Yuzyuze görmediğin insani tanımak gerçekten çok zorArkadaşlar birkaç aydır biriyle konuşuyor görüşüyorum. Kendisi yurt dışında uzakta. Uzak mesafe ilişkisinden çoğu kişi uzak durmamı söylüyor:) benim ise kafam karışık. Ben de yurtdışı hayali olan biriyim o açıdan bu kişi benim için çok uygun. Ama gel gör ki tanıma kısmı zor. Daha yakından biriyle mi görüşmeliyim bilmiyorum
His realistik degilsiniz bence.Değecek belki uzakta olursam daha bile faydam olur aileme.
Benim ailevi durumumu bilmiyorsunuz benim için yurtdışı uygun bir seçenek ailevi anlamda.His realistik degilsiniz bence.
Biri ile vakit gecirmeden tanimak mumkun mu? Hic bir baginiz olmayan bir ulkeye gidip yerlesmek kolay mi? Hic vakit gecirmediginiz insanla beraber yasamaya, yeni dil, yeni sehir, sifir sosyal cevreye alismak kolay mi?
Insanlar esleri, cocuklari ile yurtdisina tasinip, uyum sorunu yasiyor, yalniz hissedip, mutsuz oluyor.
Siz yurtdisinda olsaniz ailenize maddi yardimda mi bulunacaksiniz? Oyle bir faydaniz mi olacak? Cok az insan yapiyor bu soylediginizi. Siz yapmazsiniz demiyorum tabi sizi bilmiyorum ama yurtdisinda yasayinca gelir-gider de ona gore oluyor.
Yok zaten önce gidebilecek hale gelicem mesleki anlamda sonra iş ciddiye binecek.Yurt dışına çıkmak güzel elbette ama hedef ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemelisiniz. Yurt dışına çıkmak istiyorum deyip ne iş ne okul hiçbir plan olmadan gidilirse, gittiğin gibi dönebilirsinizde. Sevgiliniz için gitmeyin sadece. Ayrılma gibi bir ihtimaliniz olduğunda yalnız devam edebileceğiniz bir planınız olsun.
Onu yapmaya çalışıyorum zaten böyle biri de karşıma çıktı değerlendirmeyeyim mi bilemedimTanımadığım insanla neden yurtdışımda diye birlikte hayat kurma hayali kurayım. Adam kalıcı vize mi?
Mesleki olarak yeterlilik sağlayıp başvuruda bulunun yurtdışı istiyorsanız illa ki.
Yüz yüze görmeden nasıl tanışacaksınız ?Arkadaşlar birkaç aydır biriyle konuşuyor görüşüyorum. Kendisi yurt dışında uzakta. Uzak mesafe ilişkisinden çoğu kişi uzak durmamı söylüyor:) benim ise kafam karışık. Ben de yurtdışı hayali olan biriyim o açıdan bu kişi benim için çok uygun. Ama gel gör ki tanıma kısmı zor. Daha yakından biriyle mi görüşmeliyim bilmiyorum
Hangi sıklıkta göreşebileceksiniz?Arkadaşlar birkaç aydır biriyle konuşuyor görüşüyorum. Kendisi yurt dışında uzakta. Uzak mesafe ilişkisinden çoğu kişi uzak durmamı söylüyor:) benim ise kafam karışık. Ben de yurtdışı hayali olan biriyim o açıdan bu kişi benim için çok uygun. Ama gel gör ki tanıma kısmı zor. Daha yakından biriyle mi görüşmeliyim bilmiyorum
Yüzyüze görüşüyoruz tabikiYüz yüze görmeden nasıl tanışacaksınız ?
Pinti diyemiyorum direkt tutumlu bence çünkü hediyeler çiçekler alıyor ve onun dışında bir çok konuda çok çok iyi. Yurtdışı için kendi kendime çabalıyordum zaten. Ve bir yandan da artkk hayatımda biri olmasını da istiyorum. Bu yüzden kafam karışık. Başka adaylar da var türkiyeden ama.Ablacım pinti eleman değil miydi boşver onu tanımasan da olur:)
Madem mesleğin var, neden kendine yeterek yurtdışına çıkmıyorsun? İş aramaya başla, sonra başvur Blau Carda vınla. Sonra ordaki çeşitlerin içinden seç:) Bu adama mahkum değilsn ki, ben kendi mesleğimi yaparaktan oturma izni aldım sen de kendine yeterlisin kendine güven o pinti herife ihtiyacın yok.
Ayda bir en kötü 2 ayda bir geliyor. Yada ortak noktada buluşuyoruzHangi sıklıkta göreşebileceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?