- Konu Sahibi Latinachica
Gerçekten çok zayıf mış. Eger ki size gelip kilo alıp. Orda verip geliyorsa sıkıntı büyük. Nasıl bir anne su ev işlerini yemeği oturtamaz anlamış değilim yav. Sadece okula gidiyor. Çalışsa ne olur bilemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardeşin bunu dert etmiş gibi görünmüyor. Memnun demek ki. Abla olarak düşünmeniz normal ama müdahale etmemelisiniz. Onlar arasında sorun olur ve sizden yardım isterse kardeşin o zaman yardımcı olursunuz. Şimdi ne mana derler yani.
Gerçekten çok zayıf mış. Eger ki size gelip kilo alıp. Orda verip geliyorsa sıkıntı büyük. Nasıl bir anne su ev işlerini yemeği oturtamaz anlamış değilim yav. Sadece okula gidiyor. Çalışsa ne olur bilemiyorum
Canım çok iyi bi abla ve halasın öncelikle.sağlık bu.gelininiz bu kadar işin aktından kalkamayacak madem keşke evlenmeseymiş.bu çocukları doğurup sonra aburcuburla filan büyüten anne babalara sinir oluyorum.iki çocuğum var 1 öğün atladığımı bilmem.6 yaşında kızım var çok iştahlı bi çocuk değildir.yani öyle herşeyi yemez.yemin ederim canı hangi saatte ne isterse hemen pişiririm.yeterki yesin.oğlum 1 yaşında çok şükür iştahlı bi bebek.sağlıklı olan herşeyi yediriyorum.bizim görevimiz bu.çocuklarımızı sağlıkla yetiştirmek.eşime gelince.hem enine hem boyuna iri yapılıdır.ona rağmen çeşit çeşit yemek yaparım.bundanda zevk alırım.kocaman adam ben mi düşüncem fikri bana göre değil.gelininizle konuşun baktınız olmuyo yeğeniniz o okulu bitiresiye sizle kalsın.
Üzüldüm cidden bende bu konuda hassasım sorumluluk alamıyor bence gelininiz yaşı kaç acabaDerdim kardesim cok zayif nasil kilo aldircaz bundan ibaret degil. Tam anlatamadim sanirim durumun vehametini cunku kardesim disardan ciddi saglik sorunlari varmiscasina hastalikli bir şekilde cokmus durumda. Sadece bir deri bir kemik. 48 falan dedim ama o kadar bile yok belki Onlar bir aile diyip susamam. Konu başka
Ben gercekten bilmiyorum. Sikistiklarinda sut veriyolar mesela yegenime. Bi ogun sutle gecistirilebiliyo. Halbuki o 5 yasinda. Sutlr ogunu gecircek yasi gecti. Derdim suan yegenim de degil cidden. Kardesim. Bugun gun boyu ne yapabiliriz diye düşündüm durdum