Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zonnetje canım benim de karın şişkinliğim çoktu.her gören hamile zannetti aslında psikolojik çok mutluydum herkezin hamile zannetmesi bana moral oldu ben de kendimi o moda almıştım epeyce.kalp atışlarım yüksekti,tansiyonum düşük.ama iştahım nasıldı varya aç kurt gibiydim kayınvalidemde kaldım o süre içinde.ne canım istese yaptı acıkmıyodum ama doymuyodum da.kilolu değilim ama tedavi sonucu galiba ilaçlardan biraz göbek var gibi. sende de kaldımı göbişşş.:icecream:cokacimcoook

Be cok pozitif degildim sanim ilk denememizde...olmayacak diye taa en basindan cok kuvvetli hislerim vardi..nitekimde oyle oldu:)) guleyimmi agliyayimmi artik bende bilemiyorum:))

Seninle ayni ilaclari kullanmisiz..eeee ayni makastan ciktik diimi yani:)))))Saolsun doktorumuz ayirtetmemis bizi:))

Siskinlige gelince...ayol ben siskoyum zati az biraz..hep sisim yane yaaaaklava:

ilaclarla biaz daha sisko oluyorum:))))) napalim yeterki ise yarasin-tatlicadiarzu-

Bu kez sorucam Cem beye en ii ilaci versin bana transfer sonrasi..belki vardir bi bildigi..hih ne dersin?

kaydirigubbakcemile5dün Cem bey beni tekrar muayeneye aldı.tabii regl 3.günüdü ama yine herşeyin çok normal olduğunu ve her an normal gebelik mümkün dedi.yaaa 6 yıldır hep olacak diyerek bekledik yine de aynı sonuç.normal olmuyo ama bakalım herşeyi deniycez artık.canımcım unutma sakın transfer sonrasında kafeinli ve asitli bişey çay -kahve -cola gibi içme sakın.acı-baharatlı yeme.ben daha önceki linklerde okudum transfer sonrası ananas suyu iç bebeğin rahimde tutunmasını sağlıyormuş,dolabıma hemen aldım bekliyo benim ananas.kabız olmamaya özen göster bol su iç ve kayısı ye.ben geçen transfer sonrası çay-kahve çok içtim bilmeden,ooohhh bi güzelll de turşuları yedimdi.bu kez dikkat edelim tattlıımm.elimizden gelenin fazlasını yapalım dimi?:hooray:zafer bizim bu kez unutmaaaa caanımmmm....

selam kızlar bende cem bey de tedavime başlıyorum.
hem de bugün :dance:.birazdan çıkıcam evden.umarım hayırlısı olur.
böyle bir topik iyi olmuş.
çünkü kendi doktoruma gidenlerle tanışmak güzel.
şimdilik öpüyom kızlaaaaarr

Onuseviyorum...bol sans sana bugun canim..kolay gelsin!

Kizlar..3 ledik bakin...paylasicagimiz cok sey var. Hayirlisiyla mutlu oluruz insallah.

Heee bu arada..ananasin kendisini yesek olmazmi??? Benim iceceklerle zaten cok aram yokta:))) Kendisini pek bi severim ama hihi

Oxygen, Canım benım 2 dondurulmuş 2 normal tüp bebek denemem var ama hiç hamıle kalamadımmm bir sorun yokkk yanı dr oyle söylüyorr 5. denemeye 10 gün içinde bailayacağız herşeyın hayırlısı......

Son düzenleme:

canım,inşallah rabbim yüzünü güldürür bu kez bebeklerin sana sımsıkı tutunurlar.sebebi bilinmeyen infertiliteyi stres olarak değerlendiriyo doktorlar.ama ben pek katılmıyorum herşeyde bi hayır vardır sen elinden geleni yapıyosun artık yüce allahın takdirine kalmış dualarım seninle tatlım dua dan tesirli başka bişey yok unutma sakın.bide transfer sonrası hangi ilaçları kullandın nasıl bi yöntem verdi doktorun hangi merkeze gidiyosun canımmm...kaydirigubbakcemile5

aramıza hoşşşgeeldiin taaattlııımm hayırlısı olsun tedavin.cem bey e gitmen çok doğru bi karar olmuş gerçekten çok çok iyi bi dr.canım muayenen nasıl geçti ne dedi cem bey,nasıl bi tedavi verdi sana?ilk denenmen mi olacak?:1hug:

jel kullandım elewit vitamin ve hergün pregesteron iğne oldum aslında dr bende sorun neyse bulunsun diye sua ediyorum drlar bişii yok dedikçe çok üzülüyorum en azında tedavi olurum sebepsiz yere tutmayınca ço daha yıkılıyorumm

öncelikle teşekkürler..
evet canım ilk denemem.
çikolata kisti var bende.4 yıldır bebeğimiz olmadı.benneyaptımki
cem bey dün beni muayene etti ve puregon vuruldum dün
ilk olarak 225 lik.cumartesi kontrolüm var.kısa protokol olacak.

benim de rahimde myom vardı,boyut olarak küçük olduğundan gebeliğe engel olmadığı araştırıldı fakat aradan 4 yıl geçmesine rağmen myomlu gebe kalmadım en son dr.teşhisi olarak ameliyat kararı alındı yaklaşık 2 yıl oldu hala gebelik olmayınca direk tüp denendi ekim ayında ilk denemem negatif, aralık başlarında 4 dondurulmuş embriyo transferi yapılacak hayırlısıyla bakalım çok uzun zaman alıcı ve çok sabır gerektiren tedaviler bunlar.senin kistlerin ilaç tedavsi ile eritilebiliyor mu canım peki kistlerin var iken tüp bebek başarısı için ne diyor cem bey?kaydirigubbakcemile5

canım kistlerin başarıyı etkilemediğini söyledi cem bey.
zaten bu kistlerle hamile kalan (normal yolla) çok insan var.
bu kistler sadece gebelikle geçiyormuş.
benimkiler küçük zaten.
tüpe başladık o yüzden.cem bey ameliyat da olabilirsin dedi ama
beklemek istemedim.kaydirigubbakcemile

Kizlar selammmm....
geri sayima basliyorum artikinn..
bugun reglim basladi..ilacimida aldim..12 gun sonra istanbuldayim..13.cu gun kontrolumu yapicak Cem bey..daga sonrada transfer gunu gelicek insallah..cok ama cok heyecanliyimm
Simdi esimle haril haril ucakbileti bakiyoruz!

hadi canım hayırlısı...hihoyyyt
belki karşılaşırız hastanede.
tedavin hayırlı olsun canımmmkaydirigubbakcemile5

hadi canım hayırlısı...hihoyyyt
belki karşılaşırız hastanede.
tedavin hayırlı olsun canımmmkaydirigubbakcemile5

Saol canim yaa..hakikaten hepimiz icin surec basladi..heyecan dorukta.
Insallah yuzumuzu guldurur guzel Allahim ya!:sm_cool:

Dedigin gibi caanim karslasma ihtimalimiz buyuk evet..senin tedavinin 3.cu gunu degilmi bugun? Asagi yukari 2 hafta sonra olur senin transferin degilmi? Transferden 3-4 gun once yumurta toplama islemi oluyo genelde.

Hee...her ihtimale karsilik kirmizi bi gul tak canim sacina..taniyayim seni:)))))))laelaelaelaelae

başım kapalı canım gül takamam tuhaf durur..kaydirigubbakcemile3
ama zayıf uzun boyluyum iri gözlerimden tanırsın heralde..:jeyyar:
neyse ...umarım hepimiz başarılı oluruz bu yolda.:Saruboceq:

başım kapalı canım gül takamam tuhaf durur..kaydirigubbakcemile3
ama zayıf uzun boyluyum iri gözlerimden tanırsın heralde..:jeyyar:
neyse ...umarım hepimiz başarılı oluruz bu yolda.:Saruboceq:
Tmm canim..uzun boylu incecik zarif bi bayan gordummu bildimki sensin..:1hug:

Ben simdi herkezi suzermisim orda ince uzun boylu bayani ararkene:))::roflol:

Ayy canim yaa..bunlar isin latifesi tabii...oraya okadar cok bayan girip cikiyoki...gerci coklariyla tekrar tekrar karsilasiyor insan..bunu kisa zaman icinde sende farkediceksindir gide gelekafamçokkarıştı

Hmm bu arada..neguzel kapanmissin..banada nasip olur insalah birguna.s.

optum canim kolay gele sanada

umreye gittim ağustosta dönünce kapandım.:1ninca:
bende hastanede milleti süzüyorum ya
belki kk dan birileri vardır diye...sırnaşık şey
nerden anlıycaksam.:roflol:.

umreye gittim ağustosta dönünce kapandım.:1ninca:
bende hastanede milleti süzüyorum ya
belki kk dan birileri vardır diye...sırnaşık şey
nerden anlıycaksam.:roflol:.

aahh ne guzel
Allah kabul etsin canimcim..darisi esimle benim basimiza
bizede kismet olur insallah

Insan hemde nasil suzuyo birbirini hastanede bilirim bilmezmiyim:))) sengözlerimebaksanab
kimse kimseyle konusmuyor ama herkez hekezin ne asamalardan gectigini gayet iyi biliyor:))şutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…