Kadinlik gururum incindi

Allah yardımcın olsun zor bi durum tabi. yuva kurmak zordur ama yıkmak çok kolay iyi düşün onlar yüzünden ayrılman bence onları daha çok sevindirir. eğer eşinle mutluysan bi kere daha düşün.

Esimle zaten devamli kavga ederdik sonra yine gönlümü alirdi. Bu defa onlar geldi is büyüdü. Birlikteyken cok düsündüm birakip gitmeyi ama yapamadim. Simdi ayri kalinca gercekten seviyormusum diye düsündüm ve burda yeni bir hayat kurmak istiyorum. Eski kaldigim yerden rahatsizdim zaten kücük bir yer insan yok bana arkadas yok yasitim yok. Ve bu insanlar konu komsuya temizlik yapmak zor geldi bu yüzden gitti dediler. Ben simdi nasil orda yasayim? Zaten ailesi ile asla konusmam. Ama düsüncesi bile huzursuz ediyor beni. Gelmezsen bu is biter diyor esim

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Yurt disinda mi yasiyorsun sen acaba?

anlamıyorum ya erkek adama ne evin temizliğinden, artı diğerlerine noluyo yapıcı olmak varken, bence biraz burnu sürtsün kocanın kıymetini bi anlasın tatlım
sen herkesten önce kendini özel görmelisin ki çocuğunu sağlıkla yetiştiresin, diğerlerininde bi süre suratına bakmazsın sonra mecbur düzelir.

Son düzenleme:
sen esine rest cekecegine o sana cekiyor seni ordakilere rezil etmis hangi yuzle seni oraya cagiriyor ? kol kirilir yel icinde kalir demisler esin cok yanlis yapmis sonuna kadar diren oraya donmemek icin baktin olmuyo ozaman bir sans daha verebilirsin ben senin yerinde olsam hicbirisiyle gorusmem gorusturmem esimi terbiyesiz vicdansizlar yuvayi kurtarcaklarina yikmaya calismislar sokma onlari evine ayak basamasinlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet bende öyle düsünüyorum ama esim beni anlamiyor. Digerlerini bosver önemli olan biziz diyor. Ama ben yapamam kinci degilimdir ama bana bukadar haksizlik yapan insanlari hayatimdan silerim. Heleki elti denilen insana zaten hakkimi helal etmiyorum. Benim orda yasayamayacagimi anlatamiyorum orta yolu bulmiyoruz. Ne o vazgeciyor ne ben bu gidisle bosanacagiz

Esimin meslegi yasli bakicisi yani huzur evinde bakici. Almanyada cok aranan bir is yani heryerde is bulabilr

Hanimlar ne olur akil verin. Buraya gelmesine nasil ikna edebilirim. Eger zaman uzarsa bu adam dava acar. Eski kaldigim yere dönemem insan bile bile kendini atese atarmi?

Ne ayıp.. Güzel düşünmüşsün, zorla taşınması için, bunu kendisi istedi.. İyice sürtsün burnu.. Dönecek olursan da o insanları eşiğinden atlatma.

Ne ayıp.. Güzel düşünmüşsün, zorla taşınması için, bunu kendisi istedi.. İyice sürtsün burnu.. Dönecek olursan da o insanları eşiğinden atlatma.

Ben ne kadar israrla oraya gelmem diyorsam ayni sekilde oda ben oraya gelmem diyor. Bu isin sonu bosanmak gibi görünüyor. Benim kafami karistiran dini boyutu. Rabbime nasil hesap verecegim

Esini seviyorsan eger gorumcenin ve eltinin herkesin icinde senden ozur.dilemesi kosulu ile gitmeyi kabul et.bakalim sen mi onlar mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben ne kadar israrla oraya gelmem diyorsam ayni sekilde oda ben oraya gelmem diyor. Bu isin sonu bosanmak gibi görünüyor. Benim kafami karistiran dini boyutu. Rabbime nasil hesap verecegim

Ne alakası var canım? Boşanmanın dini boyutu da mı varmış?
Böyle bi insanı hayatından çıkarmanın neresi günah olur ki? Yapma Allah aşkına.

Ah ah canım bu erkekleri hele ki yıkıcı ailelerini anlamak çok zor. Ama eşini seviyorsan boşanma dön yanına ailesiyle tüm bağlarını kopar. Komsularina da zamanla doğruları anlatırsn. Bi şans ver bence olmazsa o zaman bosanmayi düşünürsünüz. Evladin için bi şans.

Sans veriyorum iste anlamiyor burda yeni bir hayat kuralim diyerek. Ama orada tekrar yasama düsüncesi kabus gibi geliyor bana. Bilmiyorum gurur mu yapiyorum ama ben dönmem

Ben burda cok rahatim devlet bana aylik bagladi kizim anaokuluna basladi. Aslinda ona ihtiyacim yok gibi. Ama bir yanim eksik kaliyor cocugum babasiz büyüsün istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…