Kadrolu memuriyetten sözleşmeliye geçiş ?

prmkbr

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
127
3
16
Karabük
Merhaba arkadaşlar,lütfen bilen biri cevaplayabilir mi kaç saattir arıyorum bulamadım moralim bozuldu.. Sağlık Bakanlığında kadrolu çalışan birisi istifa edip sözleşmeli alıma başvurabiliyor. Fakat bunun işleyiş prosedürünü bulamadım. İstifa ettikten sonra beklemek gerekiyor mu ? İstifa edilen kurumla ne zaman ilişkim kesilir? İstifa ettikten sonra sözleşmeli olarak atanırsam nasıl bir prosedür izleyeceğim ? Lütfen biri biliyor olsunn.. :43:

657 ye tabi iseniz,sözleşmeli başka bir kadroya geçerken,bekleme süresi olmaması lazım,yani direk istif edip yeni göreve başlayabiliniyor.o bekleme süresi 657 den başka bir 657 li kadroya geçerken var.

Merhaba arkadaşlar,lütfen bilen biri cevaplayabilir mi kaç saattir arıyorum bulamadım moralim bozuldu.. Sağlık Bakanlığında kadrolu çalışan birisi istifa edip sözleşmeli alıma başvurabiliyor. Fakat bunun işleyiş prosedürünü bulamadım. İstifa ettikten sonra beklemek gerekiyor mu ? İstifa edilen kurumla ne zaman ilişkim kesilir? İstifa ettikten sonra sözleşmeli olarak atanırsam nasıl bir prosedür izleyeceğim ? Lütfen biri biliyor olsunn.. :43:

şuan hangi kurumdasınız neden geçmek istiyorsunuz sözleşmeliye

şuan hangi kurumdasınız neden geçmek istiyorsunuz sözleşmeliye

Şu an çalışmıyorum. Sağlık Bakanlığı kadrolu atamasına tercih yapmayı düşünüyorum fakat istediğim il yok. Bundan sonra sözleşmeli alım olursa ona geçmeyi düşündüm fakat oda kalkmış artık sanırım..

benım bir arkadasım sozlesmeli gırdı ıkı sene sonra kadroya gectı artık adamınımı buldu gectı bılmıyorum
baska bır arkasımda scımlere yakın bu yıl kadroya gecti

ıcerden bırını bulcan halletcen sozlesmeli gırde sen hele bir

Back
X