• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafa karışıklığı

mantık
Kriter de 25 yaşında birinin evi ve arabası olması mı? Tek araba da değil ev istiyorsunuz. Adamın kriterleri pek yok ama sanırım.
Genel mantığa göre ya 35-40 yaştan büyük birini bulacaksınız. Ya da 20lerde olup ailesi biraz zengin birini. Tabii aile de hemen ev ve araba vermeyebilir. Ama olsun bir garantisi var sonuçta bek

çoğu kişinin evi olmasa da arabası var benim sorum ilerde beraber alırsak zorlanır mıyız dedim hem her gün fiyatlar uçuyor o ayrı bi konu zaten ( ama söylediğin de mantıklı hayatını düzene sokmuş biriyle olmak daha iyi )

arkadaslar merhaba. kafam o kadar karışık ki konuya geçiyorum , daha önceden tanıdığım biri var 4 gündür falan daha sık mesajlaşmaya başladık ben 27 o 25 yaşında flört etmek istiyor ama ben biriyla yıllarca flört edemem ciddiyse ciddidir ilişki ve uzasın istemiyorum zaten o çocugu da yeni tanımaya başladım . konu evliliğe kadar ilerlerse çocugun evi yok arabası yok ama calışıyor kendisi mühendis . ev ve araba fiyatlarını da az çok biliyorsunuz bende yardım ederim tabi ki de ama sıfırdan başlayıp ev araba almak çok mu zor olur sizce ? gelecek kaygısı geçim sıkıntısı kafamı çok karıştırıyor :KK43:
4 gün evlilik, ev, araba planları için fazla erken değil mi?

Bir de 25 yaşında insan, maksimum 3 senedir çalışıyordur, ne malı mülkü. Siz 40’lıklara bakın.

çoğu kişinin evi olmasa da arabası var benim sorum ilerde beraber alırsak zorlanır mıyız dedim hem her gün fiyatlar uçuyor o ayrı bi konu zaten ( ama söylediğin de mantıklı hayatını düzene sokmuş biriyle olmak daha iyi )

Nebilelim o kadar zorlanir misiniz sizin gelirinizi bilmiyoruz, muhendis dedigin de butun muhendisler ayni kazanmiyor. Toplayin ikinizin gelirini sonra almak istediginiz evlere bakin, sonra bakin bakalim nasil ödeyebiliyorsunuz geri ne kaliyor. 😬 Bu kadar basit

Siz ne yaptınız bekarken? Çeyiziniz tam mı

arkadaslar merhaba. kafam o kadar karışık ki konuya geçiyorum , daha önceden tanıdığım biri var 4 gündür falan daha sık mesajlaşmaya başladık ben 27 o 25 yaşında flört etmek istiyor ama ben biriyla yıllarca flört edemem ciddiyse ciddidir ilişki ve uzasın istemiyorum zaten o çocugu da yeni tanımaya başladım . konu evliliğe kadar ilerlerse çocugun evi yok arabası yok ama calışıyor kendisi mühendis . ev ve araba fiyatlarını da az çok biliyorsunuz bende yardım ederim tabi ki de ama sıfırdan başlayıp ev araba almak çok mu zor olur sizce ? gelecek kaygısı geçim sıkıntısı kafamı çok karıştırıyor :KK43:
Siz de çalışıyorsanız bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Sakın bu pahalılıkta evlenmek akıl işi degil. Hele sıfırdan başlamak çok çok çok zor.

Back
X