Kadinlik gururum incindi

Cok güzel yazmissin tesekkür ederim. Bu lafin cok hosuma gitti yani demekki bir kadinin yönetimine giriyo. Yarin bulusmak istedi yanima gelecekmis disarda bulusacagiz. Insallah güzellikle ikna ederim ve yasadigim haksizligi anlatabilirim.
A

Aile demek birbirinin güdümü altına girmek değildir bence... Her iki tarafında yerine göre sözü geçmeli.. Bu tür hakim olmaya çalışmak gibi şeylerin amaç olması evliliğe zarar getirir. Ben bu temizlik olayının buralara kadar gelebileceğine inanmıyorum.. Sizin aranızda önceden gelen sıkıntılar vardır. Bu da bahane olmuştur. Eşinin işsiz senin memlektine gelmesi evliliğin için daha mı hayırlı olur bilemem ama şunu biliorum bir erkek için işsizlik depresyon ve kendine güvensizlik demek.. Bunu da direk sana yansıtması demek.

Son düzenleme:
canım bir kere eşinin dediği şey yanlış. ev kirden pastan geçilmiyor diye bir şey yok. temizliğini de 3 yaşındaki çocuğunla nasıl yapacaksın? yapıyorsun da zaten. haaa sonra eşinin abisinin karısının çocuğu bilerek yaptınız sözüde yanlış. fakat çocuğun için ben eve dön derim.

Evi terkederek onlarin istedigini vermemelisin sonucta bir cocugunuz var onun psikolojisi onemli konusmayi deneyin bide anlamam bu 3.kisiler neden hep muhalefet olurlar isleri gucleri yok mu yahu?

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.

zaten ne oluyorsa dışardan müdahele eden ınsan yüzünden oluyor..hadi eşin kardeşleri çağırmış hakem diye,onların aracı olması lazım,sacmalama böyle sey mı olur dıye duzeltmelrı lazım..ben anlamıyorum valla böyle fıtne fesat yapan ınsanları..durumuna uzuldum canım,bence evıne dön eşinle güzelce konuş..eşin zaten hatasını anladıysa durumu kabullencektır..

Hem ortaligi birbirine katan esin hem gelemem diyen esin hemde barismak isteyen esin oraya dondugunde yuzsuz yuzsuz dondu diyecek olan da onlar burnunu iyi surt esinin cunku tum suclu o orta yolu bulmaya calisin ama kendinizden de taviz vermeyin temizlikten dert yanip maasim iyi diyosa kadin tutun ve ortaligi yakan aile fertleri ile katiyen gorusmeyin derim ben

Son düzenleyen: Moderatör:

Aslinda ortada temizlik yapmadim diye birsey yok ama esim cok takintili herseyi kendi istedigi gibi kendi istedigi zaman olsun ister. Ben cok karmasik duygular icindeyim. Bulustugumuzda neler olacak bilmiyorum

Bulusmamiza 2 saat kaldi. Cok heycanliyim ve korkuyorum. Ikna edebilirmiyim bilmiyorum. Peki o beni ikna edecekmi? Bir anlasmaya varamazsak bosanacakmiyiz? Ya kavga edersek? Moralim düzelmisken yine bir üzüntü yasarsam? Bi akil verin ne yapim?

:))) siz bizden daha i blrsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bilmiyorum iste😞 annem bana durmadan telkin veriyo sakin yumsama buraya gelmezse asla olmaz diyo. Yaa napacam ben? Sirf bu yüzden yuva yikilacak. Kizim ilerde anne niye gitmedin evimize derse?

Bilmiyorum iste😞 annem bana durmadan telkin veriyo sakin yumsama buraya gelmezse asla olmaz diyo. Yaa napacam ben? Sirf bu yüzden yuva yikilacak. Kizim ilerde anne niye gitmedin evimize derse?

canım barışacaksın belli, ama konuyu ablasına falan getirmeden önce eşine, bir kocanın karısını çocuk gibi baskalarına şikayet edemeyeceğini anlat

Slm hanimlar. Bulustuk konustuk. Ben oraya dönmeyecegimi söyledim. Bana cok pisman oldugunu aklinin yeni basina geldigini söyledi.yillarin özürünü diledi. Ben senin degerini simdi anladim dedi. Degmeyecek seyler icin kirdim dedi. Istersen ailemle konusma ama gel ilk basda evimizde mutlu olalim dedi. Bana sart kosma ama zamanla tasinabiliriz dedi. Bende düsünmeliyim dedim

çok basit bir meseleden yuvanınızı yıkacakmısınız?
çocuğunuza yazık yaa, çözülmeyecek birşey değilki ...
evlilik de gurur mu olur ya..yapmayın allah aşkına..nelere boyun eğiyoruz kabulleniyoruz...
yımayın yuvanızı..yazık günah...

Haklisiniz. Ben evi terk ettigimde herseyi bitirmistim. Ama zaman gecince bir sansi hak ettigimizi düsündüm. Ama inanin ben oraya dönemem cok daraliyorum orda cok huzursuzum birde ailesiyle konusmayacagim durmadan tetikte olacagim acaba karsima cikacaklarmi diye. Cok zorlaniyorum karar vermekte

tek suclu esiniz, ne ablasi nede bi baskasi suclu esiniz dag gibi arkanizda olsaydi kimse agzini acamazdi.insallah esinizin akli gercekten basina gelmistir bence bir sansi hakediyor baktiniz olmadi ozaman ciddi ciddi bosanmayi dusunursunuz.siz bayadir ordan uzak kaldiginiz icin sogukluk olmus ondan zor geliyodur ama zamanla atarsiniz uzerinizden o duyguyu esinizin ailesiylede karsilasirsanizda karsilasin basiniz dimdik olsun siz yanlis bisey yapmamissiniz onlar utansin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok pisman gözüküyor onu hic böyle görmemistim. Hatami anladim dedi. Ben seni en ufak seyler icin üzmüsüm sen cok degerlisin dedi. Sen eksiksin yanimda dedi. Sogukluk evet girmistir ama ben o sehirden zaten nefret ediyordum bütün imkanlar kisitli mahrumiyet bölgesi gibi. Cok zor karar vermek inanin

Elbette gurur olur! Halen insanlik gururu denilen sey var!
Mesela ben bir esim, es, esitlik! Buna nasil basit mesele diyebilirsin?
Konu sahibi kocasinin temizlikçi karisimi? Puanmi almasi gerekiyor görümcesinden?

Üstelik esi baska konulardada çok baskiciydi. Bu olay bilmiyerek söyledigin ters bir laftan ibaret degilki.
Adam akli basinda bilerek kardesini çagriyor benim kari temizlik yapmiyor diye.
Sanki temizlik sadece kadinin isiymis gibi!

Vallahi ne yalan söyleyim, yavru diyorsunuzda, ben asil o yavruya aciyorum. Cahil bir baba ile büyücegi için.

cok zor Almanyada yasamak, siz evlenerek mi geldiniz Almanyaya?

insallah kurtulur yuvaniz umarim esiniz de pgercekten degismistir.

ben de Türkiyeye dönüs yapmak istiyorum ama suan sartlar el vermiyor esimin isi sebebiyle

Evet öyle temizligi devamli ortaya atmasi benim kisiligimi bile görmesine engel oldu. Simdi anladim seni diyor benim kahrimi cektin cok degerlisin diyor. Degisecegim diyor. Ama o güveni nasil alacagim ondan bilmiyorum

cok zor Almanyada yasamak, siz evlenerek mi geldiniz Almanyaya?

insallah kurtulur yuvaniz umarim esiniz de pgercekten degismistir.

ben de Türkiyeye dönüs yapmak istiyorum ama suan sartlar el vermiyor esimin isi sebebiyle

Yok ben almanya dogumluyum esimde. Ama ailemle benim kaldigim yer 200 km uzaklikta. Yani simdi ailemin yaninda cok rahatim burasi büyük sehir. Esimin kaldigi yer ise kücük biryer nerdeyse köy gibi

Yok ben almanya dogumluyum esimde. Ama ailemle benim kaldigim yer 200 km uzaklikta. Yani simdi ailemin yaninda cok rahatim burasi büyük sehir. Esimin kaldigi yer ise kücük biryer nerdeyse köy gibi

esiniz istedigi yerde kolayca is bulur o zaman. meslegi gercekten problem degil tasinmaniza umarim mutllu olacaginiz bir kararla sonuclanir bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…