Kafa dinlemek isteyen sevgili

Esinahmet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2018
257
14
28
43
Selam arkadaslar
6 yıllık bi ilişkim var
Son zamanlarda kavgalarımız arttı
Benim kıskançlıklarım vs
Biraz kafa dinlemek istediğini söyledi
Çok arama yazma gibisinden
Napmalıyım bilmiyorum ne düşünmeliyim
Biri mi var diyorum yok diyor
Sorun ne diyorum bunaldım herseyden falan diyor
Tavsiyeleriniz nelerdir

Önemseme arama sorma. Böyle yaparsan biri varsa da çok iyi birisin sorun bende masallarıyla bi kaç güne ayrılık mesajı gelir. Yoksa da düzene koyacaktır. Şuan üstüne gitmeniz hiç bir şeyi yoluna koymayacak. Ama bu ara vermeler genelde hayatına kadın girdiyse onu garantiye alamadığında olur

Kısır döngü. Kavga bunaltmış bunalınca tekrar kavga. Ilişkinize güveniyorsanız zor zamanlar geçiriyoruz diyip iki tarafın da sakinleşmesi bir şeyleri farketmesi için biraz daha az görüşmek mantıklı olabilir. Kavga sebepleriniz ve sonuçları çok önemli.

Buraya normal diyenler de yazar ayrılmanın yolunu yapıyor diyenler de.
İlişkinizi en iyi siz bilirsiniz. Gerçekten kıskançlığınızla bunalttığınızın siz de farkındaysanız napsın ki adam
Zamana bırakın üstüne düşmeyin diyorum ben

Beklemekten başka yapabileceğiniz bir şey yok. Böyle durumların sonunun ayrılık dışında bir yola çıktığını görmedim. Devam etse bile istek, sevgiden değil alışkanlıktan devam ediyor. Bir süre sonra yine ayrılık...

üstüne düşmeyin iyice bunalır. hayatında biri de olabilir biraz zaman verin anlarsınız

Durduk yere kıskançlık yapmıyorsunuz herhalde.
Yazmadığınız başka şeyler olmuş belli ki.
Başka biri varsa ve bu ayrılığa hazırlık ise, siz hiç ama hiç aramayın lütfen. Peşinden koşan mıymıymıy kız rolüne düşersiniz. Bekleyin bakalım "ara vermesi" nasıl bir son bulacak.

Üzgünüm ama ayrılmışsınız.
Hiç bir şey yapma artık.
Tecrübelerinle kendini gözden geçirip yeni bir sayfa açmalısın.

Eski konularınıza göz attım da zaten sağlıklı bir ilişkiniz yokmuş ki. Ayrıl barış, ayrıl barış nereye kadar? Kangren olan kolu kesip atmak lazım. Israrla oldurmaya çalışmak sadece size zarar verir

Şu söylediklerinizin saçmalığından haberdar mısınız, merak ettim gerçekten.
Sizin haddinize değil fikrime saçma demek, bana göre deyip şahsileştirirsiniz en fazla... konuya gelirsek de, evet “kafamı dinlemek istiyorum”, “ilişkiye ara vermek istiyorum” vb örnekler genellikle ya kaçıştır, ya da korkaklıktır bana göre. O sevgilinin ilerde eş olduğunu düşünün, ya da durun ben size anlatayım. Ben bu örnekteki adamla evlendim :) evlilik içinde de kafa dinlemek istedi :) 6 ay küs kalabiliyordu mesela?! Terapist (ki kürsü sahibi bir profesördü) bu ağır psikolojik şiddettir dedi, noktayı koydum. Bu tür sağlıksız, iletişimsiz ilişkileri normalleştirmeyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…