Kafa karışıklığı ve ardından sevgiliden soğumak.. aldatılıyor olabilir miyim?

Dream_on

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
1.312
806
323
mrb kızlar 5,6 aylık bi ilişkim var öncesinde 1 buçuk senelik bi tanışıklığımız.. uzun süre kabul etmedim tekliflerini sonunda bir şans vermeye karar verdim.. ilk zmnlar bişi hissetmedim sonra sonra sevmeye başladım geçen hafta bi arkadaşım gelip onun sevgilimin onun arkadaşına asıldığını söyledi sonrasında o arkadaşıyla konuştum evet beni rahatsız etti dedi. bende erkek arkadaşımla bu konuyu konuştm bi açıklaman var mı dedim kızı aldı geldi yanıma kız her şeyi inkar etti sonuç olarak yine kaldığımz yerden devam ettik ama ya benm içime düşen kurt..?

canım yüzleşmişsin ya bence artık şüphelenme çocuktan. kızların genel kıskançlıklarından işte, bence çocuğun suçu yok...

kızı alıp karşına getirebildiğine göre erkek arkadaşına hiç olmadıgında daha fazla güven bence:)

kız önce sana "beni rahatsız etti" dedi. sonra erkek arkadaşınlabirlikte yanına gelip bunu inkar etti doğru mu anladım? peki sen kıza bunu neden yaptığını sordun mu? ben beğenmedim işin içinde bi iş var bence.

evet aynen öyle oldu acaba kızı mı sıkıştırdı anlamadm ki yapar mı yapmaz mı bilemedim.

evet aynen öyle oldu acaba kızı mı sıkıştırdı anlamadm ki yapar mı yapmaz mı bilemedim.

sordun mu kıza bana neden yalan söyledin o zaman diye? sormadıysan şimdi ara sor.. belki erkek arkadaşının yanında bişi diyememiştir..

kızla bizi başbaşa bıraktı gitti ztn her şeyi kıvırdı yuvarlak cümleler kurdu o yanımızda deildi konuşurken ama neden böyle yaptın diyede sormadım bilmiyorum şu an o kdr sogudum ki sormak dahi içimden gelmiyor

Kızı karşına getirmesiyle tüm soru işaretlerin bitmeliydi bence. Güvenmemen gereken erkek arkadaşın değil kız arkadaşların. Ortada bir kurmaca sezinliyorum.

Kızı karşına getirmesiyle tüm soru işaretlerin bitmeliydi bence. Güvenmemen gereken erkek arkadaşın değil kız arkadaşların. Ortada bir kurmaca sezinliyorum.

ben deaynı fikirdeyim belkide gerçekten kızda bişi var erkek arkadaşının günahı yoktur belkide.. sen zaten bu olay olmadan çok önce bu ilişkiyi gözden çıkarmışsın gibi geliyor bana..

gözden çıkarmak değilde bişiler hissederek degil mantıgımla başladım bu ilişkiye tam bişiler hissetmeye başladıgım vakit bunu çıkardılar napcam bilemedm

gözden çıkarmak değilde bişiler hissederek degil mantıgımla başladım bu ilişkiye tam bişiler hissetmeye başladıgım vakit bunu çıkardılar napcam bilemedm

soğuduysan fırsatın varken ayrıl derim.. kolay kazanmış olmanın rehaveti çökmüş üzerine çünkü ben eşimle için böyle bir şey yaşasam kızın da eşiminde suyunu çıkarırdım ve yalan olduğuna inanmak isterdim.
mantıken erkek arkdaşın suçsuz çünkü sevdiği kızı bu kadar uzun bir sürede elde etmiş birisi ertesi gün gidip başka birine yavşamaz kanımca.

Senin yerinde olsam kesinlikle ayrılırdım, eğer dürüst bir insan olsaydı millet "seninki benim arkadasıma asılıo" die laf cıkarmaya korkardı cünkü adam gelip hesap sorasa faka basacağını bilirdi, ama iki kişinin de evet asılıyor demesi bence daha fazla süphe bırakmamalı.
kızı alıp karsına getirmesi ise eğer gecmişte o kıza asılsa dahi tam acık acık sölemedii icin ilk önce gidip 2.kıza kıvırmıstır"kızım benim ilişkim var ben sana asılmadım bunu sölüceksin benim sevgilime de" die kızgınmıs gibi yapıp inkarla karısık getirmesi, ya da kızla flörtlestiler ettiler sonra kıza dedi ilişkimi mahvediosun die inkar etceksin hepsini die sıkıstırdı.
sonucta her ne olursa olsun, benim dediklerim bir kurgu. olmus da olmamıs da olabilir. sevgilinin dünyanın en melek adamı olabilir.
ama güven bir kez yıkıldı mı bir daha cook cook zor ve hicbir zaman tamamlanmamıs olarak devam ediceksin. her telefonuna ulasmaadığında" aldatıyo!" diye düsünceksin, normal kız arkadaslarına paronoyak gibi bakıcaksın hangisiyle kırıstırma ihtimali var diye.
güven bana, kendimden biliyorum.
karar senin..

Son düzenleme:
arkadaşlarının kurmacası erkek arkadaşının bir suçu yok olsaydı gögsünü gere gere seni kızla yüzleştirmezdi bence sen iliişkini bir yana bırak arkadaşlarını gözden geçir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…