Yani canım ne olursa olsun erkek ben ona hani erkek gözüyle bakıyorum mesleği vs benim hiç umurumda değil sonuçta ben de siyasete yabancı biri değilim aileminin gereği ve edebiyatçı bir kişiliğim var ama bilmiyorum böyle hani çok güzel bir tesadüf oldu ve sana şunu söyleyebilirim ki yani geçen tesadüfen arkadaşla konuşuyoruz ona ne zaman mesaj attığımın tam tarihini söylemek için takvimi bir açtım görüştüğümüz gün ne benim ona mesaj attığım günün rakamı aynı yalnız sadece bir yaz bir kış ve hiçbir şekilde hatırlamıyor o kişinin ben olduğumu ben de şu an hatırlatmayı düşünmüyorum bilmiyorum dostane Yani canım ne olursa olsun erkek ben ona hani erkek gözüyle bakıyorum mesleği vs benim hiç umurumda değil sonuçta ben de siyasete yabancı biri değilim ailemin geri mi edebiyatçı kişiliğim var ama bilmiyorum böyle çok güzel bir tesadüf oldu ve sana şunu söyleyebilirim ki yani geçen tesadüfen arkadaşla konuşuyoruz ona ne zaman mesaj attığımıın tam tarihi söylemek için takvimi bir açtım görüştüğümüz gün ve benim ona mesaj attığım günün rakamı aynı yalnız sadece biri yaz biri kış ve hiçbir şekilde hatırlamıyor o kişinin ben olduğumu ben de şu an hatırlatmayı düşünmüyorum bilmiyorum dostane mi Ama hani böyle 30-40 kişiye yakın kişinin içinde de yani insanların içinde işte otur kal demesi demesi çok onure etti beni açıkçası