• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadınlık çok zorrrrr bi bakarmısınız bana

atalay-uxgxur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
129
0
96
50
İstanbul
arkadaşlar benim akıntım hep var. doktora gidicem masayı görünce fenalaşıyorum. 2 çocuk annesiyim ama halen yenemedim korkumu.akıntıyı biraz sonra kaşıntı tetikliyor. bazen kokulu oluyo. bu dertten yakınan varmı. doktora gitmek ölüm geliyo valla.inanın namaz kılamıyorum bile. ne yapacam ben ya valla kadınlarda her sorun.senağlama

Canım korkunu anlıyorum ama bu gibi şeyler ihmale gelmez bence bir an önce doktora git ve kurtul bu dertten.Kadınlık gerçekten çok zor ama sağlığı ihmal etmeyelim lütfen....Geçmiş olsun arkadaşım...

bende aynı şekilde sorunlar yaşıyorum:(ve sırf utandıgım için söylemiyorum.ilaç tedavisi yapar direkt belki.mantar falandır.ama mutlaka git Allah korusun ya..önlemini almak lazım..

bende de aynı sorun vardı karnımda ağrırdı doktora gıttım mantar ve iltihap var dedı birkaç ilaç verdi ve geçti bence kesınlıkle gıtmelısın...

cnm zaman zaman bende ayni problemler ortaya cikiyo benim doktorum bana ve esime fitil vermisti zaten bu akinti sorunu beni olduruyo ya her ay doktora gidiyorum problem yuzunden

bence korkunu yen ve doktora çık ihmale gelmez zaten akıntı olması normal ama kaşıntı ve koku normal değil mantar filan olabilir hem korkulcak ne var canım sağlığını düşün

cnm kesnlkle gitmen gerek dr.a bende sen gibi içime attım eşimden uzaklaştm o dönmde ama çeklmez hale gelnce attm kendimi dr. kapısna mantar başlangıcı ve yoğun iltihap dedi verdiği fitil ve hap ilk günden itibaren işe yaradı ve ben allahım şükürler olsun nasıl dayanmşm dedim.bu tür rahatsızlklar bizleri sosyal hayattan bile alıkoyabiilio ltfn koş dr.a ...acil şifalar

Biz kadınlar bu sorunlarla hep karşı karşıyayız.Bunun da sonu yok gibi.Kendimizi takip ederek ancak bu süreçlerden kurtulabiliriz. Doktordan korkmana çekinmene hiç gerek yok.Herşey bizim için.Sağlıklı günler dilerim.

canım endişelenmeni istemem ama mantar olduğu zaman kokulu olmuyor diye biliyorum ben akıntıyı.başka bir enfeksyondan kaynaklanıyordur.utanmana ve korkmana gerek yok hemen git ihmal etme bence.sağlık önemli olan.

SLM
iki tane doğum yapöıssın hala dr.gitmekten korkuyormusun?
sağlığın için erken teshis her zaman doğru olandır.benimde arkadaşların tahmini mantar yada rahimde yara vardır..mutlaka görün dr ye..geçmiş olsun...

Back
X