Terapiye bir an önce başla ve rapor al sana sistematik işkence yaptığına ve psikolojini bozduğuna dair. Senin çöp attığında banyo yapmaya zorlaması ve sana sürekli kendini geliştir diye zorlaması seni sürekli daha çok çalışmaya zorlaması bunlar hep planlı bir amaca hizmet eden ve psikolojiyi bozan şeyler. Sistematik işkenceye hapis cezası var mı bilmiyorum araştırmadım ama sen bunu avukatınada sor böyle bir rapor işe yarar. Eş olacak kişiye diyeceksin ki ben bunlarla ilgili terapi alıyorum doktorda senin yaptıklarına dair raporum var eğer anlaşma protokolunu imzalamazsan bu yaptığın işkenceyle ilgili de hukuki tüm haklarımı arayacağım belki hapse bile girebilirsin de, birde doktorum seninle ilgili polisi arıyordu ben engel oldum, buna karşılık, anlaşma protklü imzalamanı istiyorum de iyice gözünü korkut. Eş kişisiyle ilgili muhataplık durumun nedir bilmiyorum ama bence o ne yazarsa yazsın cevap verme direk avukatınla muhatap olsun, ancak sen genede bu raporu al mahkemede işine yarar bence. Ne demek bir insan çöp attı diye banyo yaptırtmak daha çok çalıştırtmak kendini geliştirmeye zorlamak ne sanıyor kendini bu? Bu arada bu bütün durumu işkence dahil hem ailene hemde soyadı senin kızlık soydndan farklı olan kişilere anlat, mahkemede en az iki şahidin olsun seni uzun süredir tanıyan. Hiçbir eşyanı hakkınıda bu eş kişisinde bırakma. Sakın kararından vazgeçme o naparsa yapsın ne derse desin sen haklısın bunu unutma ve emeğine üzülmede üstüne düşeni fazlasıyla yaptın.. daha fazla yorulma sen kimsenin terapi merkezi değilsin bunu unutma. Vur tekmeyi hiç gözün arkaya bakmasın. Genceciksin daha, senin eş kişisinin yaptığı yanına kalmaz baharları bahçe görmez inşallah kurtulursun bundan.. Bebeğine de çok üzüldüm benim bebek de 7. Haftada düştü.. Her şerde bir hayır var.
Not: önceki mesajımda internet birden koptu bende göremedim mesajın gidip gitmediğini tekrara düştüm.