- Konu Sahibi Deryalim38Derya
-
ACok güzel yazmissin tesekkür ederim. Bu lafin cok hosuma gitti yani demekki bir kadinin yönetimine giriyo. Yarin bulusmak istedi yanima gelecekmis disarda bulusacagiz. Insallah güzellikle ikna ederim ve yasadigim haksizligi anlatabilirim.
Slm kizlar. Ben yaklasik iki ay önce 3 yasindaki kizimla evi terk ettim. Sebebi ise basit bir kavgada esimin ablasi ve abisini hakem olarak cagirmasi. Hic söz konusu degilken esim temizlik yapmadigimi öne sürdü cok suclandim. Ve ablasi bana cocugu sen bilerek yaptin diye hakaret etti bende ailmemi cagirdim evi terk ettim. Arkamdan herkeze temizlik yapmadim diye gittigimi söylemisler. Ve abisinin karisi benim ona 1 sene önce esimi sevmedigimi söyledigimi söylemis ara yapacaklari yerde ara bozmaya calisiyorlar. Esim beni bir kac gündür ariyo ve pisman oldugunu evime dönmemi söylüyor. Fakat ben ona kesinlikle onlarin yanina dönmeyecegimi onlarla konusmayacagimi söyledim. Eger bizi istiyorsan buraya tasinirsin dedim. Ailem 200 km uzaklikta burda is imkani cok. Fakat isim iyi birakamam ben oraya gelmem diyor. Bu durumda bosanmaktan baska caremiz yok. Kizlar ne yapmaliyim?
Slm kizlar. Ben yaklasik iki ay önce 3 yasindaki kizimla evi terk ettim. Sebebi ise basit bir kavgada esimin ablasi ve abisini hakem olarak cagirmasi. Hic söz konusu degilken esim temizlik yapmadigimi öne sürdü cok suclandim. Ve ablasi bana cocugu sen bilerek yaptin diye hakaret etti bende ailmemi cagirdim evi terk ettim. Arkamdan herkeze temizlik yapmadim diye gittigimi söylemisler. Ve abisinin karisi benim ona 1 sene önce esimi sevmedigimi söyledigimi söylemis ara yapacaklari yerde ara bozmaya calisiyorlar. Esim beni bir kac gündür ariyo ve pisman oldugunu evime dönmemi söylüyor. Fakat ben ona kesinlikle onlarin yanina dönmeyecegimi onlarla konusmayacagimi söyledim. Eger bizi istiyorsan buraya tasinirsin dedim. Ailem 200 km uzaklikta burda is imkani cok. Fakat isim iyi birakamam ben oraya gelmem diyor. Bu durumda bosanmaktan baska caremiz yok. Kizlar ne yapmaliyim?
Hem ortaligi birbirine katan esin hem gelemem diyen esin hemde barismak isteyen esin oraya dondugunde yuzsuz yuzsuz dondu diyecek olan da onlar burnunu iyi surt esinin cunku tum suclu o orta yolu bulmaya calisin ama kendinizden de taviz vermeyin temizlikten dert yanip maasim iyi diyosa kadin tutun ve ortaligi yakan aile fertleri ile katiyen gorusmeyin derim ben
Bulusmamiza 2 saat kaldi. Cok heycanliyim ve korkuyorum. Ikna edebilirmiyim bilmiyorum. Peki o beni ikna edecekmi? Bir anlasmaya varamazsak bosanacakmiyiz? Ya kavga edersek? Moralim düzelmisken yine bir üzüntü yasarsam? Bi akil verin ne yapim?
Bilmiyorum iste😞 annem bana durmadan telkin veriyo sakin yumsama buraya gelmezse asla olmaz diyo. Yaa napacam ben? Sirf bu yüzden yuva yikilacak. Kizim ilerde anne niye gitmedin evimize derse?
çok basit bir meseleden yuvanınızı yıkacakmısınız?
çocuğunuza yazık yaa, çözülmeyecek birşey değilki ...
evlilik de gurur mu olur ya..yapmayın allah aşkına..nelere boyun eğiyoruz kabulleniyoruz...
yımayın yuvanızı..yazık günah...
tek suclu esiniz, ne ablasi nede bi baskasi suclu esiniz dag gibi arkanizda olsaydi kimse agzini acamazdi.insallah esinizin akli gercekten basina gelmistir bence bir sansi hakediyor baktiniz olmadi ozaman ciddi ciddi bosanmayi dusunursunuz.siz bayadir ordan uzak kaldiginiz icin sogukluk olmus ondan zor geliyodur ama zamanla atarsiniz uzerinizden o duyguyu esinizin ailesiylede karsilasirsanizda karsilasin basiniz dimdik olsun siz yanlis bisey yapmamissiniz onlar utansin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok basit bir meseleden yuvanınızı yıkacakmısınız?
çocuğunuza yazık yaa, çözülmeyecek birşey değilki ...
evlilik de gurur mu olur ya..yapmayın allah aşkına..nelere boyun eğiyoruz kabulleniyoruz...
yımayın yuvanızı..yazık günah...
Cok pisman gözüküyor onu hic böyle görmemistim. Hatami anladim dedi. Ben seni en ufak seyler icin üzmüsüm sen cok degerlisin dedi. Sen eksiksin yanimda dedi. Sogukluk evet girmistir ama ben o sehirden zaten nefret ediyordum bütün imkanlar kisitli mahrumiyet bölgesi gibi. Cok zor karar vermek inanin
cok zor Almanyada yasamak, siz evlenerek mi geldiniz Almanyaya?
insallah kurtulur yuvaniz umarim esiniz de pgercekten degismistir.
ben de Türkiyeye dönüs yapmak istiyorum ama suan sartlar el vermiyor esimin isi sebebiyle
Yok ben almanya dogumluyum esimde. Ama ailemle benim kaldigim yer 200 km uzaklikta. Yani simdi ailemin yaninda cok rahatim burasi büyük sehir. Esimin kaldigi yer ise kücük biryer nerdeyse köy gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?