Kafa karışıklığı?

ausgburg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
2.353
1.047
73
34
Arkadaşlar birkaç aydır biriyle konuşuyor görüşüyorum. Kendisi yurt dışında uzakta. Uzak mesafe ilişkisinden çoğu kişi uzak durmamı söylüyor:) benim ise kafam karışık. Ben de yurtdışı hayali olan biriyim o açıdan bu kişi benim için çok uygun. Ama gel gör ki tanıma kısmı zor. Daha yakından biriyle mi görüşmeliyim bilmiyorum

Yuzyuze görmediğin insani tanımak gerçekten çok zor

Yurt dışı hayalin olması ailenden uzak olmana değecekse tanı gelir o da buraya. Ama ben cesaret edemezdim

Değecek belki uzakta olursam daha bile faydam olur aileme.
His realistik degilsiniz bence.

Biri ile vakit gecirmeden tanimak mumkun mu? Hic bir baginiz olmayan bir ulkeye gidip yerlesmek kolay mi? Hic vakit gecirmediginiz insanla beraber yasamaya, yeni dil, yeni sehir, sifir sosyal cevreye alismak kolay mi?

Insanlar esleri, cocuklari ile yurtdisina tasinip, uyum sorunu yasiyor, yalniz hissedip, mutsuz oluyor.

Siz yurtdisinda olsaniz ailenize maddi yardimda mi bulunacaksiniz? Oyle bir faydaniz mi olacak? Cok az insan yapiyor bu soylediginizi. Siz yapmazsiniz demiyorum tabi sizi bilmiyorum ama yurtdisinda yasayinca gelir-gider de ona gore oluyor.

Benim ailevi durumumu bilmiyorsunuz benim için yurtdışı uygun bir seçenek ailevi anlamda.
Ama diğer söyledikleriniz çok doğru. Ben de onlardan tereddüt etmekteyim. Ama ülkenin de hali ortada belki daha mutlu olurum diyorum. Vakit geçirme olayına katılıyorum ayda bir 4-5 gün görüşüyoruz nasıl tanıycam bilmiyorum

Yurt dışına çıkmak güzel elbette ama hedef ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemelisiniz. Yurt dışına çıkmak istiyorum deyip ne iş ne okul hiçbir plan olmadan gidilirse, gittiğin gibi dönebilirsinizde. Sevgiliniz için gitmeyin sadece. Ayrılma gibi bir ihtimaliniz olduğunda yalnız devam edebileceğiniz bir planınız olsun.

Yok zaten önce gidebilecek hale gelicem mesleki anlamda sonra iş ciddiye binecek.

Orada işinizi gücünüzü bulmadan evlilik vasıtası ile gitmeyin lütfen. Bdvde bir sürü konu var yurtdışında yaşayıp eşi yüzünden neler yaşıyorlar. Uzak mesafe ilişkisi ise mesela hiç bana göre değil. Birlikte plan yapamayacağım, sinemaya gidemeyeceğim, dışrı çıkamayacağım sevgiliyi ne yapayım

Tanımadığım insanla neden yurtdışımda diye birlikte hayat kurma hayali kurayım. Adam kalıcı vize mi?
Mesleki olarak yeterlilik sağlayıp başvuruda bulunun yurtdışı istiyorsanız illa ki.

Tanımadığım insanla neden yurtdışımda diye birlikte hayat kurma hayali kurayım. Adam kalıcı vize mi?
Mesleki olarak yeterlilik sağlayıp başvuruda bulunun yurtdışı istiyorsanız illa ki.
Onu yapmaya çalışıyorum zaten böyle biri de karşıma çıktı değerlendirmeyeyim mi bilemedim

Ablacım pinti eleman değil miydi boşver onu tanımasan da olur:)

Madem mesleğin var, neden kendine yeterek yurtdışına çıkmıyorsun? İş aramaya başla, sonra başvur Blau Carda vınla. Sonra ordaki çeşitlerin içinden seç:) Bu adama mahkum değilsn ki, ben kendi mesleğimi yaparaktan oturma izni aldım sen de kendine yeterlisin kendine güven o pinti herife ihtiyacın yok.

Yüz yüze görmeden nasıl tanışacaksınız ?

Hangi sıklıkta göreşebileceksiniz?

Pinti diyemiyorum direkt tutumlu bence çünkü hediyeler çiçekler alıyor ve onun dışında bir çok konuda çok çok iyi. Yurtdışı için kendi kendime çabalıyordum zaten. Ve bir yandan da artkk hayatımda biri olmasını da istiyorum. Bu yüzden kafam karışık. Başka adaylar da var türkiyeden ama.

Bende yurt dışına evlenip geldim.Ayda bir görüşmek yeterli bence.Buradan okuduğum kadarıyla senelerce birlikteler,evlenmişler ama eşleri çok değişmiş…O yüzden pekte görüşmeye bağlı değil bu işler.Ama sana tavsiyem evlenmeden önce onun yaşadığı yeri,ortamı mutlaka gidip gör.Senin yurt dışı beklentini karşılayacak mı?

Ben hukuk mezunu olduğunuzu hatırlıyorum, bu alanda nasil bir iş bulma planınız var? Bazı yüksek lisanlardan sonra değişik alanlarda çalışan tanıdıklarım var ama genelde çok zor olduğu için emin olamadım.
Bunun dışında ben aşırı garantici biri olarak asla iş bulmadan yurtdışına gitmezdim. Evlilik yolu ile gelip hiç istemediği şeyler yaşayan çok örnek gördüğüm için benim açımdan bir seçenek olmazdı bu. İş aramaya devam, bulduktan sonra bir sürü seçeneğiniz olur zaten tek kişi ile kısıtlı kalmazsınız. Zaten demişsiniz türkiyede de seçenekler var diye, aşk durumu olsaydı böyle bir şey demezdiniz. Demek ki biraz çıkar durumu oluşmuş, bence evlilik için çok yetersiz hisleriniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…