Kriter de 25 yaşında birinin evi ve arabası olması mı? Tek araba da değil ev istiyorsunuz. Adamın kriterleri pek yok ama sanırım.
Genel mantığa göre ya 35-40 yaştan büyük birini bulacaksınız. Ya da 20lerde olup ailesi biraz zengin birini. Tabii aile de hemen ev ve araba vermeyebilir. Ama olsun bir garantisi var sonuçta bek
Hayırlı bir eş tüm zenginliklere bedeldir . Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun . Mutlu olun yeter
4 gün evlilik, ev, araba planları için fazla erken değil mi?arkadaslar merhaba. kafam o kadar karışık ki konuya geçiyorum , daha önceden tanıdığım biri var 4 gündür falan daha sık mesajlaşmaya başladık ben 27 o 25 yaşında flört etmek istiyor ama ben biriyla yıllarca flört edemem ciddiyse ciddidir ilişki ve uzasın istemiyorum zaten o çocugu da yeni tanımaya başladım . konu evliliğe kadar ilerlerse çocugun evi yok arabası yok ama calışıyor kendisi mühendis . ev ve araba fiyatlarını da az çok biliyorsunuz bende yardım ederim tabi ki de ama sıfırdan başlayıp ev araba almak çok mu zor olur sizce ? gelecek kaygısı geçim sıkıntısı kafamı çok karıştırıyor
çoğu kişinin evi olmasa da arabası var benim sorum ilerde beraber alırsak zorlanır mıyız dedim hem her gün fiyatlar uçuyor o ayrı bi konu zaten ( ama söylediğin de mantıklı hayatını düzene sokmuş biriyle olmak daha iyi )
Aracin motor hacmi buyuk demek ki :)4.254,80TL 'nin sanmıyorum sizin arabanızın mazotuna yetsin
Ay keşke bende 69 kilo olsam yaaaaSiz ne yaptınız bekarken? Çeyiziniz tam mı
Siz de çalışıyorsanız bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorumarkadaslar merhaba. kafam o kadar karışık ki konuya geçiyorum , daha önceden tanıdığım biri var 4 gündür falan daha sık mesajlaşmaya başladık ben 27 o 25 yaşında flört etmek istiyor ama ben biriyla yıllarca flört edemem ciddiyse ciddidir ilişki ve uzasın istemiyorum zaten o çocugu da yeni tanımaya başladım . konu evliliğe kadar ilerlerse çocugun evi yok arabası yok ama calışıyor kendisi mühendis . ev ve araba fiyatlarını da az çok biliyorsunuz bende yardım ederim tabi ki de ama sıfırdan başlayıp ev araba almak çok mu zor olur sizce ? gelecek kaygısı geçim sıkıntısı kafamı çok karıştırıyor
Ben 31 yaşındayım eşim 39 yaşında bizde ne araba ne ev var . Maşallah okadar mutluyuzki hiç bir şeye ihtiyacımız yok sevgi saygıdan başka25lik birinde ev araba ne arasin
Sakın bu pahalılıkta evlenmek akıl işi degil. Hele sıfırdan başlamak çok çok çok zor.arkadaslar merhaba. kafam o kadar karışık ki konuya geçiyorum , daha önceden tanıdığım biri var 4 gündür falan daha sık mesajlaşmaya başladık ben 27 o 25 yaşında flört etmek istiyor ama ben biriyla yıllarca flört edemem ciddiyse ciddidir ilişki ve uzasın istemiyorum zaten o çocugu da yeni tanımaya başladım . konu evliliğe kadar ilerlerse çocugun evi yok arabası yok ama calışıyor kendisi mühendis . ev ve araba fiyatlarını da az çok biliyorsunuz bende yardım ederim tabi ki de ama sıfırdan başlayıp ev araba almak çok mu zor olur sizce ? gelecek kaygısı geçim sıkıntısı kafamı çok karıştırıyor
aminHayırlı bir eş tüm zenginliklere bedeldir . Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun . Mutlu olun yeter
Bunlara cevap vermiyor konu sahibi. Çünkü yok. Kadın yapmak zorunda değil ama hazıra konmayı istemek hakkı...Sizin var mı eviniz arabanız? 0 25 siz 27 yaşındasınız, iki yıl da ondan öndesiniz var mı dikili ağacınız?
Sizin var mı eviniz arabanız? 0 25 siz 27 yaşındasınız, iki yıl da ondan öndesiniz var mı dikili ağacınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?