Kadir Şeker'in kurtardığı kadının yaptığı adilik

Simdi bu cocuga bicagi cikarmasaymis katil olmazdi diyorlar. Oyle ise ölen adam da olduresiye saldirmasaymis olmezmis o zaman

Meraktan arama yaptım şimdi,Dilber Fırtına adıyla,küçük kızını sosyal hizmetlere bırakmış ve eski eşinin bir akrabası ile evlenmiş,Fuhuş yaparken gördüğü için sevgilisi tarafından dövülerek öldürülen bir çocuk ve battaniyeye sarıp tarlaya gömülmesine ses çıkarmayan ve 48 gün boyunca ekranlarda oğlum kayboldu diyerek proğramlara katılan bir kadın bu,ve 4, sene sonra dışarda,kızını sosyal hizmetlere bırakmış iyi bari,ben anlamıyorum zaten böyle bir anneye çocuğu neden verirler ki

İnşallah...

Bir başka konuya attığım haberi, burada da paylaşmak istiyorum, (Okudun mu bilmiyorum):

Bunu tahliye ettiren adalet, ardından gelecek cinayeti kendisi işlemiş olur diyorum. Daha da bir şey diyesim gelmiyor.

Son düzenleme:
Bu olay ayrı rezalet.
Anam savcı, babam hakimse tüm suçlar meşru.
Ve annesi oğlunu "kadın şiddeti"nden korumak için çabaladığını iddia ediyor.

Nefsi müdafaa ise umarım gerçekten öyle değerlendirilir.
Diğer mesajında "bu ülkede bu davanın sonucu olumlu çıkarsa bunu kendi çıkarınca negatif kullanabilecek insanlar var mı, var." demişsin ya, haklısın, bu durumu kullanabilecek insanlar var. Ama umarım kadir bu düşünceye kurban verilmez.
Gencecik bir insanın hayatının yaşamayı da, ilişki yaşamayı da bilmeyen iki tip yüzünden kararması çok üzücü.

Zengin ve HAYIR!’ı bilmeden büyütülen, ne yapsa yanına kar olan insanların ceza almadığı bir ülkede yaşıyoruz. Şule Çet cinayetinde, yine Mahmut Emre ve Can Paksoy kardeşlerin otopsi raporu ile kafasına vurup bu halde 10. Kattan atarak işledikleri yönünde kanaat olan- verdikleri ifade bilmem kaç kez değiştirilen- Nazlı Sinem Erköseoğlu’nun cinayetlerinde, Münevver Karabulut cinayetinde gördüğümüz üzere zanlılar ya serbest bırakılıyor ya da toplum baskısı ile kaçabildikleri kadar kaçıp serbest bırakılmaya, deliller karartılmaya çalışılıyor. Kadınlar hafifleştirilmeye, yok aldattı, yok alkollüydü diyerek konu saptırılmaya çalışılıyor. Keşke Nazlı Sinem için de bir kamuoyu oluşturulsaydı. Görkem Sertaç Gökmen olayı zaten aman oğlum haklıdır, hiç bir şey yapmaz diye diye büyütülen insanların neler yapabileceğini gösteriyor, aynı şekilde diğer örneklerde olduğu gibi oğlanın annesi kızı suçlamış. Yani her şeyi geçtim de bilmem ne kadar suç işleyen, lojmandan bile silahla havaya ateş eden bir insan evladından bahsediyoruz.
Kanım donuyor vallahi...
Bunları bir yana bırakıp kadını kurtarmaya çalışan bir çocuğa ceza veriliyor...

Tamam bıçak taşıması, kendine hakim olmaması vs ama keşke diğer suçlular cezalandırılsa ve birilerinin hamiliği işe yaramasa, adalet mülkün temeli olsa, eşit adelet olsa da biz bunları konuşmasak...

İşte budur! Kesinlikle yüzde yüz katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…