- 5 Nisan 2014
- 91
- 2
- 18
- Konu Sahibi Deryalim38Derya
-
Ilk konu açildiginda da çok seyler yazmistim, hatta esine geri gitmene karsi gelmistim fakat seni simdi dövmesi ne kadar üzücü. Keske ben yanilsaydim, keske mutlu mesut bir sekilde yuvaniza devam edebilseydiniz
Ne yazikki görünen köy meselesi oldu canim. Eminim çok çabalamisindir fakat insanlar degismiyor iste ve hiç bir insan ugruna hayatini mahv etmeye, mutsuz yasamaya degmez canim. Umarim en yakin zamanda toparlanirsin ailenin yaninda ve yaralarini sarip, hayata yeni sayfa açmaya hazir olursun.
keşke eşin temzilik yapmıyorsun diye seni herkese rezil edeceğine,bir temizlikçi çağırıp sana yardımcı olsaydı...
allah yardımcın olsun bacım ne diyyeimCanim eger yapmasaydim inan bu kadar sikinti olmazdi. Ama benim esim bir toz görse yapilan herseyi inkar eden bir insan. O yüzden artik hic dert etmiyorum onlari. Keske kendini biraz olsun degistirebilse
Canim eger yapmasaydim inan bu kadar sikinti olmazdi. Ama benim esim bir toz görse yapilan herseyi inkar eden bir insan. O yüzden artik hic dert etmiyorum onlari. Keske kendini biraz olsun degistirebilse
valla yanlis yapiyorsun arkadasim esine dön
esin pisman kücük cocugun var
ben olsam dönerim o digerlerininde ....... yaparim
hem dönmezsen onlarin istedigi bu zaten
onlara ne yaa temizlik yaparim yapmam
konusturmam bile onlar kim ki
sadece esimle arami iyi tutarim
onun guvenini saglarim sevgisini sicak tutarim
yapacaklarin bunlar
sakin bosanma
bosanacak birsey yok
pisman olursun
Bilerek çocuk yaptın ne demek ya evlisiniz ötesi mi var :)
Yapmamanız mı gerekiyormuş :)
Çocuk yaptın yerini saglama aldın demek istiyor...Hani sen kimsin ki cocuk yapıyorsun gibisinden...Ona soracaktı zati :)
Hic sorma bunu diyen görümcemin 3 cocugu var ve hic gecinemiyor esiyle sonrada benden hesap soruyor anlasamiyordunda neden cocuk yaptin. Ama herkezin basina gelecek bana yaptiklari ben buna inaniyorum
Hic sorma bunu diyen görümcemin 3 cocugu var ve hic gecinemiyor esiyle sonrada benden hesap soruyor anlasamiyordunda neden cocuk yaptin. Ama herkezin basina gelecek bana yaptiklari ben buna inaniyorum
Ailesinden cook uzakta otur
Gidip gelme
Hatta cocugunu bile gosterme
Madem onlar masum bebegin yuvasini daitmayi goze almis
Affetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?