Kafa karışık bakabilir misiniz

Bir arkadaşım vardı ilk işimde tanıştığım. Böyle şeyler yüzünden bile bile lades yapamam önce bir görmem lazım derdi. Cinsellik, aynı evde yaşama vs tarzı şeyler. Şimdi çoğu genç kız aynı şeyi yapıyor her ne kadar bana ters gelse de. Ama ne olursa olsun evlenene kadar bir yere kadar tanıyorsunuz bence öncesinde aynı ev vs hayatınız olmadıysa. Karşınıza Farklı bir adam da çıkabiliyor çok mutlu da olabiliyorsunuz her şey kısmet işte

Sorun ne diye sorduğunda, seni daha iyi tanımak istiyorum diyebilirsiniz. Bu kadar hızlı ilerlemeyin. Bir şüphe var sonuçta belki hisleriniz doğru, belki de yanlış. Beklemede kalın. Tanımaya devam edin.

kız kardeşi vardır kız arkadaşlarından öğrenmiştir benim erkek arkadaşlarım (normal arkadaş olan erkekler) bazı renk isimlerini duyunca yazruağzı deve tüyü fön suyu vs ya da bazı şeyleri duyunca soruyorlar geçenlerde biri jlo poposu sormuştu bana baya çıkma popolu iç çamaşırı olduğunu söyledim hayatı boyunca unutacağını sanmıyorum bu bilgiyi. Onlara fazla ilginç gelebiliyor bizim dünyamızla ilgili şeyler küçük meraklı mugglelar olarak düşün onları illa gay olmak zorundadeğil bunları biliyor diye.

kız kardeşi vardır kız arkadaşlarından öğrenmiştir benim erkek arkadaşlarım (normal arkadaş olan erkekler) bazı renk isimlerini duyunca yazruağzı deve tüyü fön suyu vs ya da bazı şeyleri duyunca soruyorlar geçenlerde biri jlo poposu sormuştu bana baya çıkma popolu iç çamaşırı olduğunu söyledim hayatı boyunca unutacağını sanmıyorum bu bilgiyi. Onlara fazla ilginç gelebiliyor bizim dünyamızla ilgili şeyler küçük meraklı mugglelar olarak düşün onları illa gay olmak zorundadeğil bunları biliyor diye.

Haklısınız evet bu ufak şeyler belirleyici olmaz gibi.. teşekkür ederim

Kimsenin günahın almak istemem :110:
Benim ciddi bir makyaj malzemesi takıntım var. Hatta eşim özel günlerde hep böyle şeyler hediye eder, dışarı çıksak mutlaka sephora tarzı yerler gezeriz . Ama gel gör ki eşim rujun bile ne olduğunu bilmez. Belki benim eşimin bilgisizliği ama bir erkeğin makyaj malzemelerini çok bilmesini ben hep yadırgarım ya da benim çevremde hiç yok o yüzden garip geliyor.
Hatta eşime sormuştum nasıl hediye alıyorsun madem diye, çalışan kızlara soruyormuş bu hafta en çok ne satıldı diye...
Rimel için eyeliner diyen bir adamla evliyim :skandal:
Yine rimel eyeliner ayni bolge , benim esim far surunce ruj mu surdun diyor

Benımde bır ıs arkadasım var, bayada yakısıklı ama bende cozemıyorum. Vucut hatları dar, zayıf guzel gıyınıyor. Komık bırı bırde, ancak fazlasıyla kıbar, nazik, konusması hep boyle.vallahı omu diye dusundum

Öyle bir ortamda büyümemiş .... şuanki iş çevreside veya arkadaşlarıda öyle değil karışık yani her türlü...birde şu var geçenlerde beni çocukluk arkadaşıyla tanıştırmak istedi erkek bu bende şuan gerek olmadığını söyledim geri kafalı bir insan değilim yanlış anlamayın ama hani daha yeni olduğu için birde erkek olduğu için az da olsa kıskanmak gerekmez mi ...

Bence tanışmali ve onunla iletisimine bakmaliydin. Seni değer verdiği biriyle tanıştırmasi hoş birşey.

Benımde bır ıs arkadasım var, bayada yakısıklı ama bende cozemıyorum. Vucut hatları dar, zayıf guzel gıyınıyor. Komık bırı bırde, ancak fazlasıyla kıbar, nazik, konusması hep boyle.vallahı omu diye dusundum

Konuşması normal aslında kibar ama öyle kadın kibarlığı yok konuşmasında..sadece neden sigarayı bi erkeğin içtiği gibi içmiyor anlayamadım normal midir :)

Haklısınız... takıldığım detay saçma mı :/

Denemeden görmeden bilemezsin ki. Biz alıştık Maço tarzı insanlara kibar gorduklerimize ... farklı bakıyoruz. Ortaokul da benim de Hayati (kulakları cinlasin ) 5 abla ve anne yani 6 hatunla yaşıyordu. Degisiklikler vardı tabi ki.
Yasa sadece.

Denemeden görmeden bilemezsin ki. Biz alıştık Maço tarzı insanlara kibar gorduklerimize ... farklı bakıyoruz. Ortaokul da benim de Hayati (kulakları cinlasin ) 5 abla ve anne yani 6 hatunla yaşıyordu. Degisiklikler vardı tabi ki.
Yasa sadece.

Ama şunu anladım sanırım bi süredir tanımaya çalışıyorum çünkü farklı bi eğilimi yok bence

Yapısı öyle gibi maço biri değil

Back
X