kafa karışıklığı

ttkmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2022
62
11
3
31
arkadaslar merhaba. kafam o kadar karışık ki konuya geçiyorum , daha önceden tanıdığım biri var 4 gündür falan daha sık mesajlaşmaya başladık ben 27 o 25 yaşında flört etmek istiyor ama ben biriyla yıllarca flört edemem ciddiyse ciddidir ilişki ve uzasın istemiyorum zaten o çocugu da yeni tanımaya başladım . konu evliliğe kadar ilerlerse çocugun evi yok arabası yok ama calışıyor kendisi mühendis . ev ve araba fiyatlarını da az çok biliyorsunuz bende yardım ederim tabi ki de ama sıfırdan başlayıp ev araba almak çok mu zor olur sizce ? gelecek kaygısı geçim sıkıntısı kafamı çok karıştırıyor

4.254,80TL 'nin sanmıyorum sizin arabanızın mazotuna yetsin

yaşınız daha genç beraber çalışıp alabilirsiniz,6 yıllık evliyim,düğünümüzü yaptık eşyamızı aldık,küçkte olsa bir ev aldık,araba aldık ödüyoruz Allah sağlık versin ,hayırlısını versin hepsi olur, birde üstüne tüp bebek için ne krediler çektik..hepsi gelip ,geçer de ,size bunu nasıl anlatacagız sorun bu işte...

sıfırdan ev araba almak çok iyi bir gelir yoksa çok çok zor maalesef. 25 yaşında birinin de çok zor ev araba sının olması şu an.
ama tabi sizin neyiniz var,mesleğiniz nedir, aile desteği var mı bunlar da önemli.
ciddiyse ciddidir demek için tanımak lazım tabi ve bunun için de zaman lazım. ama sizin derdiniz daha çok maddiyat o nedenle her şeyi ölçüp tartmanız lazım

bekar öğretmenken arabamı aldım tek başıma yalnız yaşayıp rahatça geçinip aileme de destek oluyordum. 2 sene öncesine kadar bunlar mümkündü. şu an imkansız

Kadına güldük ülkecek başımıza geldi
Valla öyle . Ama insan gerçekten evlenirken maddi bir dayanak arıyor artık . Erkeklerde evi arabayı dert etmeyen eş arıyor yani ortalık yangın yeri neyse konu sahibi yanlış anlamasın sakın bu devirde zor diyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…