E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
bende avrupa yakasında oturuyorum.
yollarda geçiyo son zamanlarım.zonnetjeciğim
muayenem ii geçti mi bilmiyorum.
doktor solda 16 sağda 14 dedi.
endometrium 14 mm dedi.adetin altıncı günündeyim.
o an aklıma sormak gelmiyo resmen kitleniyorum ya..:1no2:
eve gelincede merak sarıyo acaba iyimi kötümü diye off
yaaaa.
yarın yine gidiyorum...kaydirigubbakcemile[c canımmm yum sayın benim ki gibi fazlaymış.38 yum vardı bende.ama tabii önemli olan sayının fazlalığı olmuyo yum kalitesi bunu ancak dölleme yapıldıktan sonra öğrenebiliyoruz tatlım.endometrıum kalınlığın çok çook iyi,4,5 tan az 14 ten fazla olmaması gerekiyo şansın yüksek bence ,yanlız dr.sor yum fazlalığından dolayı vücut ağrıların olur mu diye?benim 38 yum oluştuğu için vücut ağrılarım dayanılmaz feciydi.transferden sonra ortaya çıkıyo ondan önce anlamıyosun bişey ama sen yine de dr.sor canım..:1hug:
Istersek karsilasiriz tabii canim..ne engel olabilirki bize:))))) Oyle bir niyetiniz olursa anlasalim valla:)))
Oxygen ne dersin canim??:))) Hastanenin bahcesinde anlasirmisiz:))))):içelim:
canım heyecanlanmakta haklısn...çarşamba günü genelde dönüm noktası gibi görünür sana ...opu bu işin en zor kısmı gibi geliyor insanlara...tedavinin en korkutan yanı...ama çok gzel geçicek bak göreceksin...sana lokal anestezi almanı tavsiye ederim,şayet genel anesteziden çekiniyorsan...ben ilkinde genel almıştım...doktorum öyle istemişti-fazla evhamlıyım diye...ama sonra gördüm ki lokal ile de çok rahat geçiyor...bol şans canım ,allah yardımcın olsun...arkadaşlar onlar benim yum.sayım değil mm leriymiş.
bugün sordum.cem bey yoktu deniz hanıma göründüm.
endometrium 8,5 ,sağda 5,solda 10 tane yumurta gelişmiş dedi.
çarşamba yumurtaları toplayacaklar.
e2 ye baktılar sonucu bilmiom ama.
heyecanlıyım heyecanlııııı
onuseviyorum,e2 bakıldı yazmışsın o nedir?neden bakıldı?
kaydirigubbakcemile3kızzlaarrr anca buldum sayende zonnetjecik..bende sayfa kaldırılmış diye araştırmadan,başka topiklerden size ulaşabilmeyi düşünüyodum. onuseviyorum canım benim hadi hayırlısıyla arık büyük günlere gelmişsin sen bizden önce transfer olursun önce senin güzel haberini bekliycez demek...
uçarak gelirimv yaaa ne güzel olur keşke aynı gün buluşabilsek dimi????
zonnetjeciiimm ilaç yan etki yaptı mı sana da ?
arkadaşlar onlar benim yum.sayım değil mm leriymiş.
bugün sordum.cem bey yoktu deniz hanıma göründüm.
endometrium 8,5 ,sağda 5,solda 10 tane yumurta gelişmiş dedi.
çarşamba yumurtaları toplayacaklar.
e2 ye baktılar sonucu bilmiom ama.
heyecanlıyım heyecanlııııı
oxygen kullanıcısından alıntı
kızzlaarrr anca buldum sayende zonnetjecik..bende sayfa kaldırılmış diye araştırmadan,başka topiklerden size ulaşabilmeyi düşünüyodum. onuseviyorum canım benim hadi hayırlısıyla arık büyük günlere gelmişsin sen bizden önce transfer olursun önce senin güzel haberini bekliycez demek...
Once bende sasirdim canim ayni senin gibi..nereye gitti bizim sayfa diye fakat cok gecmedi buldummm...bulmusada döndum yani:))))))))
sorma kis..onuseviyorum bizden once beklemeye koyulucak..insallah ilk hayirli haberi ondan aliriz sonrada bize vermesi nasip olur insallah!!
canlarım çok teşekkürler.Şenizçooooooooooookkkk heyecanlıyım ya...
allah yardım eder inşallah.korkuyo gibiyim..
dün çatlatma iğnemi oldum..
evet canım 9,30 da randevum.
inşallah onuda atlatırım.çok heyecanlıyım...
elimde değil..
Hic heyecan yapma canim...seni erkenden alicaklar odana..hazirlicaklar once..bikac soru felan soruyolar form dolduru hemsire...sana giymen gereken önlügünü veriyilar felan..bi yarim saat sonra dogru ameliyathaneye! Cok surmuyo isin bitiyor..dinleniyorsun yataginda 1 saat felan...o arada kahvaltnida getiriyorlar birguzelcokacimcoook
Hemsireyle gorusuyorsun..sana bilgi veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?