E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
canım kistlerin başarıyı etkilemediğini söyledi cem bey.
zaten bu kistlerle hamile kalan (normal yolla) çok insan var.
bu kistler sadece gebelikle geçiyormuş.
benimkiler küçük zaten.
tüpe başladık o yüzden.cem bey ameliyat da olabilirsin dedi ama
beklemek istemedim.kaydirigubbakcemile
Kizlar selammmm....
geri sayima basliyorum artikinn..
bugun reglim basladi..ilacimida aldim..12 gun sonra istanbuldayim..13.cu gun kontrolumu yapicak Cem bey..daga sonrada transfer gunu gelicek insallah..cok ama cok heyecanliyimm
Simdi esimle haril haril ucakbileti bakiyoruz!
tatttliişşkomm hadi bakalım inşaallah beraber buradun müjdeli haberlerimizi veririz.reg nin kaçıncı günü ilaca başladın sen?benim dün karnımda şişlik başladı hayırlısı bakalım nolcak bu gidiş.bi de ayaktaydım misafirlerim vardı almanyadan.onlarında 2 kez düşük oldu,5 yıl sonra mert imiz geldi aramıza.yaa kucağımdan bırakasım gelmiyo nasıl tatlıbebek.mavişşş gözlü,dün akşam banyo yaptırdık.evimde ilk kez bi bebeği banyomda ağırladım dakaydirigubbakcemile3
zonnetje canıımm,ilacımızın diyeyim artık hangi renkli kısımlarını alıyosun?cem bey sana nasıl tarif etti?
canım yaa çok heyecanlanıyorum cem bey transfer için yüzde kaç başarı verdi sana?ilaç dozunu bana 3x1 olarak verdi, bak şimdi aklım karıştı bu işe....benim randevum da haftaya cumartesi günü sabah 9 gibi.arasam mı cem beyi ne yapsam ????
canım, hayırlı olsun allah kabul etsin umreye gitmişsin ne güzel inşallah bizlere de nasip olur mübarek kutsal yerleri ziyaret etmek.kistlerin gebeliğine engel olmuyorsa sebebsiz infertilite mi senin de?bence de uzun uzadıya beklemek yerine en doğru kararı vermişsin .benim tedavilerimde dr.normal olur bekleyin dediği için uzuuuunn uzuuun bekledik yıllardır,ama keşke beklemeseydim de direk tüp bebek için ısrar etseydim diyorum.2 yıl önce ilk kez cem beye gittiğimizde muayeneden sonra,bize normal gebelik bekleyin herşey normal diyerek tüp bebek için çok gençsiniz bekleyin dedi.tabii ben daha çok ümitlenerek eve döndüm ama aradan dediğim gibi 2 yıl geçti.eylül-ekim gibi ilki denendi ama negatif yaaa anlayamıyorum bi yerde bişi var ama neeee???mirmirmirmir mirmirmirmirmirmirmirmirsüprizzzzzmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
Canim benim..benim telas yapma ilc dozu hakkinda...biz doktor beye 1 hafta sureligine gelebilecegimizi soyledigimiz icin Cem bey riziko olmasin..transferi yetistirebilsin diye ilacimin dozunu arttirdi..yoksa normal dozu 3x1! Benim korkum butun olayi 1 haftaya SIKISTIRIYORUZYA..biseyler olurda transferin gerceklestirilememesinden korkuyorum. Insallah rastgider isimiz.
Cem bey ilk denememizde bize %60 lari asan basari vermisti..olmayincada sok olmustu tabii:))))
Simdi bu ikinci denememiz hakkinda basari orani hakkinda hicbirsey konusmadik. ! aralikta randevum var cem beyle..ozaman konusuruz artik.
Senin cumartesi gunu..benimde 2 gun sonra canim yani>)))) baksana..pazarteside gelcenmi gorusuruz:)):1hug:
tatlım benim inşallah herşey yolunda gider de tüm çabaların sonucunu alırsın beni de mutlu edersin inşallah...ben ilaca regl 3. günü başladım haftaya cumartesi günü randevum var bakalım hayırlısı nolucak artık.ama ben biraz endişelenmeye başladım neden bilmiyorum..yaaa bakarsın karşılaşırız acıbedem de seninle belli mi olur dimi...kaydirigubbakcemile3:içelim:
yarın sabah saat dokuzda ilaçlardan sonraki ilk
kontrolüm var..
heralde diğerlerine başlıycaz..hayırlısı artıkk
tatlım benim inşallah herşey yolunda gider de tüm çabaların sonucunu alırsın beni de mutlu edersin inşallah...ben ilaca regl 3. günü başladım haftaya cumartesi günü randevum var bakalım hayırlısı nolucak artık.ama ben biraz endişelenmeye başladım neden bilmiyorum..yaaa bakarsın karşılaşırız acıbedem de seninle belli mi olur dimi...kaydirigubbakcemile3:içelim:
cuma büyük ihtimalle bende orda olabilirim.
ya inanılır gibi değil...aynı hastaneye gidiyoruz ,birbirimizi
tanımıyoruz ama konuşuyoruz.
inşallah karşılaşırız birgünn..
çünkü salı yada çarşamba son kontrol olacak dediler.
cuma falan toplayabilirler yumoşları..kaydirigubbakcemile
bende avrupa yakasında oturuyorum.
yollarda geçiyo son zamanlarım.zonnetjeciğim
muayenem ii geçti mi bilmiyorum.
doktor solda 16 sağda 14 dedi.
endometrium 14 mm dedi.adetin altıncı günündeyim.
o an aklıma sormak gelmiyo resmen kitleniyorum ya..:1no2:
eve gelincede merak sarıyo acaba iyimi kötümü diye off
yaaaa.
yarın yine gidiyorum...kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?