Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Istersek karsilasiriz tabii canim..ne engel olabilirki bize:))))) Oyle bir niyetiniz olursa anlasalim valla:)))

Oxygen ne dersin canim??:))) Hastanenin bahcesinde anlasirmisiz:))))):içelim:

uçarak gelirimv yaaa ne güzel olur keşke aynı gün buluşabilsek dimi????

zonnetjeciiimm ilaç yan etki yaptı mı sana da ?

arkadaşlar onlar benim yum.sayım değil mm leriymiş.
bugün sordum.cem bey yoktu deniz hanıma göründüm.
endometrium 8,5 ,sağda 5,solda 10 tane yumurta gelişmiş dedi.
çarşamba yumurtaları toplayacaklar.
e2 ye baktılar sonucu bilmiom ama.
heyecanlıyım heyecanlııııı

canım heyecanlanmakta haklısn...çarşamba günü genelde dönüm noktası gibi görünür sana ...opu bu işin en zor kısmı gibi geliyor insanlara...tedavinin en korkutan yanı...ama çok gzel geçicek bak göreceksin...sana lokal anestezi almanı tavsiye ederim,şayet genel anesteziden çekiniyorsan...ben ilkinde genel almıştım...doktorum öyle istemişti-fazla evhamlıyım diye...ama sonra gördüm ki lokal ile de çok rahat geçiyor...bol şans canım ,allah yardımcın olsun...

canım inşallah hayırlısı az kalmış yaa..büyük ihtimalle cumartesi transferin olur.:ecrin_bebek:cuma olursa ben de oradayım,ona göre haberleşiriz.transferdaen sonra çok dikkatli ol,ilk 3 gün yatıp sonra günlük hayata dönmeyi tavsiye ediyorlar bide unutma tohum içeren hiç bişeycik yeme (ayçekirdeği vs..gibi) cokacimcoook gaz yapıcı yiyecek-içecek ,acı ,ekşi, baharatlı tüketme.geçen bi link te okudum transfer sonrası 2 gün de bir ananas suyu iç.dimes ananas suyu da olurmuş..kabız olmamak için de günde iki kayısı yemelisin.yine transfer sonrası hergün süt ve her sabah kahvaltısında rafadan yumurta yenmeli yazıyodu tatlım..ve tabii aslında en önemlisi de yüce allaha sığınmak bol dua etmek ....:Saruboceq: canım dualarımız seninle

onuseviyorum,e2 bakıldı yazmışsın o nedir?neden bakıldı?

canım bende ilk tüp denememde isteğim üzere genel anestezi yaptırdım ama sana tavsiyem lokal anestezi ,hem lokal olursan kendine daha az zarar vermiş olursun ve olan biten olayı ne güzel izlersin kıss...kaydirigubbakcemile3

onuseviyorum,e2 bakıldı yazmışsın o nedir?neden bakıldı?

canım yumurta çatlatma iğnesini olmadan önce
kan testi yapıyorlar.değerin normalse yumurta topluyorlar.
şimdi hastaneden aradılar.herşey normalmiş.çarşamba gidiyorummmm kaydirigubbakcemile

Once bende sasirdim canim ayni senin gibi..nereye gitti bizim sayfa diye fakat cok gecmedi buldummm...bulmusada döndum yani:))))))))

sorma kis..onuseviyorum bizden once beklemeye koyulucak..insallah ilk hayirli haberi ondan aliriz sonrada bize vermesi nasip olur insallah!!:sm_cool:

uçarak gelirimv yaaa ne güzel olur keşke aynı gün buluşabilsek dimi????

Oyle vallahi..neguzel olurdu:))) Bir gun ayarlamak lazim esasinda, sanmiyorum ucumuzunde ayni gune denk gelsin randevusu..hele helede onuveriyorumun isi bizden once buyuk ihtimal bitiyor...sonradanda gelebilirmiki ona sormak lazim canimcim) fakat gerceklestirebilsek cok hos olurdu.

Sahi sen ne tarafta oturuyosun canim?? Avrupa yakasinda olsan kolay olurdu bak)))):1hug:

zonnetjeciiimm ilaç yan etki yaptı mı sana da ?

Canimcim...cok bi yan etki yapmadi bana ilaclar...acaba diyorm faydasi olmuyomu bana diye!!! Goguslerim felan hic sismedi...vucudumda ole sislik felanda yapmadi...bas agrisida yapmadi..sadece midebulantisi yapti bana:))))))))) hamilemiim ne hahahahaha

aahhh keskeee..nerde o sans bende grrrrrrrr

Sana yan etkisi oldumu peki canim?? Anlat banada bi bakem:)))
Ben suan gude 6 tane yuvarliyorum o ilaclarda:))))) uyusturucu bagilmisi gibi:)))))))))))kafamçokkarıştı

hadi bakalimmm..heyecan tabiki dorukta olucak...yaklasti buyuk gun de ondan:)))
Ultrasonda baktiklarindan az daha fazla yumus topluyolar canim.banada 15 civari dediler 18 tane topladilar")))) son anda hizla yumosmu buyudu naapti hehesüprizzzzz

Yarin yumuslarina veda edicen ha...hayirlisi olsun canim..simdi is kaldi dollenmeye..hayirlisiyla guzel guzelde bi dollensinler..sonraaaa bebisler karnindaaa:teytey:

canlarım çok teşekkürler.Şenizçooooooooooookkkk heyecanlıyım ya...
allah yardım eder inşallah.korkuyo gibiyim..
dün çatlatma iğnemi oldum..

canlarım çok teşekkürler.Şenizçooooooooooookkkk heyecanlıyım ya...
allah yardım eder inşallah.korkuyo gibiyim..
dün çatlatma iğnemi oldum..

OOO start verdin artik canim..geri sayim baslama uzere:)))) sabirsizlaniyor insan dimi..
Korkmak yok..ic krkulucak birsey yok cunki..anestezi oldugu icin zaten hicbirsey anlamiyosun...korkudan ziyade hissettigin Heyecan canim...ayy az kaldi kiss..hayirlisi olsun insallah...bakalim bizlere yarin neler anlaticaksin:lepi:

Yarin sabahmi erkenmi gidiceksin??
Bz hep erkencikten giderdik..kimsecikler gelmedin duserdik iceri:))))

evet canım 9,30 da randevum.
inşallah onuda atlatırım.çok heyecanlıyım...
elimde değil..

Hic heyecan yapma canim...seni erkenden alicaklar odana..hazirlicaklar once..bikac soru felan soruyolar form dolduru hemsire...sana giymen gereken önlügünü veriyilar felan..bi yarim saat sonra dogru ameliyathaneye! Cok surmuyo isin bitiyor..dinleniyorsun yataginda 1 saat felan...o arada kahvaltnida getiriyorlar birguzelcokacimcoook

Hemsireyle gorusuyorsun..sana bilgi veriyor

tecrübe konuşuyooorrr canııııııııımmm:içelim:

tatlişkom ben izmitten geliyorumgamyoncuiremsu acıbademe.saat 7 gibi evden çıkıyoruz 9 gibi de acıbademdeyiz her zaman.Beklerim seni de,sabah kahvesi :içelim:içeriz kıss olmaz mı?sen nerdeydin bu arada,sesin soluğun çıkmadı valla özlettin kendini heee.....Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…