- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 158
- 39
- Konu Sahibi lirik guzel
-
tabii ki de bu olaylardan sonra suratına karşı verdim veriştirdim ve de arkadaşlığımızı noktaladım. Maalesef aynı bölümde okuyoruz ve kaşınmaya hala devam ediyor. mutsuz bir insan etrafındakilerin de mutsuz olmasını istiyor. takmıyorum artık
Aaaa ne kadar süper bir konu:)Ben daha bunu çok yakın zamanda burda yaşadım kıskançlık krizine giren birisi bana nelerrr yazdı nelerrr:)Görseniz şaşardınız:)Kedi ulaşamadığı ciğere mundar olurmuş sözü doğru arkadaşım...Resmimin üstündeki yazıdanda anlaşılcağı üzere kıskananlar çatlasın:)
Bi yerde daha okumuştum bu konuyuda yeni gördümm canım...
Bu kadar insan çekemiyosa eğer ben seni çok merak ettim şimdi lirik güzel...
Banada göster kendini banada ...
Valla benim öyle huylarım yokturrr :)
Bence tüm kadınların derdi bu.Genel bir sorun olduğunu düşünüyorum ben.Erkeklerin dünyasında bu tip şeyler çok az yaşanıyor.kaydirigubbakcemile3Bir ara ftğ eklemiştim,silmek yasakmış,yoksa seni de kırmazdım.a.s.
Yaptığım genelleme her kadının başına bu tip olalar gelmiştir,üzerineydi.
Hava atan,kasılan tiplerl bilemem ama insan hiç tanımadığı birine bunu yapıyorsa onun içinin çok pis olduğunu düşünürüm.Hazımsız insanlar çok ne yazık ki...
Sahip olduğuna önce kendini sonra da başkalarını inandırmak için kendini paraladığı şeylerin aslında bazılarında gerçekten var olduğunu anladıklarında galiba...
Ayy bu ara çok başıma geliyor da...
püffffffff...
kadının teki az önce pişman olacaksın doğurduğuna dedi resmen yaaa...ne zeka özürlü insanlar var...hasbinallahhh...
Sahip olduğuna önce kendini sonra da başkalarını inandırmak için kendini paraladığı şeylerin aslında bazılarında gerçekten var olduğunu anladıklarında galiba...
Ayy bu ara çok başıma geliyor da...
püffffffff...
kadının teki az önce pişman olacaksın doğurduğuna dedi resmen yaaa...ne zeka özürlü insanlar var...hasbinallahhh...
benim nefret ettigim bastan asagı suzen uyus bakıslar atmaları suratlarındaki ifadeden anlasılıyor ne dusundukleri bogasım geliyor oyle tipleri bende bakıyorum inadına suratlarına ne var der gibi anlarlarsa tabi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?