yakın zamanda tek kriter aç kalmadan yaşayabiliyor mu olacak maalesef. ülke çok kötü durumda. her markete gittiğimde etiketler değişmiş oluyor. Allahım olmayana yardım et diyorum her seferinde. çünkü bence şu an ülkenin yüzde 70 i açlık sınırının çok altında yaşıyor. hepimizin alım gücü de düştü tabi. çok canımı sıkıyor bu durum. nolucak bilmiyorumevet maalesef öyle,ama evi ,arabası olmayan birinin evlenme hakkı yokmu yaw?
Orası öyle tabi ama 7 yıl önce daha kolaydı bunları yapmak maalesefyaşınız daha genç beraber çalışıp alabilirsiniz,6 yıllık evliyim,düğünümüzü yaptık eşyamızı aldık,küçkte olsa bir ev aldık,araba aldık ödüyoruz Allah sağlık versin ,hayırlısını versin hepsi olur, birde üstüne tüp bebek için ne krediler çektik..hepsi gelip ,geçer de ,size bunu nasıl anlatacagız sorun bu işte...
4 gündür daha sık konusuyoruz dedim ama daha önceden de tanıyordum :)daha 4 günlük bir yazışma için fazla kafa yormuşsun.
ülkenin durumu belli yakında aç kalıcaz ileriyi düşünüyorum ben :)sıfırdan ev araba almak çok iyi bir gelir yoksa çok çok zor maalesef. 25 yaşında birinin de çok zor ev araba sının olması şu an.
ama tabi sizin neyiniz var,mesleğiniz nedir, aile desteği var mı bunlar da önemli.
ciddiyse ciddidir demek için tanımak lazım tabi ve bunun için de zaman lazım. ama sizin derdiniz daha çok maddiyat o nedenle her şeyi ölçüp tartmanız lazım
tabi ki yakından tanıma aşamasındayız şu an sevebilir miyim bilmiyorum bunu zaman gösterecek tabi ki de . sevgi olmadan da olmaz tabi ki ama ev araba diyince de zengin birini arıyor imajı oluşturmasın :)Bu tamamen sizin evliliğe bakış açınız ile ilgili. Mesela benim için maddi durumu ne kadar iyi olursa olsun aşkla tutkuyla sevmediğim bir adamla aynı yastığa baş koymak söz konusu olamazdı. Evliliği güzel kılan, sorunları önemsiz gösteren derinden bağlı olabildiğim adamın yüzü, kokusu, nefesi çünkü...
Fakat sizin hayata ve evliliğe bakışınız bu kadar duygusal değilse, elbette maddi olacaktır. Ne ararsanız onu bulursunuz neticede, o yüzden bakış açınız size zaten sorunuzun cevabını net olarak verecektir aslında.
Biriyle yillarca flort edemem derken ?
Canim,dun 1 bugun 2..
4 gun icerisinde mesaj trafigi artinca ev araba derdine mi dustun.
Ayrica konunun evlilige kadar gideceginin garantisi var mi ?
Bence bos evham seninkisi..
Bu sekilde dusunerek saglikli iliskiler kuramazsin..
Once bir tani,sonra bir konus degil mi ama :)
Hemen arabadir evdir olmaz
arabayı alabilirsek mazotu sonra düşünürüz :)4.254,80TL 'nin sanmıyorum sizin arabanızın mazotuna yetsin
Kriter de 25 yaşında birinin evi ve arabası olması mı? Tek araba da değil ev istiyorsunuz. Adamın kriterleri pek yok ama sanırım.ister istemez kriter aranıyor işte mecburen :)
Kriter de 25 yaşında birinin evi ve arabası olması mı? Tek araba da değil ev istiyorsunuz. Adamın kriterleri pek yok ama sanırım.ister istemez kriter aranıyor işte mecburen :)
10 sene tanıyanları da biliyoruz aynı evin içine girince anlaşılır istersen yıllarca tanı artık ne cıkarsa bahtınaEvleneceğiniz ne malum ki?
Birini önceden yüzeysel olarak tanımak başka, sevgili olup 1-2 yıl bire bir tanımak bilmek başka. Huyunu suyunu dürüstlüğünü karakterini tanıdınız da iş arabaya eve mi geldi yani?
Ayrıca onun sizi tanıyıp seveceği ne malum. Belki ciddi bir yola girmek istemeyecek bile.
Sizin var mı ki eviniz, arabanız karşı taraftan talep ediyorsunuz ayrıca? Sizin maaşınız daha mı çok ki veya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?