- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
- Konu Sahibi lirik guzel
-
cok utanc verici bir sey. hemde 45 yasinda. bazi kadinlarin böyle davrandiklarinin tek 2 sebibi vardir: kiskanclik ve kendine guvenmelerinin az olmasi.
Bu kadınlar arasında ki rekabetten kaynaklanıyor..
Başka bir şeyden değil...
Ama herkes bunu hayatında yapmıştır.
Kimse yapmadım etmedim demesin inanmam...
Kendinizden daha güzel giyinen tarzı daha güzel olan saçı başı daha güzel olan biri gördüğünüzde içinizden bi kıskançlık duyduğunuz olmuştur.
Buna eminim.
Ama bunu insanların yüzüne karşı beğendiğiniz halde ayy ne biçim şuna bak buna bak tipine bak giydiğine bak diyerek ters tepki vermek terbiyesizliktir.
Yapmadım yerimseniben kendimden güzel bulduğum hiç bir bayanı kıskanmadım...
Gerçekten güzel bulduğum bir bayanı takdir ederim..a.s
Çünkü genellikle kıskanılan tarafta ben oluyorum nedense kaydirigubbakcemile3
Bilemiyorum artık orasını.
Ama ben adım gibi eminim ki her insan hayatında hemcinslerini kıskanmış ve hemcinsleri tarafından kıskanılmıştır.
Bu kısır bi döngü gibidir.
İnsanın doğasında vardır kıskançlık...
Bazen kötü niyetle kıskanırsın bazen kötü niyet gütmeden iyi niyetle..(İyi niyetle olduğumu imrenme oluyor gerçi)
Ve ayrıca bi insanı kıskanmak için illa ki senden güzel olması gerekmez ki...
Hal ve hareketlerini kıskandığın olur özgüvenini kıskandığın olur mesela atıyorum bir kıyafetin onda duruşunu kıskandığın olur eşinin sevgilisinin ona karşı davranışını kıskandığın olur işini gücünü kıskandığın olur vs vs bu böyle uzar gider...
Ve kadınlar kendinde olmayan şeyleri diğer kadınlarda gördümü kıskanır...
Aslında kadın diye ayırmayalım aynı şekilde erkekler içinde geçerli ...Bu duygular canlılara has özelliklerdir...
annem hep kadın kadının kurdudur der çok da doğru söylüyor valla. bu konuya yazan arkadaşlarımız genellikle tanımadığı ya da çok samimi olmadığı insanların tavırlarını örnek vermiş. ben size 2 sene boyunca neredeyse 24 saatimizi beraber geçirdiğimiz arkadaşımın yaptığını anlayatım da dudaklarınız uçuklasın.
sevgilimle ilişkimiz başladığımızda bu arkadaşım da şahitti yaşadıklarımıza sevgilimi ne kadar çok sevdiğimi biliyordu. bir gün başka bir arkadaşımla konuşurken bu ( eski) arkadaşımın arkamdan sevgilisi ona para harcıyor o yüzden onunla beraber dediğini öğrendim . ne kadar üzüldüğümü tahmin edemezsiniz. Para harcıyor demesi de doğumgünümde bana oyuncak ayı hediye alması. duyan da metres oldum zannedecek. bu lafı tanıdığım tanımadığım herkese söylemiş bir de arkamdan.
Gerek fiziksel gerek iş gerekse yaşam standartı olarak ,özgüven olarak kimseyi kıskanmadım şimdiye dek.. Görselliği hiç kıskanmadım...
Şu var..Ben eşimin hiç görmediğim eski okul yıllarında platonik olarak hoşlandığı kızları kıskanıyorum sadece..Ne derecede güzel ya da çirkin olduklarından da haberim yok...Ne bir fotoğraf görmüşümdür ne bir araya gelmişliğim,ne de aynı ortamda bulunmuşluğum vardır..Sadece eşimin bir zamanlar benden başkalarından hoşlanmış olabileceği düşüncesi...Eşimi seviyor ve eşimi kıskanıyorum sadece ben......:asigim:
Bir oyuncak ayı batmış demek ki arkadaşınıza Allah Allah yaaa..:1shok:
Ya sonuçta bi kıskançlık var ve eşini kıskanmanın sebebi eski platonik aşkları yada senden önce hoşlandığı kişiler..
Eşinde bi erkekten hoşlanmadığına göre hoşlandığı bir kadın...
Ve sende eşini bi kadından kıskanıyorsun sonuçta herşey aynı kapıya çıkıyor..
Dediğim gibi insanın doğasında vardır kıskançlık sebep ne olursa olsun.. yerimseniben
Aynen öyle canım, bu kişi benim yanımda sevgilime beni tahrik ediyorsun diyen bir insan. bir de bunların üstüne ben onunla konuşmayınca diğer arkadaşlarımı bana karşı kışkırtmaya çalışmıştı. amacı sadece benim mutsuz olmam. o yüzden annemin lafı bana çok doğru geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?