Önemseme arama sorma. Böyle yaparsan biri varsa da çok iyi birisin sorun bende masallarıyla bi kaç güne ayrılık mesajı gelir. Yoksa da düzene koyacaktır. Şuan üstüne gitmeniz hiç bir şeyi yoluna koymayacak. Ama bu ara vermeler genelde hayatına kadın girdiyse onu garantiye alamadığında olurSelam arkadaslar
6 yıllık bi ilişkim var
Son zamanlarda kavgalarımız arttı
Benim kıskançlıklarım vs
Biraz kafa dinlemek istediğini söyledi
Çok arama yazma gibisinden
Napmalıyım bilmiyorum ne düşünmeliyim
Biri mi var diyorum yok diyor
Sorun ne diyorum bunaldım herseyden falan diyor
Tavsiyeleriniz nelerdir
Beklemekten başka yapabileceğiniz bir şey yok. Böyle durumların sonunun ayrılık dışında bir yola çıktığını görmedim. Devam etse bile istek, sevgiden değil alışkanlıktan devam ediyor. Bir süre sonra yine ayrılık...Selam arkadaslar
6 yıllık bi ilişkim var
Benim kıskançlıklarım vs
Tavsiyeleriniz nelerdir
üstüne düşmeyin iyice bunalır. hayatında biri de olabilir biraz zaman verin anlarsınızSelam arkadaslar
6 yıllık bi ilişkim var
Benim kıskançlıklarım vs
Tavsiyeleriniz nelerdir
Şu söylediklerinizin saçmalığından haberdar mısınız, merak ettim gerçekten.“Kafamı dinlemek istiyorum” diyenin kafasını koparmak caizdir. Siz yapmazsanız bir süre sonra o yapar!
Adamlar kaçmakta hakli.Yok öyle bir şey, hayattan mola almaya meraklı adamlardan hiçbir halt olmaz. “Kafamı dinlemek istiyorum” diyenin kafasını koparmak caizdir. Siz yapmazsanız bir süre sonra o yapar!
Sizin haddinize değil fikrime saçma demek, bana göre deyip şahsileştirirsiniz en fazla... konuya gelirsek de, evet “kafamı dinlemek istiyorum”, “ilişkiye ara vermek istiyorum” vb örnekler genellikle ya kaçıştır, ya da korkaklıktır bana göre. O sevgilinin ilerde eş olduğunu düşünün, ya da durun ben size anlatayım. Ben bu örnekteki adamla evlendim :) evlilik içinde de kafa dinlemek istedi :) 6 ay küs kalabiliyordu mesela?! Terapist (ki kürsü sahibi bir profesördü) bu ağır psikolojik şiddettir dedi, noktayı koydum. Bu tür sağlıksız, iletişimsiz ilişkileri normalleştirmeyin derim.Şu söylediklerinizin saçmalığından haberdar mısınız, merak ettim gerçekten.
+1Erkekçe de ayrilalim demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?