4.254,80TL 'nin sanmıyorum sizin arabanızın mazotuna yetsinarkadaslar merhaba. kafam o kadar karışık ki konuya geçiyorum , daha önceden tanıdığım biri var 4 gündür falan daha sık mesajlaşmaya başladık ben 27 o 25 yaşında flört etmek istiyor ama ben biriyla yıllarca flört edemem ciddiyse ciddidir ilişki ve uzasın istemiyorum zaten o çocugu da yeni tanımaya başladım . konu evliliğe kadar ilerlerse çocugun evi yok arabası yok ama calışıyor kendisi mühendis . ev ve araba fiyatlarını da az çok biliyorsunuz bende yardım ederim tabi ki de ama sıfırdan başlayıp ev araba almak çok mu zor olur sizce ? gelecek kaygısı geçim sıkıntısı kafamı çok karıştırıyor
Kadın geleceği görmüş4.254,80TL 'nin sanmıyorum sizin arabanızın mazotuna yetsin
Kadına güldük ülkecek başımıza geldiKadın geleceği görmüş
bekar öğretmenken arabamı aldım tek başıma yalnız yaşayıp rahatça geçinip aileme de destek oluyordum. 2 sene öncesine kadar bunlar mümkündü. şu an imkansızyaşınız daha genç beraber çalışıp alabilirsiniz,6 yıllık evliyim,düğünümüzü yaptık eşyamızı aldık,küçkte olsa bir ev aldık,araba aldık ödüyoruz Allah sağlık versin ,hayırlısını versin hepsi olur, birde üstüne tüp bebek için ne krediler çektik..hepsi gelip ,geçer de ,size bunu nasıl anlatacagız sorun bu işte...
Valla öyle . Ama insan gerçekten evlenirken maddi bir dayanak arıyor artık . Erkeklerde evi arabayı dert etmeyen eş arıyor yani ortalık yangın yeri neyse konu sahibi yanlış anlamasın sakın bu devirde zor diyorum .Kadına güldük ülkecek başımıza geldi
Valla öyle . Ama insan gerçekten evlenirken maddi bir dayanak arıyor artık . Erkeklerde evi arabayı dert etmeyen eş arıyor yani ortalık yangın yeri neyse konu sahibi yanlış anlamasın sakın bu devirde zor diy
evet maalesef öyle,ama evi ,arabası olmayan birinin evlenme hakkı yokmu yaw?bekar öğretmenken arabamı aldım tek başıma yalnız yaşayıp rahatça geçinip aileme de destek oluyordum. 2 sene öncesine kadar bunlar mümkündü. şu an imkansız
galiba bu işler bekarken daha kolay oluyorevet maalesef öyle,ama evi ,arabası olmayan birinin evlenme hakkı yokmu yaw?
bekar öğretmenken arabamı aldım tek başıma yalnız yaşayıp rahatça geçinip aileme de destek oluyordum. 2 sene öncesine kadar bunlar mümkündü. şu an i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?