kadınmıyım cadımı

Herhalde kendisine 'vaaauuuvvv ne çılgınsin abi yaa' falan gibi bir yorum yapmamizi bekliyor.

Böyle bir annenin yetiştireceği cocuk kimbilir neye benzer? Yazık.

ıp numarasından adres ve kimlik tespit yapılım çocuğu ihmalden hakkında sorusturma açılırsa şaşırmam. ruh hastası snei..

ıp numarasından adres ve kimlik tespit yapılım çocuğu ihmalden hakkında sorusturma açılırsa şaşırmam. ruh hastası snei..

sosyal hizmetler alsın elinden bebeği de görsün gününü..
allabilir 17 yaşındadır, daha fazlası yapmamalı bu saçmalığı..

loğusa bunalımında mı ne ?

hayır, sen cadı değilsin, cadı olmanında bir usulü, bir ağırlığı vardır
cadı olmak yetenek ister, cadı olmak herkesin harcı değildir
sen sadece küçük bir aptalsın

Son düzenleme:
Herhalde kendisine 'vaaauuuvvv ne çılgınsin abi yaa' falan gibi bir yorum yapmamizi bekliyor.

Böyle bir annenin yetiştireceği cocuk kimbilir neye benzer? Yazık.

birisi yapmış bileallahtan sadece bir kişi:18:

Haya allahım akıl fikir ver yahuu
şakamı yaptığını sanıyor bayan
insan evladını şakada olsa ağlamasına kıyamaz
annelik duygun yok mu be kadın

bu ne yya bu ne biçin iştir çocuğu bırakıp gidiyor,birde buraya yazıyor sen ne biçim insansınn?

peki, benim asıl sorum şu:
niye bunu buraya yazdı????

ben mi çok vicdanlıyım ben bebeğin ağlamasına kıyamam birine emanet edemem bile ister arkadaşım olsun ister bir başkası ki siz arkadaşınıza bırakıyorsunuz bir de ağlıyormuş yazık yahu bebeği olması için insanlar neler yapıyor pes diyorum başka birsey demiyor

Hiç hoş değil yaptığın. Nasıl gülebiliyorsun çocuğunu bırakıp gitmişsin, bana böyle birşey yapılsa hastalıklı ruhlu diye bir daha görüşmem.

Ne cadısın ne kadın

sen tam bir çocuk ruhlunun tekisin

Ne yazdıklarından bişey anladım nede yaptığından

Nede neden bunu buraya yazdığından.

Ne kadınsın nede cadıı..Sen insan bile olmazsın bence....Sen sadece sıfat olarak kadınsın anne bile denilmez sana..
Çünkü bir anne evladına kıyıpta habersiz arkadaşına bırakmaz, bıktım diyemez annelik duygusu olan insan..
Ve bu yaptığın gülünecek değil tüühh senin anneliğine denilecek bişey,arkadaşınada yaptığın terbiyesizlik...O bebeğe yazık bir tek o meleğe üzüldüm yoksa sen belli normal değilsin..Zaten normal olan insan bunu yapmaz yapsada burda yazmaz...Bence acciliiilleeeenn bir psikiyatıra git çook ama çoook ihtiyacın olduğunu düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…