Kafa karışıklığı?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Bir erkekle ilgili kafa karışıklığınızı nasıl çözersiniz? Yani bazen birini sevmek yetmiyor dışarıdan şöyle ilişkiye bir bakıp olumlu ve olumsuz yanlarını düşündüğünüzde ne sizin için önemli oluyor? Şu an hem birini çok seviyorum hem gerçekten çok güzel huyları var ama kötü huyları da var. Kafam gibi yazı da karışık oldu biliyorum ama işin içinden çıkamıyorum. Hem diyorum ki sen dört dörtlük müsün herkesin kötü tarafları var hemde sonradan pişman olmak istemiyorum. Karşımdaki erkek çok güçlü kendini ve ne istediğini çok iyi bilen bir erkek. Bana karşı da çok iyi ama bu kendini aşırı seven ve üstün gören tavrı beni bazen yoruyor. Narsist mi diye düşünüyorum ama onu da tam bilmiyorum. Narsist biri nasıl anlaşılır? Hem beni hem kendini çok mutlu edeceğini söylüyor. Beni sürekli övüyor ama bazen acımasız yorumlarda yapıyor. Bilmiyorum kafam karışık biraz düşünmek için zaman istesem ara versek desem yanlış anlar diye korkuyorum. Sizce demeli miyim?

Bence sizden bağımsız karşı taraf karmaşık biri net değil. Aklınızda netleştirin bunun içinde düşünmek için zaman istemeniz çok normal. Ne zamandır birbirinizi tanıyorsunuz bu arada yeni mi tanıştınız o yüzden emin olamıyorsunuz

ne ıstedıgımı bılen bırı oldugum ıcın net olarak su ıyı yonlerı bu kotu yonlerını bastırır bır omur hastalıkta sıkıntıda en gecımsız zamanımda bıle bu ınsanla yasamaya aynı heveste olur muyum dıye kendıme sordum

benım ıcın ılk onemlı olan sey guvenmek ,
konu ne olursa olsun ne yaparsa baskasından duymadan durustce gelıp anlatacagına emın olmam gerekıyordu , asla hıc bır konuda yalan soylemeyecegıne kandırmayacagına emın olmak benım ıcın onemlı . herseyden once yol arkadasıyız cunku bırlıkte yola cıkanlar bırbırlerıne yalan soylemezler cok net cızgım var bu konuda ve asla affetmem asla cok kucuk bır yalanı bıle basıt gorulen bır konu olsa bıle bana gore yalan yalandır konusu degıl yalan soyleyerek benı atlatmaya calısması oyalaması kandırmasıdır asıl mevzu

sonra aıle ılıskısıne baktım cok fazla annecı babacı , annesıne babasına muhtac kendı rustunu ıspat edememıs onlara bagımlı bır kısıyle yapamam ben vıcık vıcık ılıskılerı olan bırbırlerınden cıkmayan cat kapı gelenlı gıdenlı aıleyle yapamam
bırbırını sevmek ıcın ordek aılesı gıbı yasamaya gerek yok sonucta ... mesafe candır

calıskan mı , ısten cıkarılsa veya cıksa zorda kalsa gerekırse her ısı yapar mı gocunmadan kompleks yapmadan tası sıkar suyunu cıkarır mı

bu vasıflara sahıp kısıler hayatı daha kolay yasanır kılıyor kocanın tembellıgı , aılesıyle mesafe kuramaması ve ese guvenememek en buyuk sorun bana gore gerı kalan seyler her turlu hallolur dıye dusunuyorum

ara vermeyın kısı ıcın bunları dusunun onun hakkında dusuncelerınız nedır ıyı kotu yanları nedır

Kimse dört dörtlük değil tabiki. Şunu düşünebilirsiniz. Önce kendi ilişki degerlerinizi yazın. İlişkide şu olmazsa asla devam etmem, bitiririm dediklerinizi. Sıralayın tek tek. Misal güven, sadakat, saygı, sevgi...... vs
Sonra sevgilinizin Olumlu ve olumsuz tüm özellikleri kağıda yazın, hepsini.
Bunlar sizin ilişkide istedikleirnize, beklentilerinize uyuyor mu? Olumlu özellikleri için Olumsuz özelliklerine katlanabilir misiniz?

Altı ay oldu çok yeni sayılmaz aslında

Söylediklerinizi bir düşündüm de kendisi çok güvenilir. Gözüm kapalı cidden güvenirim ona her konuda. Kendimi çok güvende hissediyorum hemde onunlayken.
Asla anne babacı değil aksine sevmiyor öyle şeyleri hep bir sınırı var hatta benden de bunu bekliyor.
Çok çok çalışkan. Dopdolu biri ciddi anlamda. İşi dışında her şeyle ilgili bilgili ki işinde çok başarılı.
Böyle düşününce gerçekten çok olumlu tarafları var. Sanırım bu yüzden kestirip atamıyorum. Hem sevgim var hemde böyle olumlu yanları.

Daha evli bile değilken acımasız yorumlar yapan erkekle ilerisi çok zor.

Bu konuyla ilgili daha ne kadar soru soracaksınız merak ediyorum. Ben net hatırlıyorum yine bu tarz konu açtınız. Herkes aynı şeyi yazıyor. Olmaz diyor hala soruyorsunuz. E evlenin madem o zaman.

Bu konuyla ilgili daha ne kadar soru soracaksınız merak ediyorum. Ben net hatırlıyorum yine bu tarz konu açtınız. Herkes aynı şeyi yazıyor. Olmaz diyor hala soruyorsunuz. E evlenin madem o zaman.
Rahatsız olduysanız konuma cevap yazmak zorunda değilsiniz. Burası bir derdim var bölümü ve derdimi insanlarla paylaşmak istiyorum. Sağ olsunlar olumlu olumsuz herkes fikir veriyor, kendi tecrübelerinden akıl veriyor. Ben kimseyi zorlamıyorum. Herkesin aynı şeyi yazdığını da görmedim.

Acımasız yorum derken ne tür mesela, nasıl yorumlar yapıyor. Örnek verir misiniz. Bu arada kendini çok yücelten tiplerden ben aşırı soğuyorum. Bir insanı kendisi değil, başkası övmeli.

Kendini mükemmel görüp sizden de aynı şeyi bekliyor olabilir mi .Bu durum size ileride yetersizlik hissi oluşturmasın

Acımasız yorum derken ne tür mesela, nasıl yorumlar yapıyor. Örnek verir misiniz. Bu arada kendini çok yücelten tiplerden ben aşırı soğuyorum. Bir insanı kendisi değil, başkası övmeli.
Kendisini övmeyi biraz sever. Bana yaptığı yorumlarda aslında çok nadir ama ona göre boş gelen konular olduğunda ki bunlar genelde kadın erkek ilişkileriyle alakalı işte evlilik kıskançlık gibi gibi oflayıp boş muhabbet yapıyoruz diyebiliyor bir kere bana cahil cahil konuşma demişliği var sonrasında özür diledi bir daha demeyeceğim dedi demedi de. Hayır birde ben böyle evlilik hayalleri kuran sürekli ilişkiden bahseden biri de değilim olsam tamam diyeceğim. Evlilik düşünen o birde ben düşünmüyorum da.

Kendini mükemmel görüp sizden de aynı şeyi bekliyor olabilir mi .Bu durum size ileride yetersizlik hissi oluşturmasın
Kendini mükemmel görüyor o kısım yüzde yüz doğru. Mükemmel mi derseniz evet mükemmele yakın en azından çünkü kimse mükemmel olamaz tamamen. Benden beklentisine gelirsek bence yok çünkü sürekli bana sen böyle güzelsin böyle iyisin sakın değişme senden böyle etkilendim deyip duruyor.
Mükemmele yakın olduğunun bende farkındayım ama Bunu arada dile getirmesi beni irrite etmiyor desem yalan olur. Bırak da ben söyleyeyim be adam.

Yo her konunuzda çok güzel fikirler veriliyor ama demek ki sizi tatmin etmiyor. Profesyonel destek almayı düşünmez misiniz ?

Yo her konunuzda çok güzel fikirler veriliyor ama demek ki sizi tatmin etmiyor. Profesyonel destek almayı düşünmez misiniz ?
Ben aksini mi iddia ettim? Olumlu da olsa olumsuz da olsa herkes çok güzel fikirler veriyor bu yüzden buraya danışıyorum arada dedim. Sizi neden rahatsız etti anlamış değilim. Konu açarken sizden mi izin almamız gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…