kadınmıyım cadımı

ya Allah aşkına kızlar konuyu ilerletmeyin belliki eğlenmek istiyo böle saçma sapan şeyler yazıp konuya cevap verenlere gülüyo burada yok bile nicksiz izliyo bence kendini akıllı zannedenlerden biri işte yazık valla ...

hiç kimse yeterince olgunluğa erişmeden evlenip çocuk sahibi olmasın

kesinlikle katılıyorum. bu size komik gelebilir belki ama o bebeğinizin ağladığını bilerek net basına geçebilmenize hayret ettim. hiç aklınıza gelmedimi acaba arkadasınız bebeği susturmak için ne yapacak.

ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde internete bağlanmak serbest galiba,bu arkadaş da ordan yazıyor bize.
fake gibi geliyor konu bana sırf dalga geçmek,insanları buraya toplamak için yapılmış
değilse de,kedim aklıma geldi,zavallı hayvan yavrusu 8 aylık olana kadar yanından ayrılmadı,birileri sevmeye kalktığında ya da uyuduğu odaya girdiğinde kaplan kesilir,gözünü bile ayırmazdı yavrusundan.anne işte...hayvan ama anne...
anladınız siz onu........

valla bu kadın gerçek galiba adresine baktım bebekle beraber çekilmiş ALLAH ım ne biçim insanlar varya.....

bıktım dediği bebeği 7-8 aylık filan yazııkk

biktim derken arkadasina saka yapmis sanirim yani yazdiklarinda ciddi birsey oldugunu sanmiyorum kendince aklina geleni yapmis arkadasina saka yapmis ben boyle anladim yani...
ama tabi yaptigi dogru degil o ayri mesele

biktim derken arkadasina saka yapmis sanirim yani yazdiklarinda ciddi birsey oldugunu sanmiyorum kendince aklina geleni yapmis arkadasina saka yapmis ben boyle anladim yani...
ama tabi yaptigi dogru degil o ayri mesele

evet öyle olabilir ama bebeği ağlıyormuş arkadaşı nasıl susturacak

bu konu fake gibi..
ama değilsede konu sahibi o bebeğe yaptıklarının acısını yakın zamanda çeker, sorusunada cevap almış olur en net şekilde..
ne de olsa ilahi adalet diye bişey var..
yazık..

nasıl bir anneyse çocuğu bırakıp birde konu açmış

:90:

süper bir cevap,cok ilginc bir vaaka!

ya bu bir sahte konu yada konu sahibi acilen cocugunu o arkadasina madem birakmis umalim ki iyi baksin cocuga ve bu arada arkadasimiz bir piskiyatri klinigine acilen tedavi icin gidip yatsin

bir de konu diye yazmış bunu ya hayret birşey tövbe tövbe ne insanlar var yani
konu kirliliği olmuş
ha cadısın cadıı hemde en süpürgelisinden

Son düzenleme:
Al işte konunun inandırıcılığı yok diyince banlanıyorum
Nasıl bir zihniyete sahipseniz artık çocuk orda ağlarken buraya konu açıyorsunuz.:44:
Ben bekarım ama kardeşimi bile 7 yaşında olmasına rağmen kendi gözümden sakınırım.
El kadar bebeğimi bırakıp gitcem ha?
Bir de yüzsüz gibi gelip cadıyım diyor
Allah akıl fikir versin
Çünkü o bebeğin buna çok ihtiyacı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…