kafa karışıklığı-kapalılık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendinizi nasıl mutlu hissedecekseniz öyle yapın :) Güneş ışığı d vitamini vermez. D vitaminini açığa çıkarır. Öncelikle D vitamini içeren gıdalar tüketmelisiniz sonra yüz ve ellerden zaten aktive oluyor.

Kağıt kalem alın elinize ve olayı basite indirgeyin. Ben böyle ikilemde kalınca hemen açarım excel’i yaparım tablomu :KK70:

Artılarını eksilerini yazın ve düşünün. Bu şekilde yazıya dökmek işinizi kolaylaştırır.

Allah için diye diye kendinizi mutsuz etmenin anlamı yok. Bi tane twit vardı “Mahşer günü Allah diyomuş hepinizi affediyorum benim kulum değil misiniz şeytan şokk” :KK70:

Kağıt kalem alın elinize ve olayı basite indirgeyin. Ben böyle ikilemde kalınca hemen açarım excel’i yaparım tablomu :KK70:

Artılarını eksilerini yazın ve düşünün. Bu şekilde yazıya dökmek işinizi kolaylaştırır.

Allah için diye diye kendinizi mutsuz etmenin anlamı yok. Bi tane twit vardı “Mahşer günü Allah diyomuş hepinizi affediyorum benim kulum değil misiniz şeytan şokk” :KK70:
:KK70:
Harika bir cevap :KK70:
İkilemde kaldığımda bir kağıda artılarını eksilerini yazma işini ben de çok yaparım test edildi onaylandı %90 işe yarıyor 😄

Bazı kıyafetler insani yaşlı gösterir ama bunun başörtüsü ile alakası yok.

Daha spor giyinirseniz daha genç görünürsünüz.

Ben de kapalıyım ve yaşımı duyan hayret eder.en az 5 yaş küçük duruyorum.bunun başörtüsü ile ilgisi yok.

D vitaminine gelince evet bu bizim için sıkıntı güneş görmüyoruz yeteri kadar.d vitamini damlalarından yazsaymış madem dr.

Size acilin ya da kapanın diyemem ama yaşadığınız şeyleri başörtüsüne bağlamayın lutfen
Çok özür dileyerek bir şey eklemek istiyorum. D vitamini elbisenin altından da alınıyor. Yani güneşe çıkınca elbisemiz o ışığı kapatmıyor ki. Kesinlikle bu bana bahane geliyor.
Yıllar evvel Mustafa Topaloğlunun karısı başıma bone takıyorum diye saç diplerimde çıban çıktı demişti :)
Sonra açılınca süper miniler giydi. Yani tek derdi baş örtüsü değilmiş.
Ha şimdi bu haliyle mutlu ise bence öyle kalmalı. Hepimiz gibi.
Ama baş örtüsü hiç bir şeye engel değil.

Bazı kıyafetler insani yaşlı gösterir ama bunun başörtüsü ile alakası yok.

Daha spor giyinirseniz daha genç görünürsünüz.

Ben de kapalıyım ve yaşımı duyan hayret eder.en az 5 yaş küçük duruyorum.bunun başörtüsü ile ilgisi yok.

D vitaminine gelince evet bu bizim için sıkıntı güneş görmüyoruz yeteri kadar.d vitamini damlalarından yazsaymış madem dr.

Size acilin ya da kapanın diyemem ama yaşadığınız şeyleri başörtüsüne bağlamayın lutfen
D vitamini damlası kullanılır evet güneş çok lazımsa evin içinde güneş alan yerlere oturuyorum saçımı açıp kolsuz filan giyinip gayette güneş alıyorum bunun için dışarıya çıkmaya gerek yok ki

Evet kimse size açılın diyemez konu sahibi ya da açılmayın polemik olacak buralar hep birazdan :olamaz:

Konu içeriğiniz baş örtüsü, sizler konu açarken dini yorumlar yazılmasın konum kapanmasın desenizde baş örtüsünün kendisi ve kullanılma sebebi dinidir, inanç gereğidir.

Bu sebeple konunuz yorumlara kapatılmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X