- Konu Sahibi askrhpozitif
-
Kadınsılık içten gelir bence hani o eski Türk filmlerindeki gibi hocalarla falan öğrenilmez sanırım "Ben Dönyanın En Gözel Garısıyam" diyerek
Bilmem ki içimden geliyor o his, kadın gibi hissediyorum yürüyüşüme bakışıma yansıyor tabi
:26:desene hep odun gıbı kalıcam
mesele o zamn kadın gıbı hissetmek ve hıssetırılmekte yanı
Yok canım estağfurullahh belki kendini kadın gibi hissettirecek birisi çıkar karşına (hoş belki de vardır böyle biri hayatında)
Evet senin herife bir hesap sormak lazım neden hissettirmiyor sana öyle bakalım?
var canım bırı ama sanırım o yada ben bukonuda başarısızız belkı evlenince daha farklı olur
benımkının ısı gucu ıs başka bısey degıl cnm herkes bayandan kıskanır ben ısınden kıskanıyorum artkhatta daha bugun tartıştık
kesınlıkle canım ona tamgaz devam edıyorum zaten, ama ıs kıloyla bıtmıyor sanırımO zaman kilo vermeye tam gaz devam, ve ardından da biraz kendini özel hissedecek bir değişim
Kadınsı olmanın yolu seksilikten gecer bence
kesınlıkle canım ona tamgaz devam edıyorum zaten, ama ıs kıloyla bıtmıyor sanırım
Bilirim o hissi valla bir dönem ben de öyleydim ama artık onu da saldı şimdi bayanlardan kıskanıyorumİnan bana işinden kıskanmak daha kolay
Bir sekreteri var yıldım kadından geldi mi hanfendi diye diye gözleri yerde yolucam onu ben de bakalım
Neyse çok dağıttık bacım ama hakkaten doğru hayatındaki erkeğin de buna katkısı büyük sana bunu hissettirmesi, bir kadına kadın gibi davranılmalı ki öyle hissetsin, kabul etmek istemesem de işe yarıyor bazen bu yaratıklar (erkekler)
kadınlardanda kıskanıyorum cnmdasu sıralar ısı ve telefonuyla paylaşamıyorum evet sanırım karsımdakı erkekte kadın gıbı hıssetırmelı sanırım :26:tabı odunluk bende var olunca adam ne yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?