• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafa karışıklığı?

Ben aksini mi iddia ettim? Olumlu da olsa olumsuz da olsa herkes çok güzel fikirler veriyor bu yüzden buraya danışıyorum arada dedim. Sizi neden rahatsız etti anlamış değilim. Konu açarken sizden mi izin almamız gerekiyor?
Öf milyon kez aynı konuyu açanların klasik tavrı.

Daha bekarken size ağır sözler eden adam evlenip birbirinizin her haline tanıklık edince neler der kim bilir.

Güçlü insan, nezaketsiz, kendini olduğundan fazla önemseyen, karşındakini ezen insan değildir. Sizin sevgiliniz şişirilmiş güçlü görünümünün yanında kompleksli biri bence.

Aileci insan ne kadar sıkıntıliysa, mesafeli soğuk insan da aynı derece de sıkıntılıdır benim gözümde. Sizden aynı mesafeyi beklemesi kendi ailenize karşı mi?

Sizde sevgilinizi gözünüzde fazla büyütüyorsunuz, sağlıklı karar vermeniz zor gibi duruyor.

Daha bekarken size ağır sözler eden adam evlenip birbirinizin her haline tanıklık edince neler der kim bilir.

Güçlü insan, nezaketsiz, kendini olduğundan fazla önemseyen, karşındakini ezen insan değildir. Sizin sevgiliniz şişirilmiş güçlü görünümünün yanında kompleksli biri bence.

Aileci insan ne kadar sıkıntıliysa, mesafeli soğuk insan da aynı derece de sıkıntılıdır benim gözümde. Sizden aynı mesafeyi beklemesi kendi ailenize karşı mi?

Sizde sevgilinizi gözünüzde fazla büyütüyorsunuz, sağlıklı karar vermeniz zor gibi duruyor.
Biraz düşünmek için zaman istediğimi söyledim çünkü tam olarak söylediğiniz gibi düşünüyorum. Mantıklı kararlar alabilmek için bir süre ayrı kalmak en iyisi sanırım.

Eski konulariniza bakmadan yaziyorum suan bunu. Sanirim ilk konunuz degil o beyle ilgili. Hatta askerdi yanlis hatirlamiyorsam. Bir kere asiri bir tepkisi icin konu acmistiniz. Sanirim tepkilerinin siddeti artiyor. Adamin cizdigi tablo pek parlak degil. Ara verelim demek aranizi duzeltmez. Asiri oven ve asiri yeren bir tip...akliniz kalmiycaksa tamamen bitirin bence. Sonu belli cunku.

Kendisini övmeyi biraz sever. Bana yaptığı yorumlarda aslında çok nadir ama ona göre boş gelen konular olduğunda ki bunlar genelde kadın erkek ilişkileriyle alakalı işte evlilik kıskançlık gibi gibi oflayıp boş muhabbet yapıyoruz diyebiliyor bir kere bana cahil cahil konuşma demişliği var sonrasında özür diledi bir daha demeyeceğim dedi demedi de. Hayır birde ben böyle evlilik hayalleri kuran sürekli ilişkiden bahseden biri de değilim olsam tamam diyeceğim. Evlilik düşünen o birde ben düşünmüyorum da.

Bir erkekle ilgili kafa karışıklığınızı nasıl çözersiniz? Yani bazen birini sevmek yetmiyor dışarıdan şöyle ilişkiye bir bakıp olumlu ve olumsuz yanlarını düşündüğünüzde ne sizin için önemli oluyor? Şu an hem birini çok seviyorum hem gerçekten çok güzel huyları var ama kötü huyları da var. Kafam gibi yazı da karışık oldu biliyorum ama işin içinden çıkamıyorum. Hem diyorum ki sen dört dörtlük müsün herkesin kötü tarafları var hemde sonradan pişman olmak istemiyorum. Karşımdaki erkek çok güçlü kendini ve ne istediğini çok iyi bilen bir erkek. Bana karşı da çok iyi ama bu kendini aşırı seven ve üstün gören tavrı beni bazen yoruyor. Narsist mi diye düşünüyorum ama onu da tam bilmiyorum. Narsist biri nasıl anlaşılır? Hem beni hem kendini çok mutlu edeceğini söylüyor. Beni sürekli övüyor ama bazen acımasız yorumlarda yapıyor. Bilmiyorum kafam karışık biraz düşünmek için zaman istesem ara versek desem yanlış anlar diye korkuyorum. Sizce demeli miyim?
Yanlış kişi ayril

Kendisini övmeyi biraz sever. Bana yaptığı yorumlarda aslında çok nadir ama ona göre boş gelen konular olduğunda ki bunlar genelde kadın erkek ilişkileriyle alakalı işte evlilik kıskançlık gibi gibi oflayıp boş muhabbet yapıyoruz diyebiliyor bir kere bana cahil cahil konuşma demişliği var sonrasında özür diledi bir daha demeyeceğim dedi demedi de. Hayır birde ben böyle evlilik hayalleri kuran sürekli ilişkiden bahseden biri de değilim olsam tamam diyeceğim. Evlilik düşünen o birde ben düşünmüyorum da.

Kendini mükemmel görüyor o kısım yüzde yüz doğru. Mükemmel mi derseniz evet mükemmele yakın en azından çünkü kimse mükemmel olamaz tamamen. Benden beklentisine gelirsek bence yok çünkü sürekli bana sen böyle güzelsin böyle iyisin sakın değişme senden böyle etkilendim deyip duruyor.
Mükemmele yakın olduğunun bende farkındayım ama Bunu arada dile getirmesi beni irrite etmiyor desem yalan olur. Bırak da ben söyleyeyim be adam.
Bu adamla sonun yok benden söylemesi. Seni manipüle ediyor. Kimse mükemmele yakın olamaz gözünü fazla boyamış ya da sen aşırı anlam yüklemişsin. Cahil cahil konuşma falan ne demek? Hayır madem mükemmel bir herif o zaman cahil kadınla ne işi varmış? Ayıp etmiş hatta saygısızlık bu resmen. Kendini övmesi falan da hayra alamet değil. Ciddi sıkıntıları olan biri. Devam edersen üzülebilirsin.

Bu adamla sonun yok benden söylemesi. Seni manipüle ediyor. Kimse mükemmele yakın olamaz gözünü fazla boyamış ya da sen aşırı anlam yüklemişsin. Cahil cahil konuşma falan ne demek? Hayır madem mükemmel bir herif o zaman cahil kadınla ne işi varmış? Ayıp etmiş hatta saygısızlık bu resmen. Kendini övmesi falan da hayra alamet değil. Ciddi sıkıntıları olan biri. Devam edersen üzülebilirsin.
Evet bende bu yüzden bir süre konuşmayalım dedim arayınca da açmıyorum zaten. Çok fazla soru işareti vardı kafamda çünkü. İçim rahat değil.

Son konuşmamızda konu nerden açıldı bilmiyorum ama kız kardeşiyle kaynanasının arası nasıl diye bir soru sormuştum öylesine tamamen üstünde bile durduğum bir şey değil buna takılmış. Böyle bir soru sorulmazmış.

Back
X