- 13 Temmuz 2011
- 1.331
- 8
- 156
- Konu Sahibi askrhpozitif
-
mesele o zamn kadın gıbı hissetmek ve hıssetırılmekte yanı
Elbette bitmiyor.. Mesela uzun ve bakımlı saç daha kadınsı gösteriyor bence..
Ben sürekli saçımı kestiriyorum eşim kızıyor kestirme diye..
Ve kıyafetler de çok önemli.. Kot tişört tarzından ziyade; şık bluz, gömlek, etek daha hoş oluyor bence
merhaba kızlar bugun eskısehırde termınalde ıcerı doğru yürürken,camda kendımı gordum ve gordugumde cok fazla erkeksı geldı yuruyusum duruşum ,merak etmekteydim çevremde cıtı pıtı hanımları nasıl bole davranıyor dıye ve bende sıze sormak ıstedm nasıl kadınsı olunur:26:
Canım herkes feminen olmak zorunda değil ki kendini niye kasıyorsun :) Maskülen bir tarzda hoş olabiliyo sende kendini tanı ona göre davran ama kendini değiştirmeye çalışma doğuştan gelen bişey bu birazda çünkü
makyaj ve kıyafetle ıs bıtıyor dıyorsun yanı cnm pekı nasıl bı makyaj ve gıyınme tarzı olmalı kı sunuda belırteyım kapalı bı bayanımCekici bir makyaj cekici bir bakıs ve seksi giyinmeyle sanırım olunur seksilik
Nasıl bir odunluk olduğunu düşünüyorsun canım sende?
cnm bu ınsann içinden gelen bışey.mesela ben çok kokoşumdur bakımlar topuklular fln zor gelmez bana zevkle yaparım.ama çevreme baktgmda gayet hoş spor sade kızlarda görup beğenıyorum.demem o ki çok kadınsı olmak çok hoş olmak anlamına gelmıyo.herkes kendı tarzını yaşadgı başkasna benzemeye çalşmadgı muddetçe guzel bence.bakım şart ama her turlu .cilt saç bakımı fln bunlara dkkt et derım cnm
mesele o kı nasıl kadınsı hıssedlır, yanı suan goruyormkı bu benım ıcımde yok sanırımBence olay biraz da kadın kaynaklı. Öncelikle sen kendini daha kadınsı hissetmelisin ki, karşındaki de sana o şekilde davranabilsin
makyaj ve kıyafetle ıs bıtıyor dıyorsun yanı cnm pekı nasıl bı makyaj ve gıyınme tarzı olmalı kı sunuda belırteyım kapalı bı bayanım
valla cnm nasıl açıklayayım açıkçası duruşumda ve el kol hareketlerımde bana cok odunsu geliyor ,hanı kıbar durmuyor gbı bılmıyorm yada ben ole hıssedıyorum , açıkçası bunu anlatmak cok zor
ben çocuksu hallerimi daha çok begeniyorum.saf ve masum.
Ben ergenliğe girdiğim ilk dönemler öyleydim tabii doğal olarak daha yeni kadınlaşıyoruz sonra saçlarımı değiştirmiş kendime bakmaya başlamıştım yürüyüşünde özgüven olcak bir kere bir kadın gibi yürümek önemli öyle kıvırta kıvırta demiyorum ama bunu kendin çalışarak yapabilirsin ben de kambur durma huyumu değiştirdim mesela zor bir şey değil al bir boy aynası çalış, ben öyle yapmıştım bir süre sonra alışıp kendiliğinden öyle yürürsün zatenKaç yaşındasın ki canım hissetmiyorum hissetmiyorum demişsin
Hım kapalı olunca zor tabi fazla makyaj yapınca laf ederler ama yine sürme cek kötü birsey değil sonucta hafifte koyu siyah far sür tamam yani gözleri ön plana cıkar :)
ıste o yuruyus bugun kendımı o camda görünce benı rahatsız ettı , o zamana kadar hıc dıkkatımı cekmemıstı ,ben bıle kendımı begenmedımkı erkek arkadaşım nasıl begenıyor dıye dusundumben de kazma gibi yürüyorum mesela, kadınsı yürümeyi kendimde eğreti buluyorum.
yakıştıran da yakıştırıyor tabi...
o ergenlik donemı bende hala devam edıyor o zaman cnm hala kadınlaşamamışımo ozguven eksık ıste bende , kadınsılık bencede kıvırtmakla alakalı bısey degıl, dık durmak bıraz kambur duruyorum bende onu duzeltebılırsem cok ıı olucak, 23 bıttı 24 yasındayım cnm
makyaj kullanıyorum cnm , ama makyajda doğallıktan yanayım ,gözler her zaman onemlı sanırım , bundan sonra kı makyajlarımda gozlerıme daha dıkkatlı bı makyaj yapıcam
yasındayım cnmda , ıste ben 24 hıssetmıyorum , ruhum yaslı sanırım,o ozguvenı kazanmam lazım bıran once , deneyeyım bakalım boy aynasında cnm tsk ederım fıkrın ıcınHö tam yaşındaymışsın aslında kızÖzgüveni yıkanlar utansın bence dediğim gibi çalışsan aynada ve beğenildiğini gördükçe özgüvenin de yerine gelir zaten
Aynen canım ilk kural gözlere dikkat :)
bunun hormonlara kadar bile uzanan derin bilimsel boyutları bile var biliyor musunuz? ama genelde yetiştirilme çağından tutun da, kendini frenleyerek şartlı şeyleri doğal hale getirmekten geçiyor. fiziksel özelliklerin, bakımın, giyimin de motivasyon olarak rolü büyük.
yasındayım cnmda , ıste ben 24 hıssetmıyorum , ruhum yaslı sanırım,o ozguvenı kazanmam lazım bıran once , deneyeyım bakalım boy aynasında cnm tsk ederım fıkrın ıcın
tskler tatlım dıkkate alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?