kadınsı ol(ama)mak

aynen spor yapıyormuş gıbı , ya hıc kıbar durmuyor vücutcok doğru bı tespıt olmuş cnm vallabende yavaş yuruyemıyorumkı alışmışım ole gıdıyor, ısve cılveede yok zaten kadınlığın hıc bı kısmından nasıp almamışım, ama burcuma bakarsan cok ateslı seksı bısı olmam lazım ama nerdeeeee:26:

hani bir eski bi Türk filmi vardı, zarif bir kadın olmayı öğretiyorlardı Türkan Şoray oynuyordu sanırım

beeen dünyanııın en güzeeel kadınıyaaaaaaam diye dolaş bakalım işe yarar belki

şaka bir yana insanın içinden geliyor galiba canım

ewet o filmi hatırladım koltuğa oturup matmazel bacağını acıyordu o açılacak sen kapayacaksın o açılacak sen kapayacaksın diyordu çok güzel komik bi filmdi ama adını hatırlamıyoum

aslında yerlı fılmlerde bu tarz ornek cok fazla canım,ıcte olan cıkamayabılıyor ,ıcte var olan kadınlığı bır sekılde çıkartmak ama nasıl bı yöntemle bılmıyorum :26:bende dünyanın en güzel kadınyım dıye dolasrsam beyın sartlanır odunluk yok olur,

ewet o filmi hatırladım koltuğa oturup matmazel bacağını acıyordu o açılacak sen kapayacaksın o açılacak sen kapayacaksın diyordu çok güzel komik bi filmdi ama adını hatırlamıyoum

aaaa evet daha gecen tvde ızlemıstım balıkçı bı kız , bırden sahnelerde kadır ınanırla oynuyorlardı ama bende hatırlayamadım ısmını sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…