Kadinlarkulubu üyelerinin çok kültürsüz olması

Kız o yüzden mi bir sütyen yakmadın neler geldi başımıza

Elekrtikli süpürgenin önüne golf topu koysak öyle süpürsek sayılıyor mu

Olur mu öylee, şöyle geniş bir golf sahası lazım. :) Benim şehrimde Golf sahası bile yok, kültür seviyemizi siz düşünün

Cıks onlar bir tek golf sahasindaki çim biçme makinesini biliyorlar
Ama supurgeyi de biliyorlardir Mune ya

Ünlü golfcü,kiymet bilmez Prens Charles'in annesi,,rahmetli güzel Diana'nin kaynanası Kralice Elizabeth, aile yadigari kristalleri kimseye elletmiyor,elcagiziyla yıkıyormuş.

Ben de eski başbakan Blair'in esinin yalanciyim,gözüyle görmüş,bozuntuya vermeden o da girismis,laflaya laflaya bitirip cikmislar

Nr saçma bir düşünce tarzı tanımadığınız milyon tane bayanın kültür seviyesini açılan konulardanmi ölctunuz yazık halbuki bu forum kadinlarinlarimizin sertlestigi kimseye amlatamasigi konuları paylaştığı bir yer sizin haddinizemi kendimize gelelim demek herkesin kendine göre kültürü vardır herkes bunu göstermek zorunda değil!!!

Bide arkadasa tavsiyem cok kulturel muhabbet etmek istiyorsa o tarz milyon tane site var forumlar var bu israr neden arkadasim? Seni zorla mi uye yaptilar?

Ehhehheh,golfta donanim ister,en azindan toprakta kostebek delikleri,mese sopasi filanAllahim bu benmiyim,cahilligimi kendi yüzüme vurdum

Arkadaş golf kulübünden olabilir, golfçü olmak isteyenleri seçmelere davet edecekti belki de :)))hadi size iyi muhabbetler ben kaçar
Yaaaa beni sürekli banlıyorsun ama gene de bayılıyorum vallahi sana sayın Mune aplammm hastayımm senin şu yorumlarına

Ben size demedim ki zaten konu sahibine yazdım, sizi alıntılamadım ki? Neden üzerinize alındınız hiç anlamadım?

Yaaaa beni sürekli banlıyorsun ama gene de bayılıyorum vallahi sana sayın Mune aplammm hastayımm senin şu yorumlarına
Olsun,beni de banliyor,sayesinde kış hazirliklarimi bitirdim,yoksa Mune'nin kilere dadanacaktim

Ehhehheh,golfta donanim ister,en azindan toprakta kostebek delikleri,mese sopasi filanAllahim bu benmiyim,cahilligimi kendi yüzüme vurdum
Onlar eskidendi.
Şimdi belediyeler sağolsun her yer park bahçe çim, e bizim insan durur mu çimde kale yapan var, tek katlı ev, mangal yapan var.
Hepsinin delikleri mevcut.
Golf arabası desen büyük siteler içlerinde bile kullanıyor artık ele ayağa düştü.
Sopa bizim milletin arabasında daima var
Ay bu spor mu kültürlü ıykkk

Olsun,beni de banliyor,sayesinde kış hazirliklarimi bitirdim,yoksa Mune'nin kilere dadanacaktim
Vallahi he ben gerçekten çok ban yiyorum
Ama Mune ablama anlatamıyorum ben mesela bir yorum yapıyorum ( saygı çerçevesi içinde ) x biri kalkıp acayipsin bilmem nesin abi bu benim kararım benim yorumum seni ne ilgilendirir ? öyle değil mi.. hayır ben herkesin düşüncesine saygı duyuyorum ama herkes bi haller şekiller şukullar bende üzerime çok oynayınca dayanamıyorum sonra ver yansın sonra bakıyorum 3 saat sonra bam bam bam bir de öyle bir şey kii ağır tahrik burada işlemiyor işin içinde tahrik var ben 5 gün yiyorum bana sataşan x kişi 3 gün yiyor sonra ben çıldır çıldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…