yürüdüler üzerine
Demek istediğim çoğunluk derdimizi sorumuzu sorunumuzu açıyoruz burda, başka insanlarla konuşursak biraz histerik gibi görüneceğimiz dertlerimizi açıyoruz.
Ama hangi filme hangi müzikale gideyim ya da hangi kitabı okuyayım, ya da bunların kritiğini gayet arkadaş eş dost ve iş çevresiyle konuşabiliyor insan, sakınacak bir yanı olmuyor.
Ben şahsen iş arkadaşımla bale, eşimle tiyatro ve müzikal, anne olan diğer arkadaşımla ise sauna buluşması yapıyorum.
Okudugum kitapları ise kitapları seven ama uzak olduğum başka bi arkadaşımla yazışarak hallediyorum.

O anne benim ve zengin değilim.
Bilakis her geçen sene durumumuz git gite kötülüyor.
Çocuğum bu hafta turşu kurdu mesela okulda herkes rahatlasın

O anne benim ve zengin değilim.
Bilakis her geçen sene durumumuz git gite kötülüyor.
Çocuğum bu hafta turşu kurdu mesela okulda herkes rahatlasın
Hahahaha
Biz de evde çocuğa aktivite adı altında erik fındık toplattırıp komposto, reçel turşu falan yaptırıyoruz,
Bu haftanın teması mesela pizza yapmak

Hahahaha
Biz de evde çocuğa aktivite adı altında erik fındık toplattırıp komposto, reçel turşu falan yaptırıyoruz,
Bu haftanın teması mesela pizza yapmak
Ay ne kadar banalaynı ben

Valla çocuklar at mat görünce, böyle mutfak ve yaşamın gerektirdiği olağan aktivitelere katılınca aşırı sevinen annelerdenim.
Millet at binmeyi bir şey sandı ama eski usül gayet toz toprağın orman gibi kırsal bir bölgede, içinde o şapkalı ve taytlı ablaların cirit attığı görüntüden oldukça uzak, çamur çaput at eşek tavuk vb doğal yaşam barınan bir yere gidiyorlar çocuklar.
Golf oynamasın zengin sporuama dağda bayırda, toprak görerek büyüsün.

Benimkiler de kek, omlet yapar, ev süpürür, makine boşaltır falan.
Anneden ne görüyorsa ortak olmak istiyorlar, ne kadar güzel bir şey yapıyorsunuz konsept yemek ve iş günlerini.
En büyük zenginlik hem çocuklar hem de yetişkinler için, yaşadığı evrene faydalı birer canlı olarak hayat sürmek olsa gerek.

Ben baya yaşında faraş aldım bizimkine.
1.5 yaşından beri gercek süpürgeyle ona süpürtüp paspaslatıyordum ama wc temizlememe izin vermediğinden şimdi haftada bir biz yokken 3 saat bir abla gelip silip süpürüyor evi.
Yoksa baya çocugu hizmetçi yapmıştım
Ama o da fazla ya, çocuk çocukluğunu da yaşasın , ama gördükçe kapıyordu elimden yaptırtmıyordu bana.

Nebahat hanım(efendi )ye birisi özelden mesaj atmış başka açtığı konuda okudum kim attı ayrıca kadın yada erkek olduğunu bilmiyoruz neden atma gereği duydunuz ki
Tamam eğlenmiş dalga geçmiş sizinle sizde onunla ama özel mesaj neden atıyorsunuz karşıdaki kimdir necidir tel numaranızı neden veriyorsunuz dikkat edin lütfen

Nasıl yani?

Ya Allah askina hangi kadin o saatte mesaj atar bu sekilde o cumlelerin sahibi erkek dikkatli okursan bikac yerden kendini ele veriyo canim benim

Mesajlarını okurken bu konuda yazdığını gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…