Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şenizkızzzlaarr özledim sizi yaa,misafirlerim vardı sayfamıza giremedim ama aklımda burda hanii.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım, hayırlı olsun allah kabul etsin umreye gitmişsin ne güzel inşallah bizlere de nasip olur mübarek kutsal yerleri ziyaret etmek.kistlerin gebeliğine engel olmuyorsa sebebsiz infertilite mi senin de?bence de uzun uzadıya beklemek yerine en doğru kararı vermişsin .benim tedavilerimde dr.normal olur bekleyin dediği için uzuuuunn uzuuun bekledik yıllardır,ama keşke beklemeseydim de direk tüp bebek için ısrar etseydim diyorum.2 yıl önce ilk kez cem beye gittiğimizde muayeneden sonra,bize normal gebelik bekleyin herşey normal diyerek tüp bebek için çok gençsiniz bekleyin dedi.tabii ben daha çok ümitlenerek eve döndüm ama aradan dediğim gibi 2 yıl geçti.eylül-ekim gibi ilki denendi ama negatif yaaa anlayamıyorum bi yerde bişi var ama neeee???mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirsüprizzzzzmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

tatttliişşkomm hadi bakalım inşaallah beraber buradun müjdeli haberlerimizi veririz.reg nin kaçıncı günü ilaca başladın sen?benim dün karnımda şişlik başladı hayırlısı bakalım nolcak bu gidiş.bi de ayaktaydım misafirlerim vardı almanyadan.onlarında 2 kez düşük oldu,5 yıl sonra mert imiz geldi aramıza.yaa kucağımdan bırakasım gelmiyo nasıl tatlıbebek.mavişşş gözlü,dün akşam banyo yaptırdık.evimde ilk kez bi bebeği banyomda ağırladım dakaydirigubbakcemile3

zonnetje canıımm,ilacımızın diyeyim artık hangi renkli kısımlarını alıyosun?cem bey sana nasıl tarif etti?

Insallah canim insallahhh veririz mujdeli haberi burdan. Canimcimmm reglimin ilk gununde basliyamadim..ilaci alamadim hemen..eczaneye gec faxlanmis dumur oldum yanee..neyseki ilk gunun aksamina ilacima basliyabildim:)))) bugun2.ci gunum! Haftaya cum geliyoruz canim Istanbula:içelim:

Aahh ahh su misafir bebek Mert....ne tatlimistir dimiii kisss..ya birakmasaydinya kalsaydilülülülülülü Canim benimde yegelerim var burda..hepsine ayri ayri oyle bi sevgim varki anlatamam sana. Hele en sonuncusu..kiz oldu..bi tatli feci yanee..cokta duskun bana yani bi olsada dogurabilsem bakmasi sorun diil:)))))))):teytey:

Senin reglinin kacinci gunuydu tatlim??

opuyorum seni...bana baakk..fazla bos birakma kis burayi..gozum aramadi diil seni yanii!Şeniz

zonnetje canıımm,ilacımızın diyeyim artık hangi renkli kısımlarını alıyosun?cem bey sana nasıl tarif etti?

Canim o konuyla ilgili 2 gun once Cem beye mail attim..benim ilacim senin aldigin ilacla ayni marka fakat gorunumu farkli...hemsire bana turkiyedeki ilactan yola cikarak beyaz kismini icmemi tavsiye etmisti..ilaci aldim ne beyaz kismi nede baska bi renkk ayoll:1shok:

Burda, hollandadaki ilac farkli yani..ama icerigi ve gorevleri ayni yanii.

Biz 1 haftaligina gelecegimiz icin istanbula bastira bastira sordum garantimi transfer diye bu 1 hafta icerisinde..doktorda garanti olsun diye ilac dozunu arttirdi benim..normalde her gun gunde 3x1 kullanmami soylemisti..simdi ise ilk 4 gun 3x1, 4 gunden sonra 13.cu gune kadar 3x2 kullanicam.

Tabii bende baslarim artik iice sismeyeee..ya canim bana asiri derecede midebulantisi yapiyor ya...ieggg oldum yani simdiden. Allah yardimciiz olsun bu daha 2.ci gunum:)-tatlicadiarzu-

canım yaa çok heyecanlanıyorum cem bey transfer için yüzde kaç başarı verdi sana?ilaç dozunu bana 3x1 olarak verdi, bak şimdi aklım karıştı bu işe....benim randevum da haftaya cumartesi günü sabah 9 gibi.arasam mı cem beyi ne yapsam ????

Canim benim..benim telas yapma ilc dozu hakkinda...biz doktor beye 1 hafta sureligine gelebilecegimizi soyledigimiz icin Cem bey riziko olmasin..transferi yetistirebilsin diye ilacimin dozunu arttirdi..yoksa normal dozu 3x1! Benim korkum butun olayi 1 haftaya SIKISTIRIYORUZYA..biseyler olurda transferin gerceklestirilememesinden korkuyorum. Insallah rastgider isimiz.

Cem bey ilk denememizde bize %60 lari asan basari vermisti..olmayincada sok olmustu tabii:))))

Simdi bu ikinci denememiz hakkinda basari orani hakkinda hicbirsey konusmadik. ! aralikta randevum var cem beyle..ozaman konusuruz artik.

Senin cumartesi gunu..benimde 2 gun sonra canim yani>)))) baksana..pazarteside gelcenmi gorusuruz:)):1hug:

yarın sabah saat dokuzda ilaçlardan sonraki ilk
kontrolüm var..
heralde diğerlerine başlıycaz..hayırlısı artıkk

Son düzenleme:

herşey kısmet be arkadaşım...
nasipten fazlası hikaye..
alnımıza yazılmışsa bunu mezara girmeden yaşıycaz,yazılmamışsa ne yapsak boş..
allah hepimizin yardımcısı olsun...

tatlım benim inşallah herşey yolunda gider de tüm çabaların sonucunu alırsın beni de mutlu edersin inşallah...ben ilaca regl 3. günü başladım haftaya cumartesi günü randevum var bakalım hayırlısı nolucak artık.ama ben biraz endişelenmeye başladım neden bilmiyorum..yaaa bakarsın karşılaşırız acıbedem de seninle belli mi olur dimi...kaydirigubbakcemile3:içelim:

cuma büyük ihtimalle bende orda olabilirim.
ya inanılır gibi değil...aynı hastaneye gidiyoruz ,birbirimizi
tanımıyoruz ama konuşuyoruz.
inşallah karşılaşırız birgünn..

çünkü salı yada çarşamba son kontrol olacak dediler.
cuma falan toplayabilirler yumoşları..kaydirigubbakcemile

yarın sabah saat dokuzda ilaçlardan sonraki ilk
kontrolüm var..
heralde diğerlerine başlıycaz..hayırlısı artıkk

Canim slm, kontrolun nasil gecti? Nezaman yumurta toplama islein olucak bilgi verdilermi?

Senin icinde baya yaklasti canim transfer zamani..hadi hayirlisi

Insallah canim hepimizin cabalari sonucsuz kalmaz..guzel haberler verebilsek birbirimize...inanki taniyim tanimayim hic farketmiyor..kim bu guzel bir habe rverince cok cok seviniyorum. KImbilir hamis oluruzda buradan hamis zamanlarimdada konusuruz:CüvCüv:
allahim bizede nasip eder insallah.

Endiselenmeni gayet ii anliyorum...nasil olucak hissie kapliyo insanin yuregini degilmi? Ya yine negatif olursa ne yaparim sorularini sruyor insan kendine..canim bende ayni telas icindeyim..bende korkuyorum..bi yandan korkuyor ir yandanda umitli umitli hayallere daliyorum. Birgun dusucem tepemin ustune asagiya bu hayal bulutlarindan ama nezaman:))))))))))kafamçokkarıştı

Ne olursa olsun pozitif dusunmeliyiz...illede POZITIF olmaliiz..sonuc her ne olursa olsun..tamam diil canim...devam!!!

optum seni :1hug:

Istersek karsilasiriz tabii canim..ne engel olabilirki bize:))))) Oyle bir niyetiniz olursa anlasalim valla:)))

Oxygen ne dersin canim??:))) Hastanenin bahcesinde anlasirmisiz:))))):içelim:

Kizlar yaaa...biz simdi haftaya cuma istanbula geliyoruzya...karda kista geliyoruz canim ya hic bunu dusunemedik bak:))))) simdi biz gelirmisiz kar kiyamet ortaligi firtina alirmis Istanbulda:)))

kayinvalidemlerde avrupa yakasinda oturuyorlar..yolda baya uzak yane acibademe..pfffff..

bende avrupa yakasında oturuyorum.
yollarda geçiyo son zamanlarım.zonnetjeciğim
muayenem ii geçti mi bilmiyorum.
doktor solda 16 sağda 14 dedi.
endometrium 14 mm dedi.adetin altıncı günündeyim.
o an aklıma sormak gelmiyo resmen kitleniyorum ya..:1no2:
eve gelincede merak sarıyo acaba iyimi kötümü diye off
yaaaa.
yarın yine gidiyorum...kaydirigubbakcemile

Selam canim..

O gidip gelmelerde yoruyor insani canim bilirim..ama katlanmasi en kolay olanida yollar yani, ilaclara ignelere ve muayenelere bakaraktan..diimi:))

Canim yumurta rezervin baya ii yanii...bence sende en az 20 yumurta toplarlar...insallah ii kalitede olurlarda dollenirler..dondurtursun canim sende her ihtimale karsi...Allah vermesin canim ilk denemen olumsuz olursa en azindan diger denemende dondurulmuslarla daha az zahmetsiz olur denemen,.
Ama tabii insallah duamiz..istegimiz..TUTUCAK..dimi guzelimhihoyyyt

Canim bende senin gibiydim...direk muayeneden sonra insanin aklina soruda gelmiyor..e doktorda seni bekliyemezki sorun varmi diye...adamin isi basindan asmis..bende eve her geldigimde sorular pitir pitir geliyodu aklima..esimde bana kiziyodu niye ordayken bunlari sormuyosun diye...

Canim..ozaman 1 hafta sonra senin yumurtalar toplanir..genelde adetin 14.cu gununde topluyolar..yani benimde oyleydi..ondan sonrada 4.cu gun benim transferim olmustu.

az kaldi canimm.bebislerini 10 gun sonra transfer ederler yanii...heyecan dorukta olmali!!:dance:
ee gelmiyoki aklimaaa:dilcikar:

ben on gün bekleyeceğimi sanmıyorum çünkü
cem bey 9 yada 12 gün sürecek dedi.
şu an da tedavinin 7.günündeyim.
kısa protokol olacak yani.
ama ben senin kadar tecrübeli değilim tabii zonnetjeciğim...yerimseniben
bekleyip göreceğiz.
bu arada sana özelden msj attım.
yine merakım tuttu da..

kaydirigubbakcemile3kızzlaarrr anca buldum sayende zonnetjecik..bende sayfa kaldırılmış diye araştırmadan,başka topiklerden size ulaşabilmeyi düşünüyodum. onuseviyorum canım benim hadi hayırlısıyla arık büyük günlere gelmişsin sen bizden önce transfer olursun önce senin güzel haberini bekliycez demek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…