Kadınlık onurumu düşündüm..

Salatayi önden yeme konusu çok ilginç geldi. Nasıl yani? Önden yiyince ona kalmıyor gibi bir şey mi, açar mısınız? Genel olarak tutarsız ve bencil bir adammış. Davayı koz olarak kullanıyordu, siz açınca kendine yediremedi. O açacaktı çünkü. Siz kimsiniz ki
Evet önden yiyip bitirme durumu. Ama bitirme söz konusu değil tabi ki:) tam olarak ben de anlamış değilim.

Böyle dengesiz insanlar kendilerini dünyanın merkezinde sanıyorlar ama bilmiyolar ki dünya her türlü dönüyor. Sonra iş işten geçince kıymet dank ediyor, bunlara da avuçlarını yalamak düşüyor.
Salatayı önden yedin diye kavga edecek psikolojiye nasıl geliyor bu insanlar daha neler duyacağız..
Ben de evliyim, yerinde olsam kesinlikle arkama bakmazdım, yatar kalkar şükür namazı kılardım bu sorunludan bana çocuk nasip etmediği için.
Hastalığın da da hiç yüzüne bakmaz böyle insanlar.. ne çok yattın kalk yemek verdim corba istedi

Cocuk ağlar kadin wc ye gidicektir iki dkka bakar bebegi bana baktiriyor der .

Allah iyilerle aklı selimlerle karşılaştırsın 😊😊

Iyi yapmışsınız.
Size saygısı olmayan bir adam için daha fazla zaman harcamaya gerek yok bence.
Ayrıca sürekli boşanmak istediğini dile getirip istediği olunca da ağlaması tutarsız ve ciddiyetsiz biri olduğunu gösteriyor.
Aksine benim ona saygım olmadığını,adam yerine koymadığımi ,ufak isteklerini yapmadığımi söylüyordu. Hatta annesi dedi ki tartistigimizda sana karı ona koca mi yok. Bosansaniz da evli olsanız da arkanizdayim 😐

Evet önden yiyip bitirme durumu. Ama bitirme söz konusu değil tabi ki:) tam olarak ben de anlamış değilim.
Ondan değil çünkü bunların hepsi bahane, hoşuna gitmeyen adam aşkım salatayı biraz fazla yap ya da tabaklarımıza alalım diye öneri sunar. Bu adam olmamış. Net.

Saçmalığa bak. Sizi sevmiyor yoksa salataymis, sabah uyumanizmis gözü görmez. Sizden üstün görüyor kendini. Davayı geri çekerseniz çok pişman olursunuz çünkü değişmeyecek.

Tabii ciddi ciddi ağlıyor. Alakasız insanları ağlayıp telefonda ağlamalar. Yalvarma mesajları...Çok saçma şeylerden sorun çıkarıyordu. Yemek tuzlu diye ya da çamaşırda kulotlarimi niye ayrı atmadım diye .. Seni 3 sene idare ettim dedi.. Ortada sebep var mı hiç yok. Diyelim bı şeye içten içe kızıyor ama size belli etmiyor. Sonra gün hafta ya da aylar sonra o konuda patlıyor. Sok oluyorsunuz. Basit biseyden tartisiyordu mesela. Annesine gidiyordu 1 hafta. Ne arıyor ne soruyor. Arıyordum diyordu ki biz tartıştık ister gel ister gelme.
Şoktayım şu an. Neyinizi idare etmiş acaba 3 sene? 1 hafta anasının yanında napıyor? Evli olduğunu unutmuş galiba. Kendisi acilen psikolojik tedavi almalı ama tek başına... Sakın geri dönmeyin, timsah gözyaşlarına kanmayın.

Ne tutarsız adam
Boşanmak o istiyorsa niye davayı siz açacakmışsınız?
Çocuk istemiyorsa siz niye ısrar ediyorsunuz?
Adam ailenize boşanmak istiyorum deyince aileniz niye ikinizi de evden yolluyor?
Boşanma davası açınca niye ağlayıp vazgeç diyor?
Bi de salatayı önden yeme demek bu kadar zor muymuş?

Bence bu adamın görüştüğü biri vardı
O ilişki devam ederken sizi yıldırmaya çalıştı
Sizin boşanma davası açtığınız zamanda o ilişki de bitince bari eldekini kaçırmayayım dedi 🙄
Görüştüğü biri olduğunu zannetmiyorum. Bence psikolojik rahatsızlığı var. Ailemin geri gönderme nedeni benim emin olmamam. Çünkü olayı anlamlandırmak zordu. Sağlıklı insansınız karşınızdakini kendiniz gibi zannediyorsunuz..

Arkadaşlar merhaba,
Şu an boşanma sürecindeyim.
Bu duruma nasıl geldim?
Eşimle ilk sene bir problem yoktu.
Gebelik dönemim oldu ama anomali nedeni ile sonlandırıldı. Sonra işsizlik sürecim başladı. Eşim bu durumlardan sonra anlasamadigimizi söyledi. Hiç kavgalarimiz yoktu. Öyle agresif biri de değilim. Tabi ben ağladım zirladim. Durduk yere bunu demesi... Pandemiden hemen önce annesine mesaj atmış ben boşanmak istiyorum diye... Ben bunu gördüm ama tepki vermedim. Sonra Google da boşanma davasını araştırmış. Bunu tartışma sırasında ona söyledim. Ses yok. Çocuk istiyordum. Her tartışmada çocuk istemiyorum diyordu. Sonra ailemin evine geldik birlikte.. Onlara ayrılmak istediğini söyledi. Tartışma sırasında davayı ben değil sen açacaksın diyordu. Açarsam geri dönüşü olmaz dedim. Sen yapamazsin diyordu.Sebep ise; salatayı önden yemem ve sabah o işe giderken uyumam imiş. Ailem şaşırdı. Bizi geri gönderdiler . Neyse yine bir gün öfkelendi inşaallah senden çocuğum olmaz senden anne olmaz sana güvenmiyorum dedi. En sonunda da sevmiyorum sevmiyorum inşaallah senden ayrılmak nasip olur dedi... Severek evlenmiştir... Sonuç boşanma davası açtım. Ağladı zirladi. Orayı burayı arayıp iptal etmemi istedi. Ama dönüşü yok.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Kararliliginizi devam ettirin
Bossnmasaniz da o güne kadar boşanacaknis gibi yapın sürsun dava

Şoktayım şu an. Neyinizi idare etmiş acaba 3 sene? 1 hafta anasının yanında napıyor? Evli olduğunu unutmuş galiba. Kendisi acilen psikolojik tedavi almalı ama tek başına... Sakın geri dönmeyin, timsah gözyaşlarına kanmayın.
Söyledim. Kabul etmedi. Ben hasta isem benle niye duruyorsun dedi. Ben ayrılmaya kalkınca terapiye gidicem söz vs dedi. Ama asla geri dönüş yapmadım.

Görüştüğü biri olduğunu zannetmiyorum. Bence psikolojik rahatsızlığı var. Ailemin geri gönderme nedeni benim emin olmamam. Çünkü olayı anlamlandırmak zordu. Sağlıklı insansınız karşınızdakini kendiniz gibi zannediyorsunuz..
Bence de psikolojik rahatsızlığı var başka kadın filan meselesi değil bu

Aksine benim ona saygım olmadığını,adam yerine koymadığımi ,ufak isteklerini yapmadığımi söylüyordu. Hatta annesi dedi ki tartistigimizda sana karı ona koca mi yok. Bosansaniz da evli olsanız da arkanizdayim 😐
Annesi dogru demis size koca mı yok? Hele de oylesini bulmak hic zor olmasa gerek🤭
Siz bu dünyaya onu mutlu etmek, isteklerini yerine getirmek icin gelmediniz. Sevgi ve saygi karsiliklidir. Umarim artik anlamistir.

Ben de eminim ki görüştüğü biri vardı

Bu adam bi anda delirmedi herhalde
Bi anda bu kadar değişmesinin bir sebebi olmalı
Bu kadar saçma bahaneler de ancak biri olunca uydurulur 🙄

Annesi dogru demis size koca mı yok? Hele de oylesini bulmak hic zor olmasa gerek🤭
Siz bu dünyaya onu mutlu etmek, isteklerini yerine getirmek icin gelmediniz. Sevgi ve saygi karsiliklidir. Umarim artik anlamistir.
O kadar sorun yaşadım annesi hiç dinlemedi beni. Ayrılmaya çıktım annemi aradi. Olur öyle şeyler dedi.. Ve dizlerim ağrıyor nasıl oraya geleyim dedi..

Değil
Narsist böyle olmaz narsistle iki yılını geçirdim
İşte kafam karışıyor... Başka bişey var. Ama OKB si de vardı. Sürekli elini yıkadin mi diyordu. Temiz çamaşır halıya düşse yıkamaz. Cinsel ilişkiden önce odaların kapılarını kapatıyordu. Bir de evden çıkmadan önce kapı Ocak su kontrolu vs.

Back
X