• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadro meselesi

Maviminval

Çaresiz'seniz çare'sizsiniz
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
355
520
18
Kızlar merhaba , bilgisi olan varmı bilmiyorum varsa fikir almak için yazıyorum. Taşeron işçiye kadro meselesi gündemdeydi kısa süre önce bende Devlet Hastanesi'nde geçici işçi statüsünde 2015/2017 yılları arası 1.5 sene sürekli olarak takip eden süre içindede parça parça 2 ay 1 ay 10 gün 15 gün ihtiyaca istinaden çalıştım. Hastane benden evrak istemişti onlarıda eksiksiz vermiştim , bu şekilde 20 kişi falandık içlerinde bu şekilde 2 yıl 3 yıl uzun süreli gelip gidenler, aynı zamanda yeni gelenler 1 ay 2 ay gelenler vardı.Bugün kabul edilen isim listesi açıklandı uzun süreli gelen benimle beraber 5 kişi red 1 aylık gelen 15 gün gelen kişiler bile kabul edilmiş aynı durumda olan var mı? Ve bu durumda ne yapılmalıdır bi fikri olan var mı?

4 aralikta calisiyor olma sarti var. O gun calismiyosaniz 20 yil da calissaniz red alirsiniz. Calisiyo muydunuz 4 aralikta taseron olarak?

4 aralikta calisiyor olma sarti var. O gun calismiyosaniz 20 yil da calissaniz red alirsiniz. Calisiyo muydunuz 4 aralikta taseron olarak?
Gercekten bu bir şaka olmalı 3 aralıkta ayrıldım 10 gün süre ile gitmiştim 10 günlük kısım 3. Bitti nasıl bi şanssızlık ozaman dilekçe yazmamada gerek kalmıyor zaten yine olmayacak :(

Geçmiş olsun bir şey çıkacağını sanmam, almak istediklerini alacak şekilde sistemi kurmuşlardır.

Geçmiş olsun bir şey çıkacağını sanmam, almak istediklerini alacak şekilde sistemi kurmuşlardır.
Aynı düşüncedeyim aynı sekilde o tarihten önce birisi başlıyo gecici olarak 2 hafta falan üstelik lise diploması dahi yok bu farkediliyor ve işten uzaklastırılıyor şimdi listede kadroya gecenler arasında ben üni.mezunuyum toplamda 2.5 3 sene kadar calışmıslıgım var ama ben yokum nerde adalet

Gercekten bu bir şaka olmalı 3 aralıkta ayrıldım 10 gün süre ile gitmiştim 10 günlük kısım 3. Bitti nasıl bi şanssızlık ozaman dilekçe yazmamada gerek kalmıyor zaten yine olmayacak :KK43:
Bizim kurumda biri 4 aralikta ucretsiz izin almis 1 gunluk ve bu yuzden red yedi maalesef:( Gecmis olsun size simdiden.

"Sınav; yalnızca yazılı, yalnızca sözlü, yalnızca uygulamalı şekilde yapılabileceği gibi yazılı ve sözlü, sözlü ve uygulamalı şekillerde yapılabilecek. Sınavın nasıl olacağı bakanlıklarda bakan, diğer idarelerde ilgili idarenin üst yöneticisi tarafından belirlenecek. Sınava katılacakların çalıştıkları alanlar dikkate alınarak, farklı yöntemde sınav uygulanabilecek"

Haberde böyle bir şey geçiyor, bizde mülakat demek torpil demektir. İnancını, etnisitesini, siyasi düşünecesini beğenmediğini elemek için kullanırsın adam isterse birinci olsun yazılı sınavda sökmez ! Siyasi bağlantınız yoksa zor işler," bir yere" üyeliğiniz varsa, ya da tanıdık biri varsa oralarda anca !

"Sınav; yalnızca yazılı, yalnızca sözlü, yalnızca uygulamalı şekilde yapılabileceği gibi yazılı ve sözlü, sözlü ve uygulamalı şekillerde yapılabilecek. Sınavın nasıl olacağı bakanlıklarda bakan, diğer idarelerde ilgili idarenin üst yöneticisi tarafından belirlenecek. Sınava katılacakların çalıştıkları alanlar dikkate alınarak, farklı yöntemde sınav uygulanabilecek"

Haberde böyle bir şey geçiyor, bizde mülakat demek torpil demektir. İnancını, etnisitesini, siyasi düşünecesini beğenmediğini elemek için kullanırsın adam isterse birinci olsun yazılı sınavda sökmez ! Siyasi bağlantınız yoksa zor işler," bir yere" üyeliğiniz varsa, ya da tanıdık biri varsa oralarda anca !
Valla cok haklısınız o diplomasız sahış ben hertürlü girecem il Saglık müdürlüğüne gittim x kişiyle görüştüm demişti ciddiye almadık diploma yok diye gercekten torpil varsa bazı seyler çok kolay!

Sanırım o gün karar verilip açıklandı kadro meselesi oyuzden öyle bi şart koşulmuş tam bilmiyorum ama
Ay ne saçma yahu! Karar verildiği gün izinli olduğu için yılların emekçisi kadro alamıyor ama iki günlük çalışan kadroya giriyor! Büyük haksızlık! Bence dilekçe hakkınızı kullanın, tutar bir de itiraz dilekçesi verenleri kadroya alırlar yine açıkta kalırsınız

Ay ne saçma yahu! Karar verildiği gün izinli olduğu için yılların emekçisi kadro alamıyor ama iki günlük çalışan kadroya giriyor! Büyük haksızlık! Bence dilekçe hakkınızı kullanın, tutar bir de itiraz dilekçesi verenleri kadroya alırlar yine açıkta kalırsınız
En çok zoruma giden bu kadro olayına alınmamak degil zaten Dediğiniz gbi haksızlık yapılması sırf birgün için seneleri yok saydılar ama o gün gelen baslayan kabul buda koyuyor gercekten dilekçe yazmalımıyım bilmiyorum sonuç degişmeyecek bence ama yinede bi şansımı denesemmi aceba bilemedim

En çok zoruma giden bu kadro olayına alınmamak degil zaten Dediğiniz gbi haksızlık yapılması sırf birgün için seneleri yok saydılar ama o gün gelen baslayan kabul buda koyuyor gercekten dilekçe yazmalımıyım bilmiyorum sonuç degişmeyecek bence ama yinede bi şansımı denesemmi aceba bilemedim

Yaz kayitlarda dursun. hem dilekceni hem de gelecek cevabi sakla.

Bence böyle bir hakkınız varsa kullanın ben sizinkiyle ilgili değil ama başka bir konuda “boşa çaba” dedikleri halde dilekçeyle başvuru yapmıştım ve 1-2 ay sonra hakkımı aldım, bana boşa çaba deyip o zaman dilekçe yazmayanlar dilekçe yazmak için koşuşturdu ama işlemleri kabul olmadı

Bence böyle bir hakkınız varsa kullanın ben sizinkiyle ilgili değil ama başka bir konuda “boşa çaba” dedikleri halde dilekçeyle başvuru yapmıştım ve 1-2 ay sonra hakkımı aldım, bana boşa çaba deyip o zaman dilekçe yazmayanlar dilekçe yazmak için koşuşturdu ama işlemleri kabul olmadı
Tesekkür ederim önerilerinizi dikkate alıcam ve yazıcam yarın bir ihtimalde olsa

Back
X