Senin yerinde olsam kesinlikle ayrılırdım, eğer dürüst bir insan olsaydı millet "seninki benim arkadasıma asılıo" die laf cıkarmaya korkardı cünkü adam gelip hesap sorasa faka basacağını bilirdi, ama iki kişinin de evet asılıyor demesi bence daha fazla süphe bırakmamalı.
kızı alıp karsına getirmesi ise eğer gecmişte o kıza asılsa dahi tam acık acık sölemedii icin ilk önce gidip 2.kıza kıvırmıstır"kızım benim ilişkim var ben sana asılmadım bunu sölüceksin benim sevgilime de" die kızgınmıs gibi yapıp inkarla karısık getirmesi, ya da kızla flörtlestiler ettiler sonra kıza dedi ilişkimi mahvediosun die inkar etceksin hepsini die sıkıstırdı.
sonucta her ne olursa olsun, benim dediklerim bir kurgu. olmus da olmamıs da olabilir. sevgilinin dünyanın en melek adamı olabilir.
ama güven bir kez yıkıldı mı bir daha cook cook zor ve hicbir zaman tamamlanmamıs olarak devam ediceksin. her telefonuna ulasmaadığında" aldatıyo!" diye düsünceksin, normal kız arkadaslarına paronoyak gibi bakıcaksın hangisiyle kırıstırma ihtimali var diye.
güven bana, kendimden biliyorum.
karar senin..