Kadınsı Hissetmek - Hissetmemek.

Bende böyle hissettim. Oryantal ders videolarından bir iki figür yapmaya başladım. İnanabiliyor musunuz, yürüyüşüm, duruşum bile değişti.. Sizde deneyebilirsiniz

Bende böyle hissettim. Oryantal ders videolarından bir iki figür yapmaya başladım. İnanabiliyor musunuz, yürüyüşüm, duruşum bile değişti.. Sizde deneyebilirsiniz
Gercrcekkten mii? .dur bende deneyim bir icime ummut düstü. CİDDİ ise yarıyor mu ya 1.50 boy var bende absürt kacmasın haha

Gercekten sifa isterim sizin adınıza. AYrıca beni anlamanız apayrı iyi hissettirdi yalnız gibi görüyor insan kendini ..arada böyle konu açıyorum ki yeni üye gelmis olursa gorsun belki ayynıyızdır moral ediniriz diyerek. Cogu insan anlamıyor normal olarak. Sac ile giyim uyumu olusturmak bile sorun olabiliyor peruk jullanan kisilere. . Bi biz anlarız galiba bırbırımızı.. birsuru kaaaaalp bıraktım :)

FAzsyla kibarsınız tesekkur az kalir:). Kesınlıklee öyle. Ice atmak yaranın kanamasına sancı vermesine sonuc verıyor kacınılmaz. Anlatacak pek dost olmayınca ama olsa da atıyorum kendımı bura :) ıyı gelıyorsunuz bana hep . Biliyorum takip ederdim gonderılerını haberine çok üzülmüştüm..

Canımsınız. Saç ile giyim kuşağı bırakın, öyle bir an geliyor ki herşeyi uyumlu hale getirmekte zorlanıyor insan. Saçın altındaki kafayı bile Ben daha çok kalpler bıraktım... Napalım canımız sağolsun❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…