kadınsı ol(ama)mak

ılk defa bende uzattım saclarımı , devamlı degısıklık ıstıyordum bu sefer sırf o sevıyor dıye ellemedım saclarıma gercı dha sacımı gormuslugu yokta , kıyafet konusuna gelıncede spor gıyınıyorum kot gömlek ,klasık gıyınmeyı sevıyorum ama kılomda dolayı hala kendıme yakıştıramıyorum ,sıkır sıkır olmayı sevıyorum aslında ama yakıştıramadığım ıcın dırek spor kıyafetlere aksesuarlara sarılıorum

ben çocuksu hallerimi daha çok begeniyorum.saf ve masum.

canım kendımı degıstırme cabası degılde , nasıl dıyeyım sankı yuruyusum 100 lu kılolarımdan kalma bı durummuş gıbı geliyor bana, ve sanırım kendıne guvensızlıkten kaynaklı

Cekici bir makyaj cekici bir bakıs ve seksi giyinmeyle sanırım olunur seksilik
makyaj ve kıyafetle ıs bıtıyor dıyorsun yanı cnm pekı nasıl bı makyaj ve gıyınme tarzı olmalı kı sunuda belırteyım kapalı bı bayanım
Nasıl bir odunluk olduğunu düşünüyorsun canım sende?

valla cnm nasıl açıklayayım açıkçası duruşumda ve el kol hareketlerımde bana cok odunsu geliyor ,hanı kıbar durmuyor gbı bılmıyorm yada ben ole hıssedıyorum , açıkçası bunu anlatmak cok zor

topukluyu bende cok severım , ama gıyınemıyorum maalesef ayaklar alışmayınca cok zor oluyor, evet sıklık sporlada yakalanıyorum,gıyım konusunda vasat olduğumu düşünmüyorum ,ama mükemmel oldugumuda düşünmüyorum, su fazla kılolar gıttıgınde o konuda daha ıı olacağımı düşünüyorum ama benım kadınsılıktan kasdettıgım daha cok hissetmek ve duruşumla alakalı cnnm, bakım konusundada haklısın cnm bu sıralar cok onem verıyorum zaten bakımıma

Ben ergenliğe girdiğim ilk dönemler öyleydim tabii doğal olarak daha yeni kadınlaşıyoruz sonra saçlarımı değiştirmiş kendime bakmaya başlamıştım yürüyüşünde özgüven olcak bir kere bir kadın gibi yürümek önemli öyle kıvırta kıvırta demiyorum ama bunu kendin çalışarak yapabilirsin ben de kambur durma huyumu değiştirdim mesela zor bir şey değil al bir boy aynası çalış, ben öyle yapmıştım bir süre sonra alışıp kendiliğinden öyle yürürsün zaten Kaç yaşındasın ki canım hissetmiyorum hissetmiyorum demişsin

Son düzenleme:
Hım kapalı olunca zor tabi fazla makyaj yapınca laf ederler ama yine sürme cek kötü birsey değil sonucta hafifte koyu siyah far sür tamam yani gözleri ön plana cıkar :)

o ergenlik donemı bende hala devam edıyor o zaman cnm hala kadınlaşamamışım o ozguven eksık ıste bende , kadınsılık bencede kıvırtmakla alakalı bısey degıl, dık durmak bıraz kambur duruyorum bende onu duzeltebılırsem cok ıı olucak, 23 bıttı 24 yasındayım cnm

ben de kazma gibi yürüyorum mesela, kadınsı yürümeyi kendimde eğreti buluyorum.

yakıştıran da yakıştırıyor tabi...

Hım kapalı olunca zor tabi fazla makyaj yapınca laf ederler ama yine sürme cek kötü birsey değil sonucta hafifte koyu siyah far sür tamam yani gözleri ön plana cıkar :)

makyaj kullanıyorum cnm , ama makyajda doğallıktan yanayım ,gözler her zaman onemlı sanırım , bundan sonra kı makyajlarımda gozlerıme daha dıkkatlı bı makyaj yapıcam

ben de kazma gibi yürüyorum mesela, kadınsı yürümeyi kendimde eğreti buluyorum.

yakıştıran da yakıştırıyor tabi...
ıste o yuruyus bugun kendımı o camda görünce benı rahatsız ettı , o zamana kadar hıc dıkkatımı cekmemıstı ,ben bıle kendımı begenmedımkı erkek arkadaşım nasıl begenıyor dıye dusundum

Hö tam yaşındaymışsın aslında kız Özgüveni yıkanlar utansın bence dediğim gibi çalışsan aynada ve beğenildiğini gördükçe özgüvenin de yerine gelir zaten

Hö tam yaşındaymışsın aslında kız Özgüveni yıkanlar utansın bence dediğim gibi çalışsan aynada ve beğenildiğini gördükçe özgüvenin de yerine gelir zaten
yasındayım cnmda , ıste ben 24 hıssetmıyorum , ruhum yaslı sanırım,o ozguvenı kazanmam lazım bıran once , deneyeyım bakalım boy aynasında cnm tsk ederım fıkrın ıcın
Aynen canım ilk kural gözlere dikkat :)

tskler tatlım dıkkate alıcam

bunun hormonlara kadar bile uzanan derin bilimsel boyutları bile var biliyor musunuz? ama genelde yetiştirilme çağından tutun da, kendini frenleyerek şartlı şeyleri doğal hale getirmekten geçiyor. fiziksel özelliklerin, bakımın, giyimin de motivasyon olarak rolü büyük.

muhakkakkı bılımsel boyutu asıkar,belkıde bazı seylerı dedıgın gıbı frenleyerek yada hıssetmkten utandığım ıcın kamufle etmkten geliyor bu odunluk

Giyim+özgüven ayrıca bakışlar çok önemli. He bu arada bende kendime bu konuda kızıyorum odun gibi yürüdüğümü biliyorum ama başka türlü yürüyemediğimden. Çok hızlı yürürüm bu nedenle kaba duruyor. İngiliz asilzadeleri gibi düşün. Yavaş narin edalı yürümek lazım Bir de şöyle bir şey var. Kilolu insanlarız ve benim fark ettiğim şu. Yürürken zayıf insanlara göre daha fazla efor sarfediyoruz bu da özellikleri kolların daha spor yaparmış gibi hareket etmesine neden oluyor. Suratımızdaki ifade bile zorlanmaktan dolayı mutsuz görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…