Herkese hayırlı kandiller...az önce eşimle büyük bir kavga ettik ve ben çok üzülüyorum beni anlamamasına..eşim özel bir şirkette çalışıyor ve işi gereği bayanlarla telefonda iş görüşmesi yapıyormuş.Telefonunda sayılır vaziyette bunların numaraları var ve bu kişilere hep ismiyle hitap ediyormuş.bende çalışıyorum ama ben benim çalıştığım yerdeki beylere hep ismi+bey demek zorundayım ve insanlara cebinden ulaşmam lazım olduğu durumlar oluyor ben sırf eşim istemiyor diye kaydetmedim hiç birini.şimdi eşimin telefonunda yeni bir bayan ismi gördüm ve çok sinirlendim.zoruma giden şey kendi yaptığı şey normal geliyor ben yapınca kötü oluyor.Bütün tartışmalarımızın altında bu sebep yatıyor.Kendi gördüğü rahatlığı ben göremiyorum ve hep diken üstündeyim.ne olur bana akıl verin.yediremiyorum kendime..nasıl davranmalıyım,yanlış mı yapıyorum.o böyle yaptıkça daha çok hırslanıyorum ve aklıma soru işaretleri takılıyor nedensiz.bana güvenmiyorsan bayramdan sonra boşanalım dedi.her tartışmanın sonunda buraya geliyoruz.bana ramazanımı zehir ettin dedi.Allahından bul,Allah seni dilediği gibi yapsın dedi.KAdir gecesinde yaptığı duaya bakar mısınız?çok mu haksızım nolur yardım edin...
işle ilgili hiç bir şeyi eve taşımıyor ki,iş yerine geleyim diyorum ortamı göreyim hayır senin durabileceğin yer değil diyor.Tamam güveniyorum ama beni kıstlarken böyle şeyler yapınca ben boğulacak gibi oluyorumm.Allah ya senin canını alsın ya da benim canımı alsın da kurtulayım diyor..bende inşaallah benim canımı alır dedim.onun gözünde hiç bir zaman ben haklı değilim..
işle ilgili hiç bir şeyi eve taşımıyor ki,iş yerine geleyim diyorum ortamı göreyim hayır senin durabileceğin yer değil diyor.Tamam güveniyorum ama beni kıstlarken böyle şeyler yapınca ben boğulacak gibi oluyorumm.Allah ya senin canını alsın ya da benim canımı alsın da kurtulayım diyor..bende inşaallah benim canımı alır dedim.onun gözünde hiç bir zaman ben haklı değilim..
Bilmiyorum ama bugüne kadar eşimin çalıştığı şirketin sadece önünden geçmişimdir.
Hiç öyle geleyim çalıştığın ortamı göreyim diye bir düşüncem olmadı ne işim var ki neyapıcam orda.
Bu tarz şeylerle sende baskı uyguluyorsun eşine farkında bile değilsin...
Bazı şeyleri kurguluyorsun ve eşinden hırsını çıkarıyorsun gibi geldi bana.
Çok bunalmış olmali ki bu boyutlarda cümleler kuruyor.
Herkese hayırlı kandiller...az önce eşimle büyük bir kavga ettik ve ben çok üzülüyorum beni anlamamasına..eşim özel bir şirkette çalışıyor ve işi gereği bayanlarla telefonda iş görüşmesi yapıyormuş.Telefonunda sayılır vaziyette bunların numaraları var ve bu kişilere hep ismiyle hitap ediyormuş.bende çalışıyorum ama ben benim çalıştığım yerdeki beylere hep ismi+bey demek zorundayım ve insanlara cebinden ulaşmam lazım olduğu durumlar oluyor ben sırf eşim istemiyor diye kaydetmedim hiç birini.şimdi eşimin telefonunda yeni bir bayan ismi gördüm ve çok sinirlendim.zoruma giden şey kendi yaptığı şey normal geliyor ben yapınca kötü oluyor.Bütün tartışmalarımızın altında bu sebep yatıyor.Kendi gördüğü rahatlığı ben göremiyorum ve hep diken üstündeyim.ne olur bana akıl verin.yediremiyorum kendime..nasıl davranmalıyım,yanlış mı yapıyorum.o böyle yaptıkça daha çok hırslanıyorum ve aklıma soru işaretleri takılıyor nedensiz.bana güvenmiyorsan bayramdan sonra boşanalım dedi.her tartışmanın sonunda buraya geliyoruz.bana ramazanımı zehir ettin dedi.Allahından bul,Allah seni dilediği gibi yapsın dedi.KAdir gecesinde yaptığı duaya bakar mısınız?çok mu haksızım nolur yardım edin...
ama ben onu götürüyorum ve hoşuma da gidiyor yanıma gelmesi,ama şaka yollu gelecem bile desem hayır ne işin var diyor.bir kere gel bir gör dese rahat olsa ...rahat dedğil işte ben ona üzülüyorum
çünkü o erkek..isimiyle de hitap eder konuşur da..ama sen kadınsın,olur mu hiç öyle erkeklerle telde konuşmak bey demeden hitap etmek...işte düşünce yapıları bu ve değiştirmek zor biraz..sizin adınıza çok üzüldüm,hoş olmamış ama keşke daha sakin olsaydınız.belli ki iş nedeniyle konuşuyor,ilk defa olan bir durum değil ki.ayrıca boşanmak lafını öyle sık kullanmayın,evliliği çok yıpratan şeyler bunlar.bir de bütün ramazanımı mahvettin demiş,demek ki hep söylenmişsiniz bu konuda.acaba biraz fazla mı üstelediniz?
Neden rahat değil acaba bunun cevabını biz veremeyiz aslında.
Veya şöyle bir soru sorayım;
sen neden eşinin işyerini ortamını ısrarla görmek istiyorsun,bu düşünce nezaman oluştu?
Hani gidilir gidilemez diye bir şey olmaz ama ne bileyim okadar da önemli değil ya:26:
hayır bu konuda bugün tartıştık ramazan boyunca .
beni haksız bulanlara şöyle diyeyim.geçen hafta benim öğrenciyken bulunduğum bir vakıf vardı.bunlar beni bilgi güncellemesi için aramışlardı ve ben bunu unuttuğum için söylememiştim.geçen hafta bana bu yerdne zarf gelmiş eşim almış zarfı bunu bana nasıl söylemezsin diye bi ton bana bağırdı ve 2 gün konuşmadı.ben mi normalim sizce o mu
Madem İslam ona bu hakkı veriyormuş,
İslama göre yaşaması lazım ki bir de isyan ediyor canımı al diye...
Sanırım sadece işine gelen kısımlarını alıyor yaşıyor.
Dediğim dedik bir adam eşin galiba
Ayrıca bende seni suçlamıyorum sadece fikrimi belirtmek istedim
Farkında olmadan baskı yaratıyorsun ve eşinde bu yüzden tersıne davranıyor olabilir dıye düşünmüştüm
ne olur bana bu gecenin yüzüsuyu hürmetine çok dua edin..11 aylık evliyim ama sürekli kavga ediyoruz.alttan alan ben oluyorum,sokulan taraf ben oluyorum hep çünkü eşimi çok seviyorum,,keşke bu kadar çok sevmeseydim kendimi çok yıpratıyorum ve çok yıprandım psikolojik olarak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?